På pendeln

Sitter på pendeln nu, påväg till albin. Har rätt tråkigt här kan jag säga... Men snart är det helg! WIHOOO!!!


Tröttast i stan

Fortfarande helt död... Men ah... Tränade två timmar idag också, helt okej faktiskt!
Det känns så konstigt att skolan börjat igen och sådär, sommarlovet bara försvann! Inte helt okej av det att bara smita iväg sådär, bitch.
Imorgon har jag iallafall bara 2 lektioner, går 09.00-11.30, fett sooft! Sen ska jag nog hem och sova hihi... Träning i Huddinge på kvällen också, grrrreat...
Måste nog sova nu :) godnatt!

Från idag....


Helt död...

Skolan har börjat och även träningarna. Jag orkar verkligen inte, jag orkar ingenting! Mår typ psykiskt dåligt eller något, är bara trött på allt. Men det finns inget att göra åt saken, det är bara att fortsätta leva som vanligt och försöka göra det bästa av det...
Denna helgen har iallafall bestått av innebandy, innebandy och innebandy. I lördags 09.00-18.00 och idag 10.00-15.00, helt sjukt trött i huvudet nu... Kan typ inte tänka klart. Skadat fingrarna har jag också gjort, såklart, som vanligt!
Börjar 08.05 imorgon, så jag ska försöka somna rätt tidigt, sååå... Godnatt!


Underbart att vara tillbaka i skolan!

Igårkväll/natt gick jag ut och mötte albin, sen gick vi hem till mig och så sov han här. Vakna imorse vid typ halv 10 och fixa mig medan han fortsatte sova, sen drog jag till skolan och han åkte hem :) i skolan hade jag matte C som första lektion... Kul... Sen projektarbete och tillslut mentorstid. Religionskunskapen var inställd så jag sluta rätt tidigt. Drog hem och slockna totalt... Haha sov i några timmar. Bara chillat och käkat sushi resterande delen kvällen. Ska nog sova snart...
Haha så sjukt död han var imorse...


Dags för skola...

Fick en helt okej start på dagen. En godmorgonpuss av min älskling!


Ett litet nattinlägg

Är hemma i min säng alldeles ensam nu, usch. Känns så konstigt att vara ensam när man sovit tillsammans med någon i typ över en vecka...
Menmen, första träningen idag då, det gick nog ganska bra tror jag. Hoppas jag... Haha nä men jag hade bara nästan glömt hur man gör. Kul att se alla igen också! Käkade subway med anna och emma innan träningen haha, saknat de små cp-barnen! Har räknat ut att jag kommer träna 5 timmar och 15 minuter per vecka plus matcher haha, crazy! Har egentligen inget mer att säga, så tack och adjö, vi hörs!


Fizkah

Nu ska ni få höra något otippat... Idag har jaag.......... FISKAT! Hahah, nä men jag hängde med Albin, Andreas och Pontus ut med båten till någon brygga för att fiska. Satt iofs bara och halvsov/metade och käka bilar men det var ju intressant ändå, ingen fick någon fisk så jag var nöjd hehe... Sen käka jag donken med Albin och Rasmus. Är typ helt dödstrött men ska nog kolla film eller något med Albin snart... Peace!


Heeeei

Ligger i sängen just nu medan albin redigerar film haha, ska nog försöka sova snart, så jag kommer upp alls imorgon! Jag var hemma en sväng tisdag-onsdag för att träna lite och så... Men nu är jag tillbaka hos albin hehe, får se för hur länge. Träningarna börjar ju på måndag och sen tränar jag måndag, tisdag och onsdag. Och som pricken över i börjar jag skolan på onsdag, WIHO!!! Godnatt på er stalkers, vi hörs!


Hallå i stugorna!

Är hos albin, såklart... Vi (han) sover mest hela dagarna så det finns egentligen inte sååå mycket att berätta haha, men lite uppdatering skadar ju aldrig! Äsch fuck this... Vi hörs!


I stockholm!

Sådär ja, nu har jag kommit hem igen! Haft några rätt tråkiga dagar med dåligt väder i Visby... Ska direkt till albin nu och jag lär vara där ett tag framöver haha. Men jag uppdaterar när jag kan och så!


Shoppingdags

Ska snart in till Visby för lite nödvändig shopping! Jag skiter i att det regnar... I övrigt har det inte regnat så värst mycket under tiden jag varit här, har ändå mest suttit inomhus och softat men ändå haha! Igår var det en rätt fin solnedgång iallafall :)
Nej nu drar jag! Vi hörs.


På gotland

Är här på Gotland nu, inte sådär supermegakul kanske men det funkar antar jag... Spelade massa yatzy på båten hit, fan vad jag äger! Moahahahaha!!! Jaja, kollat fotbollsmatchen GIF-DIF och diiiiif vaaaann!!!!! WOHO! Så härligt! 0-1! Samma dag som jag börja använda mitt nya dif-skal också hihi. Och nu är det handboll! GO SVERIGE!!!


Soft kvällssyssla

Har varit med albin mesta delen av tiden sen jag kom hem, men lyckats träffa emy, frennis, benjamin och emma också.... Rätt nice! Just nu är jag med albin och hans kåmpizar, kollar på när de lirar fotboll haha, helt okej soft sådär!


RSS 2.0