Roomservice, som en chef

Bor man på Hilton, så gör man!


Drar till New York och Bahamas

Hejdå Sverige! Jag flyr återigen landet. Hemma igen om 2 veckor! Pusspussss


Julen

Hade en mysig jul med släkten.
Såhär ser julafton ut i vår familj:
- Vakna hemma och öppna lite paket på morgonen
- Åka ut till landet
- Skinkmacka till lunch
- Högläsning ur Lille Vigg 14.00
- Kalle anka 15.00 och sen Kan du vissla Johanna?
- Skriva lite rim och fixa sig inför middagen
- Middag vid 19.00, massa mat + sånger
- Tomten kommer runt 21-22
- Julklappsutdelning
- Öppna julklapparna i tur och ordning, läsa rim och äta choklad
- Klart cirka 00.00 och då somnar man

Haha japp! Så ser en typisk Sjönell-julafton ut!
Tomten är olika varje år. Ibland en transvestit, miljötomte, vanlig ... I år var det en spansk tjurfäktare!


Stolt


Shoppingpause

Skolavslutning idag, så jävla skönt! Hade minijulafton med mina tjejer och det var supermysigt. Gått runt på stan och köpt julklappar med dem också. Nu är jag med mamma och tar en liten pause för att äta. Ikväll bär det av till farmor!


Utgången igår

Igår efter vår match gick jag, emmy och lövet ut. Vi började på wokhouse och gick sen vidare till collage. De drog vid ett men jag stannade med emma som också var där och firade att felicia fyllt 20. Vi träffade Carl Philip och Daniel (lol på namnen, jag vet). Vid stängning åkte vi hem till Carl Philip och åt, softade och pratade typ. Jag tog en taxi hem halv sex medan emma sov kvar. Jag kom hem sex och somnade halv fem, gick upp vid åtta och drog till skolan (fortfarande lite full), har varit helt död/övertrött hela dagen. Yeeey! Kan också nämna att jag träffade Frennis efter skolan idag och fikade.


Frukost

Svårt att hitta en bättre frukost än denna!


Kul


Julsånger på latin, standard

Vi sjunger julsånger. På latin.
Och Tove sitter ensam i ett hörn, mobbad tik.


Match idag, TAGGAAAA!!!!!

Ligger i sängen och myser med min lilla mysisvovve. Snart ska jag upp, ut med henne, käka frukost och sånt, sen är det match! Woopwoop!


SP3D - genom tiderna


Så jävla uttråkad

Är helt sanslöst rastlös. Vettefan vad det beror på... Kanske är nervös inför helgen? Ska möta två riktigt bra lag, fast jag brukar inte vara nervös inför sånt... Kanske för att jag sov några timmar bär jag kom hem och nu är det INGET bra på tv, fast jag vet inte. Känner för att hå ut och springa men det får jag inte eftersom jag är förkyld och har mina matcher i helgen. Så... Ja, jag får väl sitta kvar här på spisen och bara stirra ut i tomma intet medan mamma och Danne pluggar i vardagsrummet... Yey. Fun times.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_50ca456be087c3604cabd2dc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_50ca456d9606ee04d435b9a2.jpg" class="image">


Testar något nytt

Efter att jag duschat såhär på morgonen insåg att jag extremt gärna ville ligga i sängen, så jag la mig och sminka mig här istället hehe. Det gick fett bra! Eller aa, sminket blev ju som det brukar iallafall, kanske borde göra det oftare? Risken finns iofs att jag somnar under tiden. Och ytterligare ett minus är att jag nu inte vill lämna sängen... Får väl ta och kämpa mig upp nu, men ville bara säga att det går bra att sminka sig i sängen och jag är extremt glad över den upptäckten haha!


Kan alla bara avlida?

Vet inte varför men har varit skitförbannad största delen av dagen. Verkligen skitkul. Nej, usch. Fy faaaaaan vad tråkigt allt är. Död åt allt.


Äntligen

Blogg.se har inte funkat på min kära telefon sen i typ fredags...
Men jag har iallafall haft det sjukt bra i London! Shoppat, gått på spa, sena middagar, winter wonderland (typ julmarknad/tivoli), starbucks, sova, slappa... Ah, det var faaaaaabulous!

Orkar inte skriva massa så det blir bilder istället. Enjoy!


Loooondooooon

Är i London nu, chillat bara. Väntar på att hotellrummet ska bli klart typ... Har hunnit äta en brutalt god och stor frukost här också haha, fyfan vad gott! När vi fått rummet ska vi chilla järnet och sen runt 16 drar vi ut och sightseear lite :)


Lite uttråkad

Kollar DH men har lite tråkigt. Kom på att jag kanske borde packa eller något... Åker ju bort imorgon. ÅH. VAD. JAG. LÄNGTAR. Jag och mami drar till London och kommer hem på måndagsmorgon. Fy fan vad jag längtar bort, jag har typ tröttnat på allt. Inget händer liksom här hemma, allt är bara så tråkigt... Usch, det ska bli så skönt att försvinna några dagar för några dagar av relaxing, massage, shopping och sömn.

Tänkte bjuda på några extremt fina egobilder också. Bara för att jag är så vacker och har så tråkigt...


Håltimme

Älskar denna härliga håltimme på ca 2 timmar varje onsdag. Speciellt när vädret är så fint... Känner för att gå ut och slänga mig i snön, vilket är lite av en tradition för mig, men eftersom jag typ är sjuk får jag låta bli att göra det idag... Istället ska jag nog kolla gäster med gester medan Ida sover i mitt knä.


Spinning

Har varit på spinning såhär på morgonen, fett hurtigt! Men det var kul. Nu har vi duschat, bastat och sånt, snart dags för skola!


FKB, brorsan!

Fan vad jag älskar skolan. Så jävla underbart. Visserligen vet jag att jag kommer sakna den när jag väl gått ut men just nu är det mest bara massa hat. Imorgon har jag ett stort svenskaprov OCH ska läsa ut en bok (har ca 200 sidor kvar). Wish me luck!


God morgon

Igår var en bra dag! Målade hela min garderob, spelade match (vinst 5-1 och jag stod hela), fick "pris" av mina tränare för "matchens svettigaste insats"... I form av en enorm läskflaska haha! Sen åkte jag hem, åt, badade, läste och resnadr kläder. Runt 11 drog jag ut och träffade Alexander. Det var fett kul, typ aslänge sen vi sågs! Så vi gick till Diplomat och drack lite, extremt mysigt.
Nu ska jag snart spela match, wiho, tagga!


RSS 2.0