Myz.

Igårkväll åkte jag, broder och fader till Laxå. Och idag vidare till farmor och var där hela dagen typ. Vi fikade, åkte fyrhjuling i skogen och högg ner årets julgran, åt lunch och klappade hundarna och katterna. Det var jättemysigt, speciellt att träffa farmor vilket jag inte gjort sen i somras... Vid fem-tiden började vi åka tillbaka till Stockholm och sen dess har jag klätt granen, ätit, badat och hämtat saker hos mamma och nu är jag påväg till min käraste Simon. En himla bra helg med andra ord!










Love life

Njuter av ytterligare en frukost på rummet denna morgon. 
Gårdagen var awesome! Vi shoppade som galningar, kollade på en asbra musikal vid namn Spamalot och hade det allmänt mysigt. Dock glömde vi att äta så det blev ingen mat från frukosten till en macka precis innan musikalen. Så vi beställde upp mat när vi kom hem vid 11 hehe...
Idag har vi en händelserik dag framför oss. Vi ska shoppa, gå på spa och få massage och ansiktsbehandling, shoppa lite mer, ta en sväng förbi "Winter wonderland" och avsluta på Hard Rock Café! Så detta kommer bli en bra dag, utan tvekan!




London baby

Kom hit till London igår eftermiddag och åkte till hotellet direkt. Sen gick vi ut och käkade på en italiensk restaurang och efter det blev det liite shopping. Resten av kvällen spenderades på hotellrummet och vi somnade hyfsat tidigt.
Idag har vi legat på rummet hittills och beställt room service-frukost. Så man kan ju inte direkt klaga på denna morgonen. Senare idag och ikväll är det shopping och musikal som står på schemat!




RSS 2.0