Oklar kväll

Började med att jag träffa Ida vid tcen typ 22, sen åkte vi fram och tillbaka till Hötorget två gånger i väntan på Justina. Sen träffa vi henne och drog till Café 60, där satt vi bara och myste typ. Sen skulle Justina träffa Fredrik och jag fick en impuls och frågade Ludde om han ville ses så jag och Ida träffa honom i Slussen och åkte hem till honom. Där gjorde vi i stort sett ingenting, typ kollade hockey, pratade och så, men det var lite kul ändå! Och helt plötsligt var klockan över 3 och vi började ta oss hemåt. Nu sitter jag på bussen och är snart hemma, yeey!


FAN VAD JAG HATAR FUCKING SL!!!&9/@@:€/€!:!/&/)€

Sitter i Trångsund och väntar på tåget hem efter träning. Varit här i 22 minuter och det är 17 min kvar...
NEJ! NU KOM ETT!!!!! ÅÅÅÅH JAAAAA!!!!!!


I just feel like killing something

Jag vill inte plugga. Jag vill inte plugga. Jag vill inte plugga. Snälla låt mig slippa plugga?

Sitter som vanligt uppe natten innan prov, ute i sista sekunden... Men den här gången har jag ingen burn och jag vet inte hur jag ska klara mig utan det! Kommer typ tvärdö snart, få IG på provet och bli en uteliggare. Japp, kul liv! Ser fram emot det.


Drottningen har återvänt.

Jag befinner mig återigen i vårt avlånga land. Jag förstår att många av er saknat mig, och det är fullt förståeligt. Men jag har inte dåligt samvete alls, ty jag har upplevt något alldeles fantastiskt. Min resa till Bahamas har varit en av de bästa under mitt nu 19-åriga liv, och då har jag ändå rest mycket i mina dagar.
Men nu är jag hemma igen för att ni inte ska sakna ihjäl er.


Det suger

Imorgon åker jag ifrån mitt paradis trots att jag inte alls vill. Jag trivs med att i stort sett inte göra något vettigt på dagarna. Bara sola, bada, läsa, äta glass och lyssna på musik. Jag vill inte hem till kalla Sverige, inte alls faktiskt...

Usch vad dåligt.


Mulet... Fääkk.

Idag är det rätt mulet, vilket gör mig ledsen :( å andra sidan är klockan bara 10.35 så allt kan ju hända haha... 14.30 ska vi iallafall åka och dyka, längtaaar! Det är nog bland det bästa jag vet.
Är så hungrig att jag håller på att avlida, så jag ska göra scrambled eggs & bacon till frukost, mummzzzzzzz!!!!

Ja, jag har lite tråkigt... Hejdå...


Åldersnoja - FÖRSENAT

Internet här knasar och man kan inte lägga upp bilder. KUL.

Bara ett år kvar som tonåring... Bläääääh, kan jag inte bara få vara tonåring livet ut?

Har iallafall haft en sjukt bra födelsedag hittills! Presenter, sol, bad, strand, pool och sen dök jag. Så sjukt nice!! Såg 2 stora hajar som bara var ca 2-3 meter bort, det typ gjorde min dag... Nu ligger jag vid poolen eftersom det är här internet finns... Snart ska jag fixa mig och åka iväg för att äta middag. Det blir nog bra!
Skriver mer en annan gång! Pussar från en nybliven 19-åring


RSS 2.0