Min fina vovve











Tack och lov att han finns.

Vad skulle jag ta mig till utan honom? Det finns ingen som får mig på så bra humör hela tiden, som alltid stöttar mig och finns där som min fina Simon. Han är guld värd. 



Kalas. Eller? Jag vet inte.

Satan vad jag hatar att hitta på rubriker... Det känns bara allmänt jobbigt typ...

Jaja, mitt liv flyter på. Ska sova snart. Pappa fyllde år igår (idag) så STORT GRATTIS TILL HONOM!!! Världens bästa papi.

Jag har nog egentligen inget vettigt att skriva... Har bara tråkigt medan det är reklam på tvn. Så jag slutar nu. Ni kan få glo på lite bilder från senaste tiden istället.







Farsdag

Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det farsdag! Därför vill jag hylla min käraste far. Det finns ingen som är lika snäll och som alltid ställer upp som min pappa. Han är världens bästa och utan honom hade jag inte varit den jag är idag. 
Jag kan inte tänka mig en bättre papi än den jag har!









En bra utekväll

Igår var jag på en typ halloweenfest på Magenta. 
Först förade jag, Ida, Justina och Freya hos mig och kollade Saw. Det var asmysigt! Sen drog vi till Magenta där jag träffade massa människor, mest Simon och hans kompisar. Men det var iallafall en jäkligt bra kväll. Så ni, kära stalkers, vänner och retards, får här en hel del bilder att titta på en söndagskväll som denna. Som en liten inblick i mitt liv. ENJOY!






















Heeeey

Long time, no bloging... Sorry!
Vad som hänt i mitt liv är att jag spelat innebandy, varit med Simon och allmänt bara chillat. Preciiiiis som vanligt. Träffat massa vänner och sånt såklart. Orkar typ inte skriva såå mycket. Kan se om jag hittar lite bilder istället... Ciao!










RSS 2.0