tjatja bitches

so what have I been up to? Well, not that much... Sov hos Ida inatt. Först kolla vi fotboll, sen Scary Movie, finemeng duuu! Sen somna hon medan jag låg vaken och smsa. Och dendär Ida, hon är inte direkt lugn när hon sover... hon skratta, skrek "vad då!?", knäa mig, tafsa på mig och försökte springa eller något i sömnen... japp! Kul natt indeed haha... Idag sola jag och Idisen lite tills hon skulle på träning och jag gick hem och sov haha! Kollar fotboll nu, näjznäjz! Tror jag ska sova hos Albin inatt (y) inget mer att säga, så aa.... hejdå...
Jag och Ida är så vackra.....

dygnsrytm

kan ju säga att jag vänt helt upp-och-ner och ut-och-in på dygnet alltså... menmen, det är bara sommar en gång om året höhöhö... så ja, har jag något nytt att berätta? nja, egentligen inte... sov hos Albin igår, han hämta mig vid halv 3 så åkte vi till honom, kolla bert och somna. Asnice haha! Vakna runt 3 idag, sen var vi i stan lite och vänta på hans homies, sen drog jag hem och somna haha! Borde försöka dra mig mot sängen nu.... Ska upp typ halv 2.... Fika med Anna halv 4, wiho! Så.. ja, godnatt!
hahaha viilken mobbad bild xD jag orkar inte hahhaa

bonjour mis amies!

Har inte gjort ett skit sen midsommar typ haha! Bara sovit, kollat filmer och sådär, mysipysi (y) alltså har jag EGENTLIGEN inget mer vettigt att säga... förutom: OM 20 DAGAR ÄR JAG, IDA OCH JUSTINA I FRAAANKRIKEEEE!!!! weho, weho, weho!

haha jaja, orkar inte skriva mer förutom att det typ inte går att blogga från mobilen längre, därav den dåliga uppdateringen, sorry! Kan bjuda på två cp-störda bilder på mig och albin från midsommarnatten.... haha!

heeei, sorry för att jag inte uppdaterar

okej ska försöka få med det som hänt..
 
1. Jag har klippt mig. Haha yeeeey! I onsdags fixa jag det. Så här på sommaren tycker jag det är skönt att ha lite kortare hår, så jag klippte av typ 1 decimeter... fett skönt!
 
2. Fika med Ida & Justina. Det var nog i torsdags det, ja! Lite myspys sådär, sen gick vi runt lite och var mobbade som vanligt......
 
3. Middag, glass och liten promenad med Emy. Även det i torsdags... haha! Köpte fish & chips och satte oss i solen på djurgården och bara myyyste, så himla skönt :)  har självklart en del fina bilder från det med... vet bara inte varför man inte kan rotera vissa -.-
 
4. Nattpromenad med Frennis. Också detta i torsdags. Vi var väl ute i typ en timme och bara pratade om allt och inget som vanligt, riktigt mysepyse om jag får säga det själv!
 
5. Nattlig biltur med Albin och co. Haha, natten mellan torsdag och fredag, vid typ 1 blev jag hämtat med bil av Albin, Niklas och Oskar. Vi åkte runt massa, träffa deras kompisar som spelade in någon bilvideo eller något.... Sen släppte vi av alla och sist körde Albin hem mig :) Älskar att åka bil! hehehehe
 
6. Midsommarafton. Det var igår, fredag. Sov rätt länge, sola på balkongen ett tag och sen fixa jag mig, käka och sen drog jag till Tcen och mötte Justina & Freya. Vi drog till ett ställe som heter Vega och gick på fest hos Albins kompis Andreas. I början var det lite segt men sen blev vi fulla och då var det rätt kul. Vi fick något ryck och började hjula och sen lira vi fotboll i mörkret hahah! Drog hemåt vid... öh... 2? 3? Nä jag kommer fan inte ihåg, men vi var ett gäng på typ 7-8 pers som gick runt lite, Justina, Freya och någon kille tog bussen mot stan, medan jag, Albin, Oskar och... Pontus? drog och käka lite, köpte godis och sen sov jag hos Albin. Vakna vid 16.15 idag, kolla Sunes sommar och Bert. Sen träffa vi Niklas och så körde de hem mig, wehooo!

Me, myself and I


GRATTIS BRORSAN, 17 ÅR!!!


Här sitter jag på balkongen och softar

Läser en bok av en av världens bästa författarduos, Roslund & Hellström - två soldater. Bara ca 150 sidor kvar av nästan 700, rekommenderas så jääävla starkt till alla som läser kriminalromaner!


Mysig söndag

Rätt så mysig dag idag, vakna halv 11, gick upp och sjöng lite för brorsan som fyller på tisdag, men då är vi hos mamma så pappa passa på nu. Sen gick jag och somna om, vakna 2. Vid 3 träffa jag Emy och käka lunch, sen promenera vi längs Strandvägen och bara prata om allt. Kom hem kvart i 7, drog till mami och nu kollar jag fotboll. Ska nog sätta igång någon film eller så senare och äta lite onyttigt hähä...
Fina bilder från idag:


Snygga

Var hos ida och kolla matchen som inte gick riktigt som vi ville...... Och sen kolla vi en riktigt dålig skräckfilm haha! Men det var myyyyys :) dock liiite pinsamt att åka hem själv, och vara såhär fint målad i ansiktet:


Mysig kväll

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_206683917.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_206683940.jpg" class="image">


höbblähöbblähöbblä

weho, kom n yss hem! fett näjx kvll! fixa mig lite, så jag blev vääärsta katten, sen tröffa jag emma så trog vi till kastellholmen och där var typ aaasmykke folk! träffa massa jag känner men inte träggat få ett tag så det var trevlanz. Sen blev det doknekn med ett stoet gäng, fast tillslut var det bara jag, frennis, marre ich fabian kvar. Haha det var kuuel, fast sen drog vi hem, och nu är jag hemma. Typ astrött och hlt död i huvudet, jag är inte så full som jag verkar, bara sjukt tröööööööött! okej, lite full... Inte ätit ngotn idag, inte det smartaste... ska fnimig sova nu! GODNAAAAAAATT!!!


Lever livet på fotbollsmatch


tjatjaaaaa!

bonjour le blogg!
ca va? oui, ca va! ca va? ca va bien! hahaha
klarade G i franska steg 4, glad tjej här borta! Mvg i engelska C, Vg i företagsekonomi A, Vg i idrott A, Mvg i samhälle B, Vg i Matte B (bäst i klassen på nationella, dödligt lycklig), Mvg i spanska.... resten vettefäään haha! det får vi se liksom!

bjuder på en bild från lissabon nu, resten kommer senare!

Såå skönt efter att ha varit ute i regnet!


det blir partyyyy 12 juni


Biljetten är köööpt! När 3orna tar studenten ska vi fucka uuuur!!!

RSS 2.0