Spontansmsen


Han är bäst

Igår var jag ju rätt nere. Och skulle sova hos min fina kille, Simon.
Han hade köpt mina favoritkakor, chips och fanta. Laddat ner några mysiga filmer och höll om mig hela kvällen och natten.
Och det var inte vilken dag som helst, igår var det exakt 4 månader sedan vi träffades för första gången. Och jag är så extremt glad över att jag träffade honom. Han är underbar och jag älskar honom så himla mycket.


Fina

Jag har så fina människor omkring mig.
Idag fick jag reda på att jag bara får vara reserv på helgens matcher vilket gjorde mig extremt ledsen. Så ledsen att jag faktiskt började gråta och det är ovanligt... Menmen. Tack vare alla fina människor klarar jag mig.


Nejmen hej! Är du här och läser nu igen?

Jag må ha världens softaste jobb. Synd bara att det är så förbannat tråkigt! Det enda jag gör hela dagarna är typ att vänta... Jippi.

Träningarna går iallafall bra, förutom att mina knän håller på att dö... Och det blir bara värre för varje träning. Så det suger ju... Men jag får försöka fixa det på något sätt. I helgen drar vi till Västerås på träningsläger och det ska typ bli kul! :D

Jag har inget mer att säga. Förutom att min vovve kommit hem nu igen, yeey! I övrigt har jag bara tråkigt hela tiden. Bajs.


Me and my husband, so cute


Fyfan vad jag älskar mitt liv just nu

Träningarna sätter igång, matcherna kommer snart. Jag har världens bästa pojkvän och vänner. Jag har världens softaste jobb. Jag mår bra. Jag ska få åka till Kenya över nyår. Jag ska till Irland på lördag och se Eminem. Jag är bara så himla lycklig just nu!


Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Uttråkad för att jag är hemma. Utan Simon. Buhu, inte kul! Ska sova ensam inatt också, shit vad kul!
Tänkte gå ut och springa ikväll, men så spöregnar det och det gör en inte så himla taggad. BAJS. Och imorgon har jag fys... Hoppas vädret blir bättre så jag kan springa ikväll ändå!

Jaa... Simon jobbar på landslagets fotbollsskola den här veckan så dagarna är lite tomma, men jag fyller ut de så gått jag kan! Igår träffade jag Anna och käkade på subway. Idag träffade jag Ida och fikade lite. Imorgon ska jag träffa Frennis. Och igårkväll var jag på bio med Simon, vi såg The Heat och den var typ askul!
Så livet flyter på rätt bra nu alltså!
Orkar inte skriva mer haha... Ni får bilder istället!


Tjeeenare stalkers

Skulle publicerats igår men blogg.se fucka upp och vill inte lägga upp bilder... sorry!

Är hemma hos simon just nu. Utan simon... Knasigt värre! Men min käre man har träning så han kommer nog tillbaka snart :) under tiden kollar jag på Life of Pi, risken finna dock att jag somnar... Tur att simon lagade mat åt mig innan han gick hihi, tacos!!!

Igår tränade jag iallafall med damerna och det var så skönt att få spela innebandy igen! Det gick faktiskt rätt bra också, jag trodde att jag skulle ha glömt bort hur man gjorde typ. Men jäklar vad det satt i ryggmärgen, det kändes som att jag tränat hela sommaren. Jag antar att det blir så efter 7 års spelande haha...

Imorgon åker jag tillbaka till Visby, men utan Simon. Istället ska jag vara med min familj, men bara över helgen. Det blir shopping och möjligtvis lite solning, vi får se...


Gotland

Har varit på Gotland, i Visby, de senaste dagarna med mamma och Simon. Det har varit mysigt och rätt avkopplande. Nu är dock jag och Simon hemma igen för att jag ska träna med damlaget imorgon och på torsdag. Har saknat innebandyn så sjukt mycket så det blir nice hoppas jag!


En bättre dag

Äntligen hemma igen! Dagen spenderas med min kärlek. Låg i sängen till 13, åt lite, målat staket och kollat game of thrones. Me gusta!


RSS 2.0