Jag hatar dig.

Jag hatar dig. Jag vill inte ha dig i mitt liv. Jag önskar att jag aldrig stött på dig. Jag önskar att du försvann från mitt liv omedelbart. Men du verkar vara trögfattad. Du verkar inte förstå. Du verkar inte förstå att du förstör mitt liv. 
Jävla helvetes cp-sjukdom. LÄMNA MIN KROPP! Jävla P-piller som orsakar magont så inåt helvetes mycket att jag inte kunnat äta sen i måndags. Jag riskerar fan att behöva åka in till akuten och få dropp för att jag inte kan få i mig något utan att magen vänder sig ut och in. Jag vill inte in till akuten. Jag vill träna innebandy och må bra. Kan du inte förstå det? Dumma sjukdom. Jag hatar dig extremt mycket. Du förstör allt!



3 oktober 2013

Hejhej, hallå bloggen!
Kaaaanske inte varit världsbäst på att blogga men ni vet hur det är. Jag är lat. På senaste tiden är det inte mycket som hänt iallafall... Jobbar, tränar och är med Simon. De enda "stora" sakerna som hänt är att min kärlek fyllde år i måndags. Hela 21 år blev han, gamla gubben. Snart dags att gå i pension tror jag... Då tog jag iallafall ledigt från jobbet och var med honom hela dagen och bara myyyyyste. Och förra torsdagen var jag och Simon på derbyt mellan DIF och aik, som slutade 2-2. Det var riktigt kul fast synd att DIF inte vann... Och sen var det ganska kallt också...

Just nu har jag dessvärre rätt tråkigt. Är på el jobbo och har läst ut min bok. What to do now? Dö? Avlida långsamt? Sakta pulvriseras till damm? Aa något åt det hållet iallafall. Vi hörs någongång om jag överlever, tjingeling!



RSS 2.0