Hallå i stugorna

Tisdag idag... Längsta jobbdagen i veckan, så hiiimla kul! Tur att jag inte har någon träning ikväll iallafall. Hade aldrig orkat. Istället ska jag mysa med Simon, yeey!

I helgen har jag varit på släktgrej för min morfars syster som fyllde 90 och haft två matcher. Den matchen jag stod slutade 6-6 och den Ida stod 1-2.
Igår fikade jag lite med en kompis och sen hade vi fysträning i 1,5 timme och sen match i ca 20 min. Jag och Ida fick då under ett litet tag stå och passa och det kändes så extremt fel och konstigt... Men vi var grymma så jag kan inte klaga, lol!

Det var uppdateringen för denna gång. Tack och hej, leverpastej!




Lördag

Påväg till släktträff nu, min morfars syster fyller 90! Stort fan!
Igår blev en riktig myskväll med Simon. Vi låg i sängen från typ 21 och bara pratade/brottades och somnade typ vid 23.30 eller något sånt... :)

Jaja, vi hörs!



Sorry guys

Jag vet att jag inte bloggar särskilt aktivt just nu men jag ska försöka förbättra mig! I promise!
Nu för tiden är jag mest lycklig hela tiden för att jag är så mycket med Simon, träffar vänner och spelar innebandy. Sånt gör mig lycklig.

Har det hänt något speciellt? Well... Lagfoto igår, första seriematchen i söndags slutade med vinst 9-1. Förra helgen var det kräftskiva x2. på fredagen med Anna Willman med familj och på lördagen hos Per med Simons kompisar. Första var mysig och andra var rolig! Det var väl det tror jag. Kul liv va? Tack jag vet!

Dags att sova, godnaaaatt!





Hallojjjjjjjj

Vet att jag är lite sisådär på att blogga... Menmen. Jobbar nu igen. Hatar tisdagar... Det är veckans värsta dag UTAN tvekan.
Ikväll är det fotboll, VM-kval Sverige-Kazakstan och jag sover kanske hos Simon.
En cool sak jag insåg igår var att jag och Simon blev tillsammans EXAKT 100 dagar efter att vi träffades första gången! Crazyyyy! Men ascoolt.

Ser fram emot helgen. Ska få SOVA UT för första gången på jag vet inte hur länge. Och en jäkla massa kräftor står på schemat haha... På fredagkväll kommer Anna Willman med familj till oss på kräftskiva. På lördagkväll ska jag på kräftskiva hos Per med Simons kompisar så det blir ju spännande!

Har typ inget mer att skriva så... Hejdå.


Mys

Jobbar tidig vecka den här veckan så jag går upp 06.30 varje morgon, jippi!
Kom hem vid 12.30, kollade tv lite och sen somnade jag och sov i 1,5 timme. Så jäkla skönt! Nu kollar jag tv och ska snart få mat. Ikväll är det träningsmatch mot Täby FC och jag ska få spela.

Idag har jag även en extremt vacker utstyrsel med en ny tröja jag fått av min kära pojkvän. Den är figursydd enbart för mig och får mig att se extremt smal ut. Just kidding, men den är asskön!


Skön söndag

Hade match imorse men satt bänk, vi förlorade med 2-3.
Sen åkte jag och Simon hem till honom och somnade, sov ett tag, gick upp, kollade hockey, gick och la oss igen. Han fick massage och så myste vi lite till innan vi satte igång ett avsnitt Game of Thrones. Nu kollar jag fotboll och han spelar. Snart bli det nog mat.

https://cdn1.cdnme.se/995524/6-3/pic_52236540ddf2b3102116ace3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/995524/6-3/pic_52236540ddf2b3102116ace3.jpg" class="image">


RSS 2.0