Hemma i Sverige

Jag kommer hädanefter i princip bara publicera inlägg med bilder och väldigt lite text, ifall det inte är något jag verkligen vill berätta, för att jag helt enkelt inte orkar skriva vad jag gör hela tiden osv. Dessutom säger ju en bild mer än 1000 ord så det blir nog bäst så.

Här kommer bilder från resan hem.



















Dags att ta farväl av paradiset

Nu har det blivit dags att åka hem från mitt älskade Cote d'azur. Dags för nya äventyr. Ikväll är siktet inställt på Paris, imorgon blir det Disneyland och på kvällen bär det av till Bryssel. Från Bryssel åker vi till Sassnitz och därifrån färja till Sverige. Får se när jag har internet nästa gång... Tills dess, hare bra och trevlig älg!



(somnade i solen med shorts på...)







Love life

















Bilder

Orkar inte skriva så mycket. Har gjort massa kul saker men låter bilderna tala för sig själva.










IM IN FRANCE!!!!!!!!!!








Kolmården

Hade en asbra dag på Kolmården igår, vädret var bra utan att det var för varmt, djuren var så fina och jag hade bästa sällskapet med mig (trots att han blev lite sur över att jag stannade och fotade allt hela tiden). Vi kom dit strax efter 11, var klara vid 17.30 och då gick vi till Tropikarium (eller vad det nu hette) och var där ett tag. Sen åkte vi hem och åt, kollade fotboll och sov. Jäkligt bra dag med andra ord!

















ROADTRIP!

Moooooot Norrköping!


Snart helg

Det har varit en bra och framförallt skön vecka. Har bara tagit det lugnt och gjort det jag känt för. Körde dock ett styrkepass i onsdags och fy fan vilken träningsvärk jag har, framförallt i rumpa och lår. Men det var det värt, gjorde ett kort men jäkligt effektivt pass. Och idag tog jag en powerwalk på ca 1,5 timme runt Djurgården. Jag älskar att gå där, det är så himla fint. Gillar verkligen att jag bor så nära det lilla paradiset.
Nu på kvällen har jag varit på bio med Ida, det blev en liten spontangrej eftersom hon kom hem från Grekland idag. Vi började med middag på Vapiano och sen blev det 22 jump street, igen haha. Såg den med Simon på premiären men den var så bra att jag absolut inte hade något emot att se den igen.

Och imorgon är det fredag, hallelujah! Tänkte ta det lugnt på dagen och sen drar jag och Simon till Norrköping för att på lördag gå på Kolmården, YEEEEY!!!! Det kommer bli så sjuuuukt myyysigt! Och sen på söndag flyger jag till Frankrike och är borta 2,5 vecka. Så mitt liv känns ganska på topp just nu. 
Förutom att det är så jävla varmt i mitt rum att jag inte kommer kunna sova typ... Det är fan varmt överallt, hela tiden. Men jag klagar inte på solen, nej nej! I LOVE YOU SUN! 

Bilder från min vecka: mest från dagens promenad.













Helgen

Den här helgen var väldigt bra måste jag säga. I fredags var jag hos Tove och Elin och firade deras 20-årsdag. Det var sköna människor, god mat, fotboll och härlig stämning. Åkte hem lite efter 12, då Simon kom och hämtade mig. Sov hos honom och sen var jag med honom och solade hela lördagen. Det blev även två dopp i hans pool, så sjukt skönt!
På kvällen åkte jag hem medan han drog på fest. Kollade fotboll och åt jordgubbar.
Igår morse åkte jag till min lilla bakispojke och vi kollade igenom ca 20 avsnitt av vänner, köpte thaimat och somnade vid 1. Är påväg hem nu och idag har jag ett upptaget schema alltså! Först ska jag jobba 2 timmar, sen ut och shoppa lite viktiga saker med mamma och ikväll ska jag på DIF-Elfsborg. Häääääärlig dag med andra ord! 

Här kommer lite bilder från helgen.







Im back, bitchezzz

Känner att det kanske är dags att starta upp den här lilla bloggisen igen. Men bara för att klargöra en sak: jag skriver den här bloggen för min egen skull, inte för att andra ska läsa den. Den är till för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa om saker jag gjort för att minnas. Så, bra! Då var det klart.
Jag har hittat på massa saker senaste tiden. Men har bara bilder från en del små saker som besöket hos farmor och Idas födelsedagsfirande i lördags.









Hos farmor handlar livet mest om djur. Vilket är helt okej för mig! Jag älskar djur. Men den här gången övningskörde jag för första gången och åkte lite fyrhjuling. Att övningsköra var typ lättare än jag trodde att det skulle vara mm samtidigt lite läskigt... Haha äsch, nä men det kommer nog gå bra i framtiden.















Ida fyllde år i söndags men vi firade i lördags. Vi började med middag och drinkar hemma hos mig och sen drog vi till Solidaritet där Tove drog vid halv 2, Justina strax efter och jag och Ida drog typ 4. Då gick vi till Donken, träffade några killar som bjöd på mat sen blev Ida hämtad av sin papi och jag tog taxi hem. En väldigt lyckad kväll måste jag säga!

RSS 2.0