Halloweenkväll med familjen

Skräckis, godis, chips, dipp, pumpor och chokladbollar


Mys

Efter jag varit hos Ludde drog jag hem och sen iväg till Vällingby för att käka middag (donken) med Ida. Nu är vi hemma hos henne, har kollat skräckis, tv, snackat skit och sen fick vi för oss att kolla på Barbie en julsaga... Vi såg ca 5 min innan vi bröt ihop och inte kunde se mer... Blev SATC istället!


Hänger hos Ludde


På hockeymatch

Känner mig lite mobbad och ensam som åker hela vägen till typ Stocksund för att kolla på när Ludde spelar haha... Men det är ju kul!


Mmmmh... Hääääj

Spelat SM hela helgen typ. Och skrivit högskoleprov. Usch och usch.
Förlorade alla 3 matcher med 1-2(jag stod 2 av dem). Högskoleprovet var knepigt, vet inte hur det gick, har inte minsta lilla uppfattning. Fick hänga lite med Frennis och Marre iallafall, det var ju lite kuel.
Träffade Tove en snabbis idag också, mysigt faktiskt.
Ska nog sova nu, blir att luncha med Emy imorgon.

Slänger upp lite bilder jag tagit på senaste tiden.


Trööööött...

Hade sovmorgon men är helt död ändå, kaoz! Det har varit en stressig dag, först skola, sen träffa jag frennis och fikade litttteee. Efter det skynda vi hem, jag var hemma i 4 min innan jag stack iväg till tcen för att träffa Ida. Vi gick till Taco Bar och sen på hockeymatch! Mysig dejt med min kära make. Idag har vi förövrigt varit gifta i 16 månader och 20 dagar. Grattis till oss!


Sovmorgon

Första lektionen är inställd imorgon vilket gör att jag börjar 11.10! Wihoo! Ska ta en riktigt chill morgon och duscha, tvätta håret, laga omelett och bara mysa typ! Dessvärre kommer snickaren för att fixa min garderob 08.00, så då får jag flytta till mammas säng och sova vidare haha.
Det är verkligen på tiden att jag får en garderob jag kan använda! Har använt min soffa det typ senaste året och det håller ju inte i längden... Haha, så idag har jag rensat ut ALLT ur min garderob... Och jag insåg att jag nog har liiiiiite för mycket kläder....


Hääääy

Kom precis hem efter att ha haft filmkväll med Ida och Justina.
Hade match idag, gick inge vidare bra men jag är rätt nöjd med min insats ändå, trodde inte jag skulle spela alls men fick stå sista perioden så det var ju kul! Ny match imorgon som jag hoppas vi kan vinna! Tur att den är rätt sen med tanke på att jag kom hem rätt sent nu...

Haha märkte att det var en del som blev nyfikna på var jag skulle igår... Men jag skulle till Victor och sova där, trevligt värre!

Bäst att jag somnar nu... Nattinatti.


Nattligt äventyr

Hmm... Var ska jag? Vem ska jag träffa? Vad ska jag göra? Haha


Kan allt bara avlida?

Nä fyfan vad arg jag var/är. Så sjukt jävla förbannad att jag trodde jag skulle råka ha sönder något... Har lugnat ner mig nu, men ändå. Varför i helvete ska sånt alltid hända mig? För att jag är för snäll? Isåfall är det bara orättvist. Isåfall kommer det sluta med att jag får ett utbrott. Jävla cpfittor.

Allt är bara... Sämst typ. Kan inte något kul hända? Något som åtminstone gör mig lite glad? Men nääää, världen verkar inte vilja det just nu... Jävla värld. Fuck ALLT.


Min älskling

Idag fyller min älskade Marshall Mathers 40 år. Helt sjukt, för att vara 40 år är han jäääävligt fin, jag hade definitivt inte bangat!
Kollar på hans "the anger management tour" nu... OMG. Tänk att få se honom live, jag hade troligtvis svimmat eller något! Tänk om mami någon dag skulle komma hem och säga "Malin, jag har köpt 2 biljetter till Eminems konsert, du får ta med dig vem du vill"... Jag hade börjat gråta typ...

Jag har älskat honom sen jag var typ 10 och kommer höra det resten av mitt liv.


Jävla skitdag

Inget har gått min väg idag alltså... 3 timmars sömn och skola 8-16.40 funkar inte helt. Visst, jag har varit relativt pigg hela dagen, men min hjärna gick typ i slow motion. Kunde inte helt fokusera på provet heller, tankarna åkte ut på små utflykter helt bortom filosofin jag hade framför mig, trots det skrev jag typ mest i klassen... Duktigt. Och att jag fick MVG på latinprovet gjorde mig faktiskt rätt glad...
När jag kom hem tvärdäcka jag totalt. Men fick bara sova typ 50 min för sen behövde jag äta och dra på träning. Så jävla otaggad och träningen gick åt bajsfuckcp-skogen. Nej, fyfan för denna dagen. Hoppas imorgon blir bättre!


Ibland undrar jag om jag är en idiot som sitter uppe och plugga till 03.30...

...speciellt när jag ska upp tidigt som satan imorgon. Men vad ska man göra? Behöver man plugga så behöver man ju liksom! Hr alltid gjort så och det har ju funkat rätt bra... Synd bara att jag börjar 08.05 imorgon, usch! Nej nu ska jag sluta svamla och sova istället... GODNATT.


Sommartider

Jag gillar inte att det blir så jävla kallt ute. Jag vill till varmare breddgrader. Jag vill sola. Jag vill bada. Jag vill vara utomhus på nätterna utan att förfrysa. Jag vill vara på en strand. Jag vill dyka. Jag vill bara dra. Trött på typ allt nu, ingenting händer. Tänker tillbaka på sommaren, fy fan vad bra den var. Frankrike. Utekvällarna. Albin. Festerna. Solen. Värmen. Vännerna. Skolfritt. Sovmornar. Fritid. Saknar det mesta. Snälla någon, ta mig härifrån? Tillbaka till sommaren eller iväg till någon ny plats.

Summertime memories


Riktiga konstnärer

Har man tråkigt på matten kan man alltid hålla i en penna och rita tillsammans, som jag och Ida gjorde idag... Mycket fint om jag får säga det själv!


Tiiiidigt

Gick upp typ en halvtimme tidigare för att hinna tvätta håret, känner mig fett duktig!
Ska bara sminka mig, klä på mig och föna håret lite, sen bär det av till fina skolan... Yeeey... Efter skolan ska jag iallafall hänga med min tvilling lite granna. Men vi höres kära följeslagare!


Duktig tjej!

Igårkväll drog jag till Ida. Vi plugga latin, kolla skräckis, prata om det mesta och sov haha! Rätt skönt faktiskt :) behövde gå upp "tidigt" imorse för att hon skulle träna. Så jag skulle åka och köpa lite nya innebandygrejer men på tbanan dit insåg jag att de hade stängt idag... Så vi vände, köpte hem subway och sen bosatte jag mig i soffan för att kolla fotboll på datorn (Kalmar FF-DIF) och innebandy på tvn (IKSU-Classic & Storvreta-Dalen). Sen somnade jag haha. Vakna, fixa mat till mig och danniii (aaaasgod tacostallrik, kolla bilden!) kolla tv, tog ett bad, kolla mer tv och nu försöker jag sova. Går fan inge bra :( men jag ska försöka lite mer nu... Godnatt!


Första matchen för Huddinge IBS

Djurgården innebandy har ett avtal med Huddinge IBS, så vi spelar som deras damlag också. Idag var första matchen och det gick riktigt bra! Vi vann med 8-1, jag höll min 4e nolla denna säsongen, WIHO!!! (vi delar ofta på matcherna eftersom vi är 4 målvakter, har hållit nollan två hela matcher och två halva matcher)
Haha, fina laget efter uppvärmningen!


Tjatjaa bloggeeeeeen!

Helgen är här och jag är typ sjuk. Yey, GO MALIN! Kan bero på att jag tränat hela veckan trots att jag haft ont i halsen, kanske inte världens smartaste. Men tränar jag inte blir jag psykiskt deppig istället så det är svårt att låta bli haha...
Har match idag men vi får väl se hur mycket jag spelar eller inte... Ute i Skogås också -.- varför kan inte allt bara... Vara lite närmare stan?? Haha nä vad jag låter som en riktig östermalmsunge nu, så kan jag ju inte hålla på.
Aja, ska väl klä på mig nu och sådäääär, vi höres kära stalkers!

Höhöhö...


Torsdagshäng på assist

Hänger lite här bara, softar runt i en innebandybutik med Kalle haha, nice!


Jag signar ut

Pluggat matte som ett särbarn stora delar av kvällen, inte det minsta kul om jag ska vara ärlig! Tränat lite också, trots att jag är sjuk, fy malin!
Fick en hel del hjälp av Fady också, TAAAACK!!!!!! Snel påjke.

Godnatt och önska mig lycka till imorgon på provet! (Jag lär behöva det...)

Kärlek till villformade blåmärken!


Troligtvis världens fulaste unge


längesen jag använde datorn

känns rätt crazy att sitta framför min kära gamla dator igen haha! Men såhär i pluggtider är det ett måste. Helt klart! Hade nästan glömt hur sjuuuuukt kul det är att plugga. Åh vad jag saknat det... NOT. Vill bara gå och lägga mig och sova i en vecka eller två, det vore så sjukt jääävla skönt! GE MIG MIN SÄNG. Men nej, det håller inte alltså, vill man ha relativt bra betyg måste man plugga. Hatar det.
Tur att jag har min burn. Trots att jag blir rätt hypad så är det feeeett nice! Man blir ju pigg. Ska bli spännande och se om jag kan somna sen eller inte... hahahahhaa!
 
Nejmen sheisse höll på att glömma bort att berätta om min träning. Mina tränare knasade! De ställde upp alla utespelare i en halvcirkel runt mig med typ 3 meters avstånd till mig och sen sa de åt dem att skjuta slagskott, liksom WHAT THE FUCK!? Visst, jag är tålig så det var ju okej. Men den andra målvakten började ju gråta för att hon fick ont. Det är bara knas, hur fan tänkte de? Nä, det håller inte! Skärpning!
 
Back to studying!
Later Bitcheeeezzzz

RSS 2.0