Success.

Nu har jag dygnat och kollat alla Harry Potter-filmer. Så jävla värt! Började igår kväll runt 18.30 och var klar idag 13.00. Lol!
Nu är jag iallafall på väg hem och hade nog tänkt ta det rätt lugnt resten av dagen... Wiho, fun life of Malin!


Sportlov

Hej stalkers och beundrare!

Det är sjukt skönt att det är lov!
Idag fikade jag med Ida, Justina och Freya i stan, prata om allt och cpa oss som vanligt. Alltid lika kul. Sen träffa jag Emmy och då åkte vi till Hovet för att kolla på hockey! Dif vann med 3-0 mot Tingsryd. På plats idag var även DIFs fotbollslag. Jag blev alldeles starstruck när jag först såg dem och sedan lite mer när Tim släppte in oss vid rinken och fick stå precis där de gick av isen efter att ha presenterats. Wääääh, så jävla coolt :D
Nu ska jag sova, imorgon 13.00 ska jag till mammas massös och få massage! Yeeey :) Godnatt!


Helt slut

Det känns som att det varit lov aslänge och som att jag inte spelat innebandy på ca 34 år. Ändå är det match idag och jag ska stå! Det känns ju... Bra. Jag är helt slut i hela kroppen menmen, jag får klara mig ändå! NU KÖR VI!!! Woooopwoooop


Hänger liteeeeee bara

Standard malin. Har jag ingen egen match så kollar jag på någon annans, idag är det Oskars. Så det är näjz! Ville bara uppdatera er stalkers om mitt liv. Vi höres!


Försöker plugga

Går det bra? Nej.
Orkar jag ens försöka? Nej.
Kommer jag att göra det ändå? Troligtvis.

Religionsprov imorgon, fan vad kul. Så jävla taggad!


Studiedag ftw

Tjatja bloggen!!!
Lol, skoja.

Har studiedag idag och det är ju awesooooome! Sov ca 10 timmar så det var ju sköt att få sova ut såhär mitt i veckan :)
Får se vad jag hittar på idag, kanske bara tar det lugnt innan min träning eller så träffar jag oskar. We'll see!

Tror inte jag gjort något skoj de senaste dagarna som är värt att berätta... Spelade lika i söndags och åt middag med Willman. Fick min nya hjälm i måndags iofs hihi! Tränat måndag och tisdag. Yey, superspännande liv man har haha!


På väg till match!

Igår förlorade vi, men jag stod inte så jag blev inte så sur.
Idag har vi match igen och nu ska jag stå. We better WIN!


Sjukling

Gick bara på de två viktigaste lektionerna idag för att jag är sjuk. Underbart liv! Men jag mår lite bättre nu iallafall :) så kvällens dejt med maken blir ändå av.
Fick en lapp i skolan idag också från någon kille, fett sött och modigt om det var seriöst!

Tog några rätt mobbade bilder på Ida och Freya också som jag vill dela med mig av.


Life is good

Allt känns typ bra nu. Jag vet inte varför, allt är bara bra. Förutom att jag är sjuk typ haha...
Vann i söndags iallafall! På kvällen hängde jag lite med Jesper och Peder och kollade på när de spelade korpen-innebandy haha! Det var kuuuul.
Tränat som vanligt i måndags och igår... Och ikväll fortsätter det! Yeey!
Imorgon är det alla hjärtansdag och jag ska på dejt med min käraste make, middag och bio, standard!

Har lite fina bilder att dela med mig av:


hejhopp på alla där ute

jag ska gå och lägga mig om typ en halvtimme för att orka med match imorgon 09.15. Fyfan sån jobbig jävla tid menmen, vad ska man göra liksom? Det är bara att gå upp tidigt och åka iväg jappjapp!
Sååå att... Vi höres!

De är fula och de vet det


Godmorgon världen


Kan fortfarande inte smälta det

Jag. På en DM-final. DET ÄR SÅ JÄVLA SJUKT ATT JAG INTE VET VAR JAG SKA TA VÄGEN!!!
För er som inte hänger med i svängarna när det gäller innebandy: Nästa tisdag spelas finalen i destriktmästerskapen i Stockholm. Det är alltså Stockholms två bästa lag som spelar mot varandra. Först damerna: Djurgårdens IF IBF - Huddinge IK och sedan herrarna: Farsta - Capeiro Täby. Jag kommer att befinna mig i Djurgårdens trupp. Djurgårdens damer leder SSL (Svenska superligan, Sveriges högsta serie).
HELT CRAZY. JAG KAN INTE FÖRSTÅ DET! Samtidigt som jag är helt fullkomligt överlycklig över att de vill kalla mig till den matchen så är jag så jävla nervös att det känns som att jag kommer kissa på mig vilken sekund som helst...

det går bra nu

Iallafall tycker jag det.
Må så vara att jag har ett projektarbete som ska in imorgon och jag har inte kommit långt alls. Men jag har ju hel natten på mig plus hela dagen imorgon så det ska nog ordna sig! Orkar inte stressa upp mig och sånt, det är bara onödigt.
Och nu till det jag faktiskt bryr mig om: innebandyn.
Den här veckan har jag tränat dubbelt med damlaget och mitt egna lag. Det har gått relativt bra trots fys på damernas som jag inte är van vid. Men allt som allt så har det varit superkul! Och inte nog med det. Utan nästa vecka är Lexe (en av deras målvakter) bortrest. Hon sa redan i måndags "Jag bokar dig hela nästa vecka, så får du ersätta mig den veckan". Men sen kom min tränare och sa "Vi kanske måste ge de andra målvakterna en chans också". MEN idag sa Tony (damlagets tränare) att han ville att jag skulle hoppa in för Lexe nästa vecka. Och hans ord väger tyngre än mina tränares. Till en början tyckte jag bara att det skulle vara kul att få träna med damerna, men sen sa Tony "Det innebär att du tränar måndag, har DM-final på tisdag, tränar onsdag och tränar torsdag. Orkar du det?". Min första tanke var "Jaja, det är klart jag orkar!"... Men sen slog det mig att han sa att jag skulle vara med på DM-finalen. Fast jag sa att jag antog att Emelie (en annan målvakt i damlaget) skulle spela men Tony sa "Hon kommer komma hem från ett landslagsuppdrag på söndag så hon kan vara en aning sliten så vi får se hur det blir". Sååå.... ja. Jag ska iallafall vara med på DM-finalen nästa tisdag. Jag tror inte att jag kommer spela men man vet aldrig! Och det gör mig så himla skakis, speciellt nu när det verkligen är viktigt att vinna. Självklart tycker jag att det ska bli sjukt kul, men det är även sjukt läskigt haha! Jag själv tycker inte att jag är tillräckligt bra för att spela på elitnivå än, och det tycker nog inte de flesta andra heller. Men bara det att jag får chansen och att Tony specifikt sa att han ville att jag skulle ersätta Lexe gör mig nästan lite pirrig i magen. Visserligen har jag spelat med damerna förut, men då har det varit seriematcher där det varit klart redan från början att jag ska vara reserv. Nu är det FINAL. Shit, jag kan knappt fatta det.................. Det är som en dröm som blir sann. Det är det här jag lever för.
 
 

RSS 2.0