Hejdå

Då var det dags att bege sig hemåt igen. Det har varit en riktigt bra weekend, det känns som att jag varit borta 2 veckor eller något... Renturen igår kväll var mysig trots att vår ren hade lite damp, han var söt ändå! Efter den lilla svängen åkte vi runt och försökte hitta norrsken. Men vi misslyckades så vi åkte tillbaka till vår kära glasigloo och tittade på stjärnorna. När mamma precis nästan somnat och jag var på väg att somna jag med såg vi norrskenet! Det var hur fint som helst men omöjligt att fota och över på 3 minuter. Men det var tre magiska minuter. Så grönt och så fint, som en grön orm som slingrade sig över himlen. Men nu är det dags för verkligheten igen och den rivstartar med en innebandymatch direkt när jag kommer hem. Ska åka direkt dit från Arlanda, synd bara att jag ska vara reserv. Men det gör inte så mycket!
Ska äta upp min caesarsallad nu och sen flyga hem till Stockholm. Hörs!



Dag 3

Provade på att åka längdskidor för första gången i mitt liv. Det gick bra men jag tyckte inte att det var så himla kul... Det kändes som att springa fast man har något jobbigt på fötterna.
När vi var klara med det åkte vi på en roadtrip runt lite överallt här omkring. Vi hittade vilda renar igen och en fin utsikt. Åt även lite lunch på någon mysig restaurang vid ett fjäll.
Nu har vi precis fått efterrätten (mumsig chokladoudding) och sen ska vi ut på en kvällstur i släde dragen av renar. Det blir nog mysigt tror jag!








Dag två

Nu börjar dag nummer två gå mot sitt slut och det har varit en riktigt jäkla bra dag! Började med en 3 timmars hundspannstur där man fick köra själv. Det var hur kul som helst och asmysigt! Sen åkte vi till en liten stad norrut och åt en sjuuuukt god laxsoppa! På vägen såg vi även några vilda renar. Vilket känns lite mysko men vi är faktiskt norr om Sveriges gränser här uppe!
Sen åkte vi till ett nytt hotell där vi ska bo i två nätter. Det är inte direkt vanliga hotell, man bor i en glasigloo. Huuuur coolt som helst! 
















Finlands vildmark

Befinner mig just nu i norra Finland, Ivalo för att vara mer bestämd, med min moder. Vi kom hit igår vid 14-tiden och bodde inatt på ett fint guesthouse som föder upp slädhundar. Så idag ska vi ut och åka! Redan om typ 40 min faktiskt. Det ska bli mysigt! Och senare idag ska vi till Kakslauttanen och bo två nätter i en glasigloo. Mitt liv är så himla spännande!
Igår tog vi bilen till Saariselkä och åt en väldigt god middag och sen åkte vi runt och hoppades på att få se norrsken men det var ju rätt kört. Ska käka upp min frulle lite snabbt nu och sen ut på äventyr, vi höres!




What to do?

Jag funderar starkt på att skriva en bucketlist. Tror dock inte att jag skulle kunna uppfylla allt jag vill göra, men man vet ju aldrig! Dock skulle det nog mest handla om djur och att se olika sorter. Men jag vet inte alltså. Undrar hur många länder jag varit i än så länge? Man kanske borde ha som mål att besöka ca 100 länder...borde väl ha kommit nästan halvvägs kanske, är nog på ca 30-40 skulle jag tro... Men jag har ingen aning, har ju varit i samma länder flera gånger... Äsch jag vettefan. Bara svamlar massa för att jag har tråkigt på jobbet... Kollar på Morgan och Ola-Conny för att fördriva tiden, de är så himla roliga att titta på haha... So funny!



Hei hei

Matchdags idag mot Tullinge, taggaaaaaa!!!!!!
Men fram tills dess, umgås med le boyfriend. Som är sååååå rolig att vara med just nu....




Sorry...

Man vet att man inte bloggar på länge när mobilsppen skickar en notis och frågar "har du slutat blogga?"....

Vet inte riktigt varför jag inte bloggar, har väl inget intressant att säga skulle jag tro. Varit sjuk de senaste dagarna, himla kul. Men ändå spelat match och gått ut, hur blev jag så smart?

På väg för att kolla match nu så hinner inte skriva men bjuder på lite bilder från helgen.









RSS 2.0