Afterschool

Sitter på Treat med Emma och dricker lite, myspys att catcha up lite!


Lunch. Fängelsestyle.


Jag älskar mobbade bilder på människor - del 2


Jag älskar mobbade bilder på människor - del 1


Minnen.

Nu när jag för en gång skull sitter framför datorn kan jag inte hjälpa att kolla igenom alla miljontals bilder jag har här. Har haft denna käraste dator i ca 5 år kanske? så det finns ju en hel del...
Så, några (kanske) aldrig visade bilder vore väl inte helt fel?

Väntar

Sitter i skolan och väntar på att anna ska sluta... Själv slutade jag 11.30 men hade med mig alla träningssaker till skolan så jag varken behövde eller orkade åka hem. Istället sitter jag och smådör. Försöker läsa engelskaboken men håller på att somna varannan sekund och min mage typ skriker. De suger att kafeterian var stängd. Jag har dessutom bara 7% batteri kvar. Yes vad kul!


Jag ser ljuset!

Ah, typ så död känner jag mig...
Igår efter dubbelträning var jag helt slut, imorse hade vi styrketräning på idrotten, sen nu på kvällen var det träning + brutalfys med herrarnas fystränare... Jag tror världen försöker säga att jag behöver gå ner i vikt eller något... Tack! Imorgon kommer jag ju gå som en pensionär. Och så är det träning imorgon också, UNDERBART!!!
Inte nog med det, utan jag är mitt ute i ingenstans bara för att vi spelar för Huddinges damlag också så har vi träning i Huddinge på tisdagar, därifrån kommer man ju inte hem på något enkelt sätt efter 21.30... Buhu, synd om mig.


Tränat

Varit död i skolan som vanligt. Kom hem och sov lite, slängde i mig mat och drog till träningen. Sprang ute i målvaktskläder, inte särskilt nice, och sen tränade jag först med mitt lag och sedan blev jag frågad av herrlaget om jag kunde stanna på deras och det gjorde jag såklart! Var i skanstullshallen 19.45-23.00 typ haha... Bra där! Kom hem rätt sent, käka, duscha och nu ligger jag i sängen. Rätt trött så jag ska sova. Godnatt!

Skönt att få ett skott på halsbandet av en i herrlaget...


Miniserie - häst.

Plugga latin.


Sommaren. Kom tillbaka. Nu, tack!


Läser lite i badet

Ligger här och myser i badkaret och läser en dum bok som ska vara utläst imorgon... Är på sida 20... Av 190... WOOPWOOP, bra jobbat Malin!


Soft morgon

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_50b21962e087c32e7c6754f9.jpg" class="image">


Lottförsäljning

Är på DIF-JIK och säljer lotter i periodpauserna haha.
Fina emma och evelina!


DIF = kärlek

Tredje raka segern för DIF ikväll borta mot Tingsryd med 2-0. Helt jäkla underbart! Blir så lycklig att jag nästan spricker.

Resten av kvällen ska jag kolla tv och nysa typ... Kul liv! Men är typ för trött för att orka hitta på något...


Fula människor


LOL LOL LOL


Jag har blivit misshandlad

Det var förra söndagen det hände. Jag gjorde absolut ingenting men blev slagen ändå. Misshandlad. Jag provocerade inte alls men ändå, så kände hon att hon behövde slå till mig så att jag fick ett stort fult blåmärke... Det känns inte helt okej. Varför gjorde ingen något åt saken? Ska hon bara få slå mig sådär utan att något händer? Nej, jag tycker inte att det känns okej!

Lol, spelade match och fick ett slag på armen höhö, jag är för kul.

Ska försöka plugga lite snart och kolla på när AIK spelar sin sista match på råsunda. Hoppas de förlorar. Så kan råttorna få förnedras en sista gång innan man river skithålet. Det blir kul!


God afton världen

Hej.
Me llamo Malin y tengo 18 anos.

Lol, jag är trött. Och helt död i hela huvudet och kroppen... Fan, jag ska ju sluta säga lol, men det är svårt juuuu! LOL.
Träning idag, rätt hård faktiskt. Först sprang vi ute, sen körde vi på planen i en timme, ganska hårt för oss målvakter, och allt avslutades utomhus med norska superintervaller... Fast det gick bättre än jag trodde att det skulle.
Sen plugga jag matte. Det var inte kul. Så det gjorde jag inte så länge. På vägen till sängen la jag mig på golvet i korridoren och somnade nästan, tills mamma kom och sparkade på mig... Då tog jag fula bilder på mig själv istället. Nu ska jag snart sova. Fast jag orkar knappt. Jag lyssnar på eminem. Jag gillar eminem. Nej, jag älskar honom.
Godnatt.


NattCp

När det är natt har jag en tendens till att tänka för mycket och säga dumma saker. Lol, jag är för charmig.

Idag spelade jag match mot Bele Barkarby på bortaplan (alltså mitt ute i ingenstans). De hade toppat sitt lag och tagit in en tjej som spelar i juniorlandslaget, yeey... Jag stod hela och matchen slutade 7-7. Riktigt bra kämpat av mitt lag och vi borde egentligen vunnit. Det var en av de mest påfrestande matcherna på länge och efteråt var jag helt slut i hela kroppen men framförallt i huvudet. Softat så jävla hårt hela kvällen och nu borde jag sova. Ska upp om mindre än 5 timmar, WOHO! TAGGA!!!

Grattis till min fina papi som fyller 55 idag också! Eller aa, det var väl igår egentligen.. Och till min lille kim källström-look-a-like Daniel!

Godnatt.


Fikar med Ludde


Min gosis sover i mitt knä


DÖD

Nyss varit ute och sprungit i ca 40 min. Jag bara sprang och sprang och sprang, så jävla skönt, tror jag sprang bort det mesta av mina frustrationer. Det blir ett bad och sen i säng!


Årets lataste

Studiedag idag, så jävla skönt! Tog en ordentlig sovmorgon och har baaaara latat mig sen dess. Kollat första pirates of the caribbean, nu ska jag kolla andra! Sen ska jag nog träna lite, gå och köpa mat och sen ut och springa! Så jag får något gjort idag iallafall haha...
Hörs!


Jag. Orkar. Inte.

Jag vill inte lämna min säääng!! Blääää! Vill stanna här resten av livet och låta folk komma till mig om det behövs, så jag slipper röra mig... Är så sjukt trött på typ allt, vettefan varför men så är det. Nice life huh? Nä, jag vet att det inte är det, tänkju very mucho.
Usch. Skolan kallar. BLÄ. Jag vill stanna hemma. Men världen är orättvis och man får inte alltid som man vill (vilket suger). Måste nog typ skynda mig nu, jippi.
Hejdå.


Hei blågehn

Trevligt att råkas en sådan fin söndagsnatt.
Vi vann matchen igår med 6-5 (jag släppte in ett).
På kvällen skulle jag ut med Emy men hon fick feber så jag gick ut själv. Gick till Victoria runt elva där jag träffa Momme och hans kompisar och var där med dem tills de stängde vid tre. Behövde inte betala något alls, förutom garderob på 20 kr, tack vare att Momme jobbar där och är världens snällaste! Kom hem runt fyra och idag vaknade jag typ två. Slöat hela dagen eftersom Alle ställde in dagens inplanerade lilla reunion och jag orkade inte hitta på något annat.
Nu borde jag verkligen sova, så godnatt!


Matchdags!

Idag ska det spelas match mot Värmdö. Inser nu att jag vaknat tidigare än jag egentligen behöver... Skönt... Får väl ligga kvar i sängen och halvsova ett tag helt enkelt! Vi hörs!


Förra helgen

Ah, det blir en riktigt snabb sammanfattning... Halloweenfest i lördags, åkte hem på söndagen. Stannade till i Göteborg för att ensam gå på IFK Göteborg-DIF. Fick hjälp med att hitta det av alexander som kom och mötte mig vid stationen och följde mig till Ullevi, haha söt.
Har några bilder också


Schkuläään

Har inte bloggat för att blogg.se fuckade upp sig senast jag försökte... Men det kommer nog ett inlägg om min helg och så snart... När jag har tid hihi


Lite "nattamat"

Det blev en liten kvällssväng förbi Max.


Hos malin

Vi har bara tagit det riiiiktigt lugnt haha, ligger typ bara i sängen hela dagarna och snackar skit... Gjorde iofs en liten utflykt till fynda idag hehe. Imorgon blir det nog fest iallafall så vi får komma ut lite haha!
Vi har däremot kommit på att vi kanske ska åka utomlands tillsammans på påsklovet. Det vore så sjukt jäkla skönt och kul!


Igår var en bra dag

Vaknade rätt tidigt och sen tog jag det ganska lugnt ett tag. Runt 13 åkte jag hem till Ludde och hängde lite med honom, sen skulle han på träning så jag drog hem och fixade kläderna inför kvällen (klippte sönder ett lucianattlinne och smutsa/bloda ner det).
Sen var det träning med den nya målvaktstränaren, han verkar rätt bra! Efter det rusha jag hem och fixa mig fort som faen. Tog taxi till Berns där jag träffade Ida, Justina, Freya och Tove. Sedan var vi där hela kvällen/natten och festa loss! Kom hem runt halv 5 tror jag.


RSS 2.0