Värd kväll

Igår var en bra dag. Först vann vi mot Täby FC (vinnare av div 1 förra året) med 5-3. Sen var det fezt hos Tini och det var jävligt kul! Mådde kanske inte bäst under hela kvällen och jag kanske inte kommer ihåg allt... Har typ 4 blåmärken på benen och ett på armen, vet fan inte hur jag fick de... Men det blir väl så antar jag haha... Vi gick och la oss vid halv 6 tror jag, vaknade runt 1. Jag kom väl hem kanske halv 5 eller så. Tagit det riiiktigt lugnt sen dess! Kollat hp och så. Nu försöker jag plugga, det går väl lite sådär... Haha.

Ni får lite bilder från helgen


Hemmakväll

Det är match imorgon i div 1 så jag stannar hemma ikväll och är lite duktig. Men vadfan, jag klagar inte! Hockey (Malmö-Dif) på tvn och Innebandy (Endre-Dif) på datorn. Jag gillar't! Längesen jag stannade hemma en hel kväll så det är lite mysigt hihi :) imorgon däremot blir det fiesta! Ska fira min finaste justina som fyllde år i onsdags!

Glömde skriva ett av mina typiska grattis-inlägg då... Så du får ett lite försenat hihihi... GRATTIS MIN ÄLSKADE!!!! Fan vad vi ska röja nu! (som vi iofs gjort hela tiden...hehehe)


Årets nyttigaste brunch!


Samma visa hela tiden

Känns som att mitt liv bara går på repeat hela tiden haha...
Frukost, lektioner, lunch, lektioner, gå hem, äta, träna, äta, sova... Äter 4 gånger om dagen haha, crazy! Skola, mat, träna och sova. Det är mitt liv. Okej visst, jag har askul på helgerna, festar, spelar matcher och så, men det är liksom innebandy minst 4 dagar i veckan... Haha äsch, jag gillar det så det är lugnt!

Jaa, nej jag kommer inte på något vettigt att skriva, men har en del bilder typ... Kan ju dela med mig haha


Söndag

Jahaja, då kan man ju fråga sig vad jag gjort i helgen?
I fredags var jag och Ida på match, DIF-Häcken, det gick kanske inte sådär superbra. Efteråt träffa vi David och Daniel, satte oss på någon bar och drack lite, sen träffa vi Philip och Daniel åkte hem. Vi fyra gick till nivå 22 och drack mer, sen hem till philip där vi var resten av kvällen. Jag och Ida drog lite innan 4, kom hem till henne runt halv 5 och båda tvärslockna direkt haha!
Sov till 2 och sen åkte jag till skanstull för att träffa Anna och kolla dammatchen. De vann med 5-3. Åkte hem, käka snabbt och sen på bio med emy.
Idag har jag spelat match och det gick åt helvete... Kollar Harry Potter nu, tack och hej!

Bilder från helgen


AIK-Napoli

Haha åh AIKs målvakt... Bollrädd eller? 1-0 efter bara några minuter... Hoppas Napoli vinner med typ 25-0! DÖD OCH HAT ÅT AIK!!!

Det är sånt jag får hålla mig till att göra nu när jag fått "utegångsförbud" av både mami och tränarna, har ont i halsen och match i helgen, första matchen i div 1 så jag måste vara frisk!
Men det är rätt soft, bara chilla hemma, kolla film och trycka i mig glass/kakor.


Just for fun

Haha har inget att skriva så jag lägger ut lite fina bilder jag tog idag hehe...


Bara så jävla trött

Vet inte vad som är felet på mig, jag är bara så jääävla trött just nu! Hela tiden, dygnet runt! Spelar ingen roll om jag sovit 12 eller 6 timmar, är ändå bara helt slutkörd i huvudet. Känner till och med själv att jag blivit tråkigare som person, då är det illa!
Jag hoppas bara att det släpper snart så jag kan återgå till att vara mig själv... Iofs kan det bero lite på att jag är sjuk just nu, men detta har pågått längre känns det som, vet inte om jag är påväg in i någon slags höstdepression eller om jag fortfarande är lite nere efter en grej som hände för några veckor sen, fast så borde inte fallet vara eftersom jag känner att jag lämnat det bakom mig och bara helt enkelt inte orkar bry mig om det...

Nej vilket rörigt inlägg detta blev, men vad kan man förvänta sig när man beslutar att blogga trots att man halvsover? Haha whatever, godnatt!


Fler bilder från i fredags


Bilder från idag

Orkar inte säga så mycket. Hade skitkul innan matchen med Justina, Klaudia och Mikael. Vad som hände under och efter matchen vill jag inte prata om...


Igårkväll

Hade en kul kväll på Laroy med Ida, Hanna och Malin! Träffa massa jag kände, dansa som en galning, söp och fick jäkligt ont i fötterna... Haha, jag och Ida kom hem till mig runt 4 och slockna direkt. Gick upp vid 9 för att följa Ida till tbanan, sen drog jag hem och somna om. Vakna någonstans mellan ett och två, bara chillat hela dagen! Ikväll kommer Anna och hennes familj över på kräftis, myyyys!


Så sinnessjukt trött

Har varit en riktig zombie idag, hela skoldagen och hela träningen. Godnatt!


Helgen

Helgen har varit helt okej. En del upp -och nedgångar så att säga... Men nu mår jag ändå rätt bra med tanke på vad som faktiskt hänt. Så vi skiter i att ens nämna det negativa!
Det positiva är att jag fått spela innebandy hela helgen, vi tog oss till A-slutspel där vi tog brons!! Det tycker jag faktiskt är riktigt bra jobbat av oss! Jag höll nollan i 2 av 4 matcher (för er icke-innebandykunniga händer inte det särskilt ofta) så det känns ju rätt bra!
Ikväll har jag varit på bio med ida, justina, freya och fredrik, vi såg världens absolut konstigaste film... De som gjort den måste varit höga under inspelningarna. Men det gjorde den bara så jävla kul haha, man kunde inte låta bli att garva hahah!

Nu ska jag minsann sova, skola 08.05-16.40 och sen 2,5 timmars träning... Awesome... Godnatt!


Fuck. Allt. Dö. Bara.

I wish I could wake up and this would all just be a dream.


Tjosan hejsan!

Händer väl inte så jävla mycket i mitt liv just nu... Tränar mest hela tiden känns det som! Cup i helgen också, fredag, lördag och söndag. Hejdå socialt liv! Haha nejmen laget är ju rätt nice och jag älskar att spela innebandy så jag klagar inte så himla mycket :)
Idag är enda lediga dagen, tänkte egentligen träffa Albin men han ät en sådan partyprisse att han tänker gå ut och supa istället, så jag har disneykväll med mig själv haha! Men jag kan inte klaga, ÄLSKAR Disney!
Orkar inte skriva mer... Tack och hej!

Jag är en riktig konstnär.


Ännu en vecka som tagit slut

Jag vill bara stoppa tiden, allt går alldeles för fort... Skolan, träningar, relationer till folk och såntdär... Allt är bara kaos i mitt huvud! Kan inte allt bara ta en pause så jag hinner andas och tänka lite?

Hur som helst, har bara tagit det riktigt lugnt idag, träffa anna vid fem, köpte lite subway och sådär. Sen drog vi och kolla på när laget hade träningsmatch mot högalid och självklart vann vi! Hehehe... Nu kollar jag step up och tänker ha en liten filmkväll med mig själv och ah, mamma också då.


Tja man

Godmorgon små stalkers!
Är helt slut i huvudet idag alltså... Men igår var rätt kul ändå. Först skulle jag och albin åka till Örebro för att kolla dif-ösk, men köerna var brutala så vi var i Södertälje vid matchstart så det sket sig! Så vi drog hem till honom, chilla lite och så. Sen fick vi skjuts in till stan, han drog till sina kompisar och jag åkte hem, bytte kläder och sen träffa jag Ida, Hanna och Sam. Vi gick runt ett tag i jakten på en bar och hitta tillslut en vid odenplan. När de stängde åkte vi hem till Sam för att kolla film. Hanna somna, Ida och Sam var i sängen och jag shottade tequila hahaha... Åkte hem vid 4 typ, kom hem runt halv 5... Vakna 15 idag haha.... Nu ligger jag i badet och chillar jääärnet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_50421ec4e087c34856001d7d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/995524/images/2012/pic_50421ec4e087c34856001d7d.jpg" class="image">


RSS 2.0