Hallo

Kände bara för att skriva något men vet inte vad jag ska skriva... Så.... Aa... Hej.




En bra påskhelg



















Min mästerkock

Idag har min man fixat hamburgare med bacon. Såååå jäääävla goooott. Jag typ dör.


En bra söndag

Chillat hela dagen och kollat criminal minds med Simon. Vi har det rätt bra kan man säga!




Bra och dåligt

Vi kan ju ta och börja med det som är bra. VI ÄR KLARA FÖR DAM DIV 2!!!!! Wohoooooo! Hehe. Och imorgon ska jag få hänga med fina laget och kolla SM-finaler. Det blir näjz! Och att jag typ har påsklov hehehe.
Det dåliga är väl hur jag mår fysiskt. Har varit småsjuk hela veckan. Men natten till igår blev det värre. Jag kunde inte sova, hade ont i magen och var helt konstig. Var klarvaken men ändå astrött. När jag kollade klockan stod den på 05.35 och jag somnade nog inte förrän efter 06 och hade nog varit vaken sen 05, så det SÖG. Var helt slut när jag kom hem efter jobbet och sen sov jag och tog Ipren och tränade ändå.
Natten till idag var i princip exakt likadan, låg vaken ett tag innan jag kollade klockan som visade på 05.35 och somnade inte om förrän efter 06. Vaknade med feber men tog Ipren och jobbade ändå. Sov inte när jag kom hem i hopp om att kunna sova ordentligt inatt. Ska nog ta några Alvedon och sova nu. Det konstigaste är att min feber försvann i och med iprenen men istället har jag ont i magen hela tiden, speciellt när jag äter. Vad är det för fel på mig!?!?!?!?
Jaja, godnatt gottfolk!
Världens finaste lag.
Min fina hund som tar hand om mig när jag mår dåligt, vad skulle jag göra utan henne?

Hatar.

Om det är något jag absolut avskyr är det att behöva gå upp tidigt. Innan 9. Vissa människor behöver mat för att vara lugna och glada, medan andra behöver sömn. Jag tillhör den sistnämnda kategorin. Om jag inte får min sömn blir jag helt cp. Jag kan få aggressionsutbrott, halvt somna vart som helst, bli riktigt bitter och bara allmänt vara skitsur på allt och alla. 
Och som jag jobbar nu är varannan vecka tidig (ca 7-14) och varannan vecka sen (ca 11-18). Nu är det tidig vecka och jag känner mig helt konstig. Jag är så jäävla trött. Mitt liv är en ond cirkel för närvarande, jag har sena träningar som slutar 22, kommer i säg först vid 12, vaknar typ 7, kommer hem typ 14 och somnar för att jag är så trött, tränar, somnar sent för att jag blivit piggare än jag borde av sovstunden mitt på dagen... Men utan den tuppluren skulle jag inte orka träna vilket jag blir deppig om jag inte gör. Så jag kan helt enkelt säga att jag HATAR tidiga veckor.
Tack och hej från en trött Malin.



Hej världen

Söndag igen... Kul... Kan man inte bara få några dagar extra per helg? Määäh.
Helgen har varit lite som en berg- och dalbana. Sov hos Simon i fredags, var astaggad på match men fick inte spela så jag blev skitförbannad istället plus att vi förlorade med 7-0, vilket innebar att slutspelet var över för vår del. Mitt sista år som junior. Usch...
Men kvällen blev desto bättre. Frennis firade sin 20-årsdag och det blev faktiskt riktigt lyckat. Jag söp bort min aggression och träffade massa människor jag inte träffat på typ 4 år. Som tur var så hade jag Emmy från mitt lag där som också var missnöjd med matchen så vi kunde sura tillsammans hehe. Kom väl hem strax innan 3 med världens jävla hicka, halvt väckte mamma pga den... Men som tur var försvann den efter ett tag. Vaknade vid 11.30 idag och tänker ligga still största delen av tiden. Djurgården spelar mot Halmstad så det ska jag minsann titta på!
Orkar inte skriva mer nu. Åt en megafrulle, så nu är jag sjukt mätt och seg. På återseende stalkers!





RSS 2.0