OMG!

herregud, blondinbella är nu brunett, det är ju verkligen konstigt! Heter man blondinbella måste man bara blondin! INTE BRUNETT! enligt mig är hon inte ens så fin i sin nya hårfärg utan hon såg bättre ut som blond. Helt klart.
Nej det ogillar jag, och så gjorde hon det för att bli mer naturlig?? Hur naturligt är det om man färgar håret från sin orginalhårfärg? Nej, dummabella får hon heta nu.

Själv lever jag nu husvagnsliv i falkenberg med pappa och daniel. Även fast jag inte är här på dagarna utan hos min tingelingsmalin, men ändå, jag bor ju i husvagnen...

Naej, ska börja klä på mig och så, det är ju faktiskt sol idag! WOHO! det var längesen :)
CIAOO!!

falkenberg.

Tjoho gottfolk!
Är ju som de flesta borde veta i falkenberg med min älskade malin! Vi har det cpkul...första dagen jag kom hit gick vi runt lite här i stan och prata/flumma, dagen efter (igår) köpte vi godis på fynda, hade en godis-picknick i en park och sedan träffa vi robin ett tag. Kul (y). Idag ska vi nog cykla runt lite, till typ donken och skate-sak-invignings-grejen...kanske träffa robin/bobby och fler kanske. skoj, sen ikväll ska vi la tälta och sånt mys.

Nej nu ska vi klä på oss och sådant och dra ut tror jag.
Hare gött! PEACE OUT MAN xD

hellu

WOHO! här kommer ett efterlängtat inlägg...jag är hemma i stockholm igen, på emys land var det superkul och mysigt, jag tog mitt första dopp i sverige för i år! jippi...och efter jag varit på henens land åkte jag till mina kusinerns landställe, det kunde varit roligare...menmen, jag överlevde, yeeey!
och nu på torsdag ska jag åka till min älsklingsmalin i falkenberg, där kommer jag vara i ungefär en och en hgalv vecka och efter det åker jag till gotland, så det kanske inte blir så mycket uppdatering de kommande veckorna...haha, men ni är väl vana?

tillbaka

ojojojoj, välrdens bästa bloggerska skriver ett nytt inlägg som vanligt varje dag...eller inte va?
men det är inte målet med min så kallade blogg...det är kul att skriva av sig liksom, sen om det är någon som läser är ju en annan femma.
Men iallafall är jag tillbaka nu från madrid & gran canaria
jag hade haft det otroligt bra! trots att jag glömde min kamera på hotellet i madrid, men det var ju hilton så de kommer skicka hit den igen! *glad* men gran canaria dårå...underbart, varmt utan att det v ar för varmt, killar i mängder, OTROLIGT mycket ögongodis, moahaha!
jahaja, imorgon åker jag till lilla emys landställe och stannar till söndag, direkt efter åker jag till "ex-landet" och kusinerna, kommer hem på tisdag/onsdag och då åker jag till falkenberg, så jag har fullt upp ett tag framöver, så bloggen får vänta tills i höst igen men KANSKE, kanske, blir det något inlägg NÅGONGÅNG! men kan inte lova något :)

NU måste jag sova, klockan är snart 2 och jag ska upp kvart över 8...jag är ju helt jävla äck i skallen! herregud, stygga malin.
så godnatt på er allesammans, och messa på! :D <3

åker bort igen

Ja, det är sant! Jag ska bort...IGEN! "ohnej!!" tänker ni säkert, men jag har med mammas lilla dator så lite bloggande kan det nog bli.
Denna gången ska jag först till Madrid i några dagar och sedan vidare till Gran Canaria! Ska bli supermysigt tycker jag och nu ska jag bli brun! (hoppas jag) Och så får vi se hur det går...så nu måste jag lägga mig eftersom jag måste packa imorrnbitti, eftersom jag verkligen inte orkat hittills. Så hejdå på alla söta människor och ha det så bra & sakna mig inte för mycket!

GLÖM INTE; INGA SMS ELLER SAMTAL MEDANS JAG ÄR BORTA!
kommer hem 15e juli igen, då är det fritt fram för sms&samtal igen :)

PussCiao!<3

fler bilder

Jag passar på att lägga upp lite fler bilder från min vistelse i laxå, så nu kommer några stycken :) <3



Sista kvällen var jag med EvelinaN, på bilden gungade vi och hon är söt som vanligt :) pusspåhenne!

Stövlar & kjol är väl ändå en fin matchning?? Eller inte....^^

farmors hundar; Sara & Mirre, gillar att brottas och ja, här är de i full gång xD

Nya hyndvalpen Mirre, så himla söt! TITTA BARA!!

Söta kattungar!

I lördags kväll, på bilden: EvelinaN, Per & EvelinaH, söta som få!<3

shoppingen i Marieberg

Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte när jag var och shoppade i Marieberg:


Klackskor från skopunkten, 99:- och 9 cm klack


Keds från skokanonen 150:- Supersköna!


En klänning jag köpte i en affär jag inte kommer ihåg vad den heter, men den kostade 129:- Väldigt skön såhär på sommaren!

tjollahopp

Är hemma i huvudstaden igen, känns lite trist men samtidigt är det såå skönt! Så fort jag klev ur bilen och kände den förorenade luften från storstaden blev jag riktigt lycklig! Jag är nog en äkta storstadsmänniska gissar jag på...? Menmen, man kan inte göra något åt sånt, och när jag tänker efter; Jag vill inte göra något åt det! jag älskar ju storstaden! Haha.

Igårkväll var sista kvällen i laxå och den tillbringades med evelina, vi gick runt,runt,runt i laxå och hade allmänt kul, kvällen citat: "vart ska vi gå nu då?" hahahahaha, japp, kanske ingen annan som tycker att det är kul...men inte bryr jag mig heller! hihi. Men jag vill tacka evelina för kvällen och vi får göra om det, med de flygande ostbågarna som sliter sönder tröjor! xD
herregud, ingen förstår nog hr kul vi hade...stackars er

Nu ska jag fortsätta kolla på disney chanel! Jag är tuff, jag vet.
CIAO!

RSS 2.0