Då var vi här igen...

Solen har gått upp. Jag pluggar. Eller försöker iallafall. Till stor del sysslar jag med annat, kul. Två prov och ett föredrag till imorgon, fan vad kul det ska bli! Svenska, spanska och latin. Bara språk. Massa språk till en och samma dag. Underbart. Jag går språk, men ibland blir det lite mycket... Borde sova. Gör nog det snart. Hejdå!


Något måste vara seriöst fel på mig.

Jag tänkte tillbringa kvällen med att plugga. Det började bra, tills jag runt tolv beslutade mig för att ta en powernap på ca 30 min. En och en halvtimme senare vaknar jag till och borde gått upp. Men nej, istället tog jag fram mobilen och kikade runt lite, spelade spel, Facebook, instagram, internet... Det vanliga. Sen var klockan plötsligt tre. Och jag är pigg. Så jag får väl ta mig i kragen och plugga lite nu. Prioriterar spanskan trots att jag redan kan det mesta, bara för att det är roligt, och har inte ens börjat plugga svenska som är mycket jobbigare och mycket mer att lära in. Bra Malin. Ibland verkar du så himla smart! Åh, tack jag. Som tur är verkar min första lektion vara inställd så jag kan nog lägga mig vid fem igen och sova ett par timmar innan det är dags för måndag, skola, två prov och träning. Underbart.


Nice dag

Sitter just nu och kollar på The Hobbit med brorsan och äter en riktigt fin lunch! Pluggar lite bort emellan och sådär. En riktigt bra söndag helt enkelt!


Så jäkla mysig dag

Igårkväll var en asbra och mysig kväll med hela Spaniengänget. Grillkväll hos Lissan med allihopa, sjukt mysigt!

Idag har jag hängt hos Simon hela dagen och pluggat vid hans pool. Så jäkla nice, sol hela dagen och massa spanska. Nu är jag hemma och chillar liiiteee, ska plugga/sova hela kvällen.


Så jävla taggad!

Snart är det dags för mig att röra mig mot skolan. Jag är så in i helsikes taggad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Idag är ingen vanlig dag. IDAG ÄR DET MATTE C NATIONELLA!!!! Wooooohoooooo!!!!!!!!


Plugg, plugg, plugg och en träning

Då sitter jag här igen och pluggar, lovely! Idag står psykologi på schemat och jag har aldrig haft så här kul någonsin tidigare i mitt liv!

Något positivt med denna kväll är ändå att jag äntligen fick träna igen. Det gjorde lite ont i benet (sträckte det i Spanien och spelade två matcher med det...), men det är nog lugnt. Vi hann med en liten prisutdelning också. De flesta fick medalj för vinsten i DJ2M och sen kom jag etta i "träningsligan" med 91% träningsnärvaro under hela året. 74 av 81 träningar, så jag är helt klart nöjd! Och det var massa nya människor på träningen, så det var asnice! Speciellt med tanke på att nästan hela spaniengänget var där.

Har gjort en liten planering av mina kommande veckor också... Just nu känns det ändå helt okej. Det var inte så farligt som jag trodde.


Schwenzka

Ligger här i min sköna säng och läser min svenskabok som ska vara utläst till imorgon. Kommer jag klara det? Nej. Kommer jag försöka ändå? Ja. Kommer jag i värsta fall att läsa 5 sidor, hoppa över 5 sidor, läsa 5 sidor osv. resten av boken för att försöka hinna? Ja.
Så, nu kör vi! Wihooooooo! Taggad inför en natt med Göran Tunström och Juloratoriet, där jag kan fantisera om Sidner, Splendid, Aron, Selma Lagerlöf m.fl. heeela natten lång!


Latin in my heart forever.

Sitter just nu och pluggar latin, lite såhär i sista minuten. Jag har blivit riktigt sämst på att plugga. Förr hade jag MVG eller åtminstone VG på allt jag gjorde. Nu handlar det om G och blanka prov. Det känns fan inge bra men jag orkar inte anstränga mig längre... Jag vet att det är dumt av mig, och jag ska verkligen försöka bättra mig! Men jag tror att min hjärna redan tagit sommarlov...

Imorgonbitti har jag iallafall latinprov och jag började plugga runt 01.30 efter en timmes powernap. Vi får väl se om jag dygnar eller inte... Tror inte att det vore särskilt smart av mig, men å andra sidan är jag inte smart längre. Men ska försöka några små timmar iallafall!


Vi har det fint här i solen

Jag och min häst. Vi är fina. Tack.


Ytterligare en sömnlös natt

Måste älska att plugga! Nu går solen snart upp och jag har 3 frågor kvar inför mitt psykologiprov. I just love it!


Efter 4 timmars sömn...

...är det dags för projektredovisning. TAGGAAAAAA!!!! Satt uppe till halv fyra inatt och fixade med min powerpoint. Det konstiga är att jag knappt märkte att klockan blev så mycket... Men nu måste jag börja klä på mig och greja.
Här kommer en bild från inatt, pre-sunrise.


Fler bilder från Spanien

Nu när alla kommit hem har bilderna börjat hagla in i vår facebook-grupp... Så jag tänkte dela med mig av några av de. Enjoy!

SKIVAAAA

Igårkväll var min skiva och den var helt klart bäst. Hade så jävla kul med mina kära vänner och hela kvällen blev faktiskt riktigt lyckad trots att jag var helt dödstrött... Återigen orkar jag inte berätta massa, så jag lägger upp bilder istället!

spanien - tidernas bästa resa

Resan till Spanien kan nog vara bland de bästa i hela mitt liv. Den innehöll allt det jag gillar mest. Innebandy, vänner, skratt, sol, bad, sköna människor, sena kvällar... helt enkelt klockrent! Helt oförglömligt faktiskt, och jag orkar inte skriva allt vi gjorde och sådär, men jag kan säga att vi tog silver i cupen (vann över både spanska och holländska landslaget), festade, myste, skrattade, åt, solade, kollade killarnas matcher, åkte till Marbella, gick på "festival", chillade, jag sträckte baksida lår, hade en egen mösspåtagning... aa, jag vet inte vad jag ska säga... det var underbart helt enkelt!
Lägger upp några bilder istället.
 

RSS 2.0