sorry

blir inga bilder ikväll heller, plugget tar kol på mig!
hade träning iallafall, kul att träffa folket, mindre kul att vi var 5 målisar så man fick inte göra så himla mycket... men subway innan träningen med anna och emma var nääjjzzzz!!! Dääääremot har jag lyckats stuka mitt vänstra lillfinger, typ 8e gången sen jullovet. Skönt värre!

nää, nu ska jag fortsätta slava för skolan. It sucks...

dö.

ååååh jag är glad och så men så jääävla stressad! Vet seriöst inte vad jag ska ta mig till!
Ni får bilder imorgon eller på torsdag sorry guys! Men jag MÅSTE plugga nu.

Watch out for MC Malin


skolan

sorry för typ urusel update, men jag har varit i portugal... där orkar man inte riktigt blogga...
skriver mer om den resan ikväll iallafall, lägger upp bilder och så!

Just nu sitter jag här, trots att jag sluta för typ 3 timmar sen? wiho.... Men har pluggat lite och så! Duktig tjej här. Anledningen till att jag nolifar såhär är för att jag ska träffa Frennis sen och han slutar inte förrän tyyyyp 4... så ja.... here I am.... aaaaall alone.... ASKUL.

Nä pallar inte blogga mer, hörs ikväll! Farväl.

HAHAHAHAHAHAHA

det går bra nu

tjatja! Älskar att det är soligt ute! Och på torsdag åker jag till Portugal!!!!!
Igårnatt grät jag ut ordentligt över alla mina små cp-problem, skönt det! Men nu är det dags att ta nya tag och vara lika glad som jag brukar! WOOPWOOP :D Det är fanimig sommarlov snart och först nu har jag börjat tagga till ordentligt. Ska bli så sjukt jävla kul att åka till Frankrike i sommar, och att mina brudar kommer ner en vecka är ju GULD!
Dessvärre är det ju en tid kvar, med bl.a. Matte B nationella, Spanskaprov, Franska läsförståelse, Samhällsredovisning..... usch och fyfan, mer skoltrött än någonsin förr! Vill verkligen inte göra något mer nu -.- Läxor och prov kan gå och dööööööö!!!

Nää... nu måste jag plugga, puss



UT OCH SOLA!!!





fin outfit va? HELL YEAH! pappas badbyxor och ett vitt linne, I likey!
tar med en solstol och går ut på gården, vi hörs!

och lite mera plugg

FAN VAD KUL!
Företagsekonomiprov imorgon, supertaggad!!!!!!!! Eller?

anyway var idag en bra dag. Rätt onödigt att komma till skolan egentligen, spanska, matte och geografi i halvklass så jag hade ingen lektion.... Åt med tjejerna och sen drog jag hem och somna nästan direkt. Satte på alarm, vakna, sköt fram alarmet, somna om, vakna, stängde av alarmet haha... tror jag sov någonstans mellan 2 och 3 timmar.... ASSKÖNT! sen kolla jag tv tills mami kom hem och då drog vi på hockeymatch. Sverige vann över Lettland med 4-0 och jag började älska Erik Karlsson, hihihi.
Kom hem vid halv 12 typ. Och nu ska jag försöka plugga, LYCKA TILL MALIN! Tack, jag!


fuck skuul

ser fram emot veckan... på tisdag ska jag på Sverige-Lettland (ishockey), träning på onsdag och DIF-Gefle (fotboll) på torsdag. Det känns bra! Fyfan vad jag älskar sport alltså!

Igårkväll var jag på släktmiddag för min kusin har fyllt 25, woopwoop grattis mia! Men jaa... vad ska man säga? Jag har en av Sveriges konstigaste släkter men det är lite kul faktiskt höhö... Aja aa... försöker skriva en uppsatsjävel nu, går lite sådär. Enda sättet att hålla mig vaken är att lyssna på djurgårds-låtar och rocka loss haha... ska väl fortsätta med det resten av natten, vi hörs! Pusspuss


Ajaj, längesen...

Insåg inte att jag inte bloggat på aslänge men jag har inte orkat eller haft tid... Men kan berätta de lite större sakerna som hänt:
- I söndags åkte jag och mami till en höghöjdsbana i Nacka, det var sjukt kul! Från början var det lite läskigt, men när man lärt sig tekniken så blev det bara superskoj! :D
- I tisdags hade jag en awesome dag! Först skola, men whatever, sen drog jag hem till papi, hämta pengar och köpte lite djurgårdskläder, sen drog jag hem och chilla lite innan jag mötte frennis och drog till vasaparken. Sen gick vi med i Dif-marchen mot Råsunda för att gå på deeeerbyyyyy (aik-dif). Helt sjukt härligt att gå där på gatorna och sjunga! Vi mötte Justina och klaudia vid fridhemsplan, åkte till Solna C, träffa Albin och hans kompisar och så drog vi till matchen! Vi stod i klacken och det var underbart! Matchen slutade 1-1. Då åkte jag och frennis till subway, han köpte mat och sen åkte vi hem. VAR ÖVERLYCKLIG TYP!!! hähähä...

Ja, det var väl det... Idag när jag kom hem gick jag raka vägen in till Daniel och somna i hans säng medan han spela dator hahah, sov i typ 2 timmar eller så..... Har pluggat halva natten nu, så om 4 timmar ska jag vakna igen, WIHOO!!!
Innan jag somnar får ni 2 bilder, först från höghöjdsbanan och sen hur vacker jag var innan matchen höhö...


ORKA PLUGGAAAA!!!!!

Sitter i skolan och lever livet... not.
Ska tydligen plugga men det känns ju inte så jäkla lockande om jag ska vara ärlig! Det är fan svårt att skriva om Maltas och Irlands relation till NATO och EU -.- DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!
Bloggar mer när jag kommit hem! ska på riktigt försöka skriva något nu.

Justina la ju upp en fin bild från festen för ett tag sen.......................

Kuel!

Det var superkuel idag med nationella, latinlektionen var kuel, lunchen var kuel, sen åkte jag fort som fan till slussen för att möta mami så jag kunde få mina gympabyxor som jag glömde hemma... Men det var kuel! Sen hade vi idrott - kuel. Orienting - superkuel. Enskilt - megakuel. Kom tillbaka för sent trots att jag tagit 4/5 kontroller, så det gills typ inte - ultrakuel!
Det var min kueliga dag, sen gick jag hem och somna. Kuel det med! Kolla hockey (Sverige-Norge) och innebandy (Sverige-finland). Faktiskt rätt kuel! Nu ska jag sova och det är ju faktiskt rätt så dunderkuel!
Tack och adjöken, ha en kuelig natt!
Men innan ni går... Kolla vad kueliga vi är!


snabbt inlägg

lite lagom trött sådär, kollar criminal minds.
Idag var jag i skolan, solade stor del av tiden, börjar bli brun nu (YES!!!) Sen kom jag hem och halvt dog av trötthet men lyckades hålla mig vaken, sen åt jag BK, kärlek!
Igår sola vi asmycket för typ alla lektioner var inställda eller på valfri plats, så det var NICE! Sen träffa jag Anna, vi köpte subway och satte oss i solen och myste lite. Sen var det dags för träning, helt okey! Inte så mycket folk bara... Kom hem, käka, sega, duscha, sov.

Och imorgon är det nationella på morgonen så jag ska minsann sova nu! Godnatt allesammans!

1 maj 2012

sådärja! Nu kan jag skriva av mig lite...
när skrev jag senast? hmmm... förra onsdagen tror jag ojojojoj... jaadu vad har jag gjort sen dess? Fika med Emy i fredagskväll, var på fest i lördags med tema college. Haha Det var Tom i min klass och några av hans kompisar som hyrt en lokal så det var minsann en nice fest! Blev kanske aningen mycket av allt... haha men det var en bra kväll ändå! I söndags kolla jag gick jag på djurgårdsmatch (DIF-kalmar FF) med papi och Kristina. Igår sola jag hela dagen, klarade ut hela mitt pokémonspel och kolla lejonkungen, supermys och asbra valborg! :D Idag har jag solat massa igen, och sen blev det middag på Fridays med Emy. Första gången jag beställde en alkoholhaltig dryck till maten själv HAHAHA, men det var aaaaaaaaasgod :D
Funderar på att sova nu eller något sånt? Fast nä fuck that, börjar fan 10.00 imorgon så jag ska chilla lite!
men vi hörs en annan gång!

bjuder på en look of the day också!




Bad update...

Sorry guys, men jag har inte orkat blogga, har knappt suttit vid datorn. Skriver detta från min iPod men tänkte att jag kunde skriva något litet iallafall! Men vi får höras senare för dagen kommer spenderas på balkongen så jag kan få bli lite bruuuun! Pözz


RSS 2.0