förlåt!

Hey everybody!

Jag är en dålig bloggare, men jaja...orkar inte bry mig xD
Igår var det fest, hos min kära vän emma W (http://emmasskal.blogg.se). Det var sjukt kul, massor av trevligt folk & härlig musik = lyckad kväll! Det måste jag säga. Det måste göras om! Under kvällen/natten blev det; dans, mingel, drinkar, gå ut på promenad, få lapdance & garva som vanligt. Lovely säger jag bara!
Jag har tyvärr ingen bild på klädseln, men jag kan berätta att jag hade en mörklila klänning från Manhattan som jag faktiskt tycker är mycket fin. Fast jag hoppas att den inte blev förstörd när emma R spillde vin på den. Men hoppas inte! Vi somnade 5 och vaknade 9 eftersom angela skulle på dop & ville säga hejdå. Så nu är jag väldigt trött & ska gå & lägga mig när jag skrivit klart detta inlägget.
Idag har jag bara varit hemma & legat i sängen på grund av huvudvärk samt magont, höhö, undrar varför...
och pratat med Magnus i telefonen, ganska härlig chilldag med andra ord. Har fortfarande lite ont i huvudet men hoppas att det försvinner när jag sover :) Så nu ska jag lägga mig,
Godnatt Partyhatt!

tja!

Tjenare!

Imorgon är det exakt en månad kvar till New York! Och idag är det 19:e april vilket innebär att Emma fyller år, så jag säger grattis på 15-årsdagen till henne.
Det jag längtar mest till här i livet just nu är helt klart New York, just nu sitter jag här och kollar till exempel kenzas blogg eftersom hon är i NY nu, så jag kan se vart jag ska gå, men jag har även kollat någon på mix megapols blogg, som var i New York några veckor sedan. Och där kan man hitta olika ställen där de till exempel filmat sex & the city. Jag har insett att jag bara måste hitta carries trappa! Och självklart tvinga mamma att fota mig där, fett tufft.

Nej, nu måster jag sminka mig och sedan träffa Johan, så får vi se vad som händer sen...
Pusshej Allesammans<3


sorgligt!

Hej alla som orkar läsa detta :)

Idag är det sista dagen i falkenberg, och det suger hästballe, förlåt för språket men jag måste, nu är jag ledsen! Jag vill stanna här och bo här i typ en hel jävla månad! Så härligt ju, schysst folk, fint väder och min lilla gullegris malin. Bättre kan de ju inte bli, right?
Men nu ska jag tydligen åka imorgon, damp, DAMP, DAMP! D-A-M-P!!!
Inte kul!
Men kul har det varit iallafall, dagarna på fajans med alla pojkar & malin. Kvällarna i sängen med sömn^^ Ja, vi har sovit! Tidigt faktiskt, vi e duktiga, jappjapp!
Men nej, jag vill inte åka, verkligen inte! Men som tur är så kommer jag tillbaka i sommar, hoppas jag får träffa alla då med. Eller nya, vem vet.
Nu ska vi iallafall sova tror jag, försöka iallafall. Så godnatt till alla som läst och ja, till alla!

Godnatt Partyhatt!<
3

påsk.

Hejsan hoppsan alla glada!

Nu är jag ju då i falkenberg som de flesta kanske redan vet, men här är det underbart, vädret är fint och bäst är nog att jag får vara med malin<3 Den lilla solstrålen. Sorgligt nog har hon varit sjuk, feber & sånt och nu är hon förkyld så hon nt känna någon lukt, stackars flicka.
Men nu ska vi väl fixa oss och sen gå ut och se vad vi hittar på för skoj idag, blir väl kanske att träffa någon lr något :) Kul blir det alltid när man  är med malin så det är bra!

Pusshej leverpastej!<3

nu drar jag.

Hejsan Svejsan!

Imorgon 9/4, åker jag till Falkenberg för att tillbringa några dagar hos min kära kompis Malin Karlsson. Gud så jag har längtat! Det ska bli dunderkul faktiskt. Nu ska jag packa det sista, sminka av mig samt krypa till sängs. Imorgon har jag en lååång bussresa frmför mig. 7 timmar buss till Helsingborg. Vänta 1 timme där tills tåget kommer och sedan sitta 2 timmar på ett tåg till Falkenberg. Menmen, det blir nog värt resan! Nej, nu måste jag verkligen kila så att jag inte somnar på någon station.

Så det blir nog ingen uppdatering av bloggen tills på måndag, då jag kommer hem. Förlåt! Jag som redan är så dålig. ATTANS! haha vilket nytt & fräscht ord, verkligen^^ Jag ska börja säge det tror jag. Attans är ett klatchigt ord! HaHa!

nejmen gontt på er så ses vi på måndag!

pusshej leverpastej<3

trött som f*ck

Hellu!
Igårkväll var det ju tjejmidda hos Agnes, det var massa mys. Vi spelade rock band, satt och snacka i timmar, åt, kollade film & sen somna alla utom jag å emy som låg vakna 1,5 timme längre än de andra. Vi låg där i mörkret och ville springa ut på gatan & dansa. Svar ja, vi är lite störda.
Sen imorse vaknade vi runt 11 men kom upp först vid 12 eller 1, kommer inte ihåg. Då gick de andra för att äa brunch medans jag fick gå hem till pappsen och spendera lite tid med honom. Synd att jag missade brunchen dock.
Eftersom jag och emy somnade halv 4 och vaknade 11 sov vi endast 7,5 timmar. Jag som är van vid att sova 13 timmar på helgen. Men det är ju bara att sova igen det under veckan. Har ju PÅSKLOV!<3 så himla härligt!

Jag har just räknat ut att om ca 45 dagar åker jag till New York! Herregud vad jag längtar!
Nu ska jag fortsätta smaska på mitt godis som jag har här, men vi hörs snart antar jag.
pusshej leverpastej<3

Yes!

Tjena mittbena!

Idag är det första april vilket betyder 2 underbara saker:
1. JAG KAN SMSA IGEN!
2. JAG OCH MIN BÄSTA VÄN ANNA HAR KÄNNT VARANN I 13 ÅR!

Jag är superduperglad för att jag kan smsa nu igen, vet inte hur länge till jag hade klarat mig...
Jahaja, idag dårå så har jag och anna kännt varann i 13 år. Det är sjukt länge ju...Men det firades med glass på glasshuset och sedan en promenad längs strandvägen. Verkligen supermys. Snart ska vi nog ha vårat bratz & barbie maraton! Längtar xD moahahahaha.

Sen vill jag meddela att jag om ungefär en vecka åker ner till Falkenberg och min älskade malin. Ska ju bo där så det blir ju kul!
En annan sak jag vill säga är att om mindre än 2 månader åker till New York! SÅ HIMLA UNDERBART! kan verkligen inte vänta.
Nu orkar jag inte skriva mer
Har typ skrivkramp
Puss<3


RSS 2.0