två bilder härifrån




I Åre

Tjatjaaaaa, sorry för att jag inte bloggat men jag har typ inte hunnit eller orkat... Anyway, kom hit i söndagsmorse och så åkte vi skidor och åt middag på en restaurang som heter supper. Där blev vi bjudna på drinkar av två män och deras söner (hahahahahahaha). Åkte skidor på måndagen med och avslutade dagen på dahlboms på torget, muuuums! Igår däremot regnade det och var dåligt väder så vi stanna inne och läste. På kvällen gick vi till dippan på Wallmans dinnershow (servitriserna/servitörerna sjunger och dansar). Idag är det också dåligt väder så vi har än så länge shoppat lite... Blir vädret bättre går vi ut, annars slöar vi nog bort resten av dagen :)
Så, det var en liten uppdatering härifrån, tack och hej! Vi höööörs :)


Ikväll blir det åååre!

Igår hade vi ju bara en lektion, teori i idrott, ASNICE! Sen drog jag och Justina till Taco bar och käka lunch. Efter någon timme där träffa jag mami och köpte nya skidhandskar + knäskydd till innebandyn eftersom mina gått sönder...
Drog hem till mami och slappa lite innan jag drog till papi. Stanna hemma helt kvällen och kolla filmer typ. Somnade sjukt tidigt (för att vara jag) typ halv 2, och vaknade lite efter 12 imorse hihi.

Tagit det lugnt sen dess. Ska nog hem till mami snart och packa eftersom IKVÄLL ÅKER VI TILL ÅÅÅREEE!! oppaaa!

förra året i åre

Justina ritar fint!


sovmorgon

På fredagar har vi 3 lektioner. Imorgon är 2 av dem instället. HALLELUUUJAAAH!!! Så jag börjar 12.00 och slutar 13.10, se blir det lunch på stan med brudarna. Ska försöka gymma efter det (1a gången på typ ett år? hahaha) och sen shoppa lite nödvändiga grejer med mami. Det blir nog niice! Får se om jag träffar Emma på kvällen eller inte sen... annars stannar jag nog hemma och sova/umgås med papi.

Nu är jag så trött att jag typ ser i kors... så nattinatti

Anna CP Sjöholm.

Min käraste lagkamrat Anna ville att jag skulle göra ett inlägg om henne eftersom hon slaviskt följer min blogg och allt jag gör i livet...
Så, varför inte göra ett mobbat barn glatt?
Flickan heter då Anna och bor långt åt helvete. Hon kan inte passa tider överhuvudtaget, sjuger faktiskt bra och är framförallt jäkligt mysko... Hon bjuder på sig själv och när hon är trött pratar hon non-stop.
Hon är dessutom en riktigt bra back och tacklas rätt fint... Dock inte så bra när hon blir utvisad lite då och då...
Har inget mer att skriva förutom att jag tycker om henne. Men bara lite!

Här är mongot, sött va? :)

För alla killar som läser: HON ÄR SINGEL!!! Haffa ;) Anna Sjöholm på facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Min dag: Skola, Träning, Prata med Anna i typ en timme, Hem, Äta, Datorn och Nu: DUSCHEN!

Godnatt

god afton mitt herrskap!

idag har jag, tro det eller ej, GJORT EN LÄXA! Eller ja.... nästan iallafall höhö. Så mycket jag orkade iallafall. Och det är stort för att vara jag!
Jag har även sovit en si sådär 2 timmar eller så på dagen hehe...
borde nog duscha och tvätta håret nu... när jag orkat resa mig ur soffan höhöhö!

faan vilket ointressant inlägg egentligen hahahahah ååh ojojoj, men thats why you love me! hihihihi
ska nog sluta skriva innan det blir ett låååångt inlägg om ingenting.

CIAO

trååk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sitter i skolan och har håltimme... heeelt ensam.... KILL ME NOW PLEASE!
Och sen har jag geografiprov, SATAN I GATAN VAD GLAD JAG BLIR!
Åååååååååh vad jag iinte orkaaaar!

Nää, hejdå.

saknar min tvilling <3

så var det måndag igen...

inatt somnade vi typ 4? braa där! han började 10 men vi försov oss lite höhö (a) drog iallafall hem och fixa mig eftersom jag börja 12.10... men det visade sig att första lektionen var inställd... SUUUPERKUL!
Jaja, samhälle och franska sen, askul det med.

När jag kom hem tänkte jag sova en liten stund bara och sen plugga.... 2 timmar senare vaknade jag, slängde i mig mat och sprang till träningen, yes! Jag var lite smått död och vågade knappt rädda med vänsterhanden eftersom mitt lillfinger är stukat. Men det gick väl heeelt okej ändåå!

Har glass och burn med mig här nu som pluggkompisar och ska göra ett försök till att plugga geografi, så får vi se hur bra det går!

Godnatt!

jag och min burn för typ 2 år sen <3


Serievinnare!!!

Idag sov jag till 2 och sen fika jag med frennis :) efter det blev det match! Vi hade 2 matcher samtidigt så det var lite ont om folk... Men ena matchen vann vi med 12-4 OCH DÄRMED VANN VI DEN SERIEN!!!! andra förlora vi däremot med 3-6.... Men skit samma :D jag stuka mitt lillfinger... Igeeen... Det är 3e gången på 2 veckor "/

Jaja, drar och sover hos Kim nu... Godnatt!


min fina vän ♥

bild från igår

tjeeeeena bloggen!

lets catch up!

fredag - aktivitetsdag med skolan så vi skulle ha tipspromenad på söder. Vi blev klara mycket tidigare än man skulle så vi slutade typ runt 12 haha najs! Efteråt drog vi till donken och åt. Ida gick efter ett tag men jag, Freya & Kim satt kvar i fleera timmar haha! Kom därifrån runt 5 typ... hehehe, men det var rätt kul faktiskt, vi prata om allt och så. Sen vandrade jag och Freya runt lite innan vi drog hem. Tog det lugnt ett tag innan jag fixa mig & åt. Åkte till Tcen och träffa Justina, vidare till Maria torget och träffa Benji, vänta där på Fady och sen till Skärholmen och hem till Ali. FIEZZZTAAA!!!! Hade superkul, dansa massor och träffa nytt folk. Kommer kanske inte ihåg allt men ändå :D hahaha. Kom hem vid halv 5 och slockna direkt.

lördag - vakna 12.00 av mig själv, helt cp! Har varit vaken sen dess, bara mer eller mindre död. Mami och jag har ett litet filmmaraton med typ ett ton godis haha! Det är troligtvis vad jag kommer göra resten av kvällen haha!

Tack och hej!

En fin bild från igår/inatt

Ellen, jag, Justina, Can, Cecilia och Freya


favoriterna just nu



så extremt och sjukt BÄST!

off to school!

me today:


15 februari

YES äntligen fick jag träna! och sooooooom jag har längtat :D hihihi dock var det en lite seg träning för oss målisar eftersom vi mest körde match och man fick inte göra såååå mycket... men det var skönt att få träffa alla igen och få spela lite ändå. OCH jag fick en ny matchtröja... GLAD TJEJ, HEJHEJ!
efter träningen stannade jag och anna kvar typ sjuuukt länge, över en timme iallafall och tramsa oss... typ prata om allt, dansa och sjöng... vi vet att vi är coola... höhöhö

skoldagen däremot var lite av en fml-dag... alla var bara superdöda typ.. hehe...

och nu ligger jag i min säng och skypar med johannes och simon... medan de spelar spel... KUL!
haha så himla knäppa killar....

ciaaaaao


hallamallaballa

haha ååh jag är typ trött...
har ungefär en miljon tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu... jag vet varken in eller ut! snacka frustrerande.

kvällen var iallafall zuperbraaa! Vi hade som vanligt roligare än alla andra och filmen var gryyyym! :D Vi kolla ju på smygpremiären men när den kommer ut måste ALLA se den! Den heter "This means war". FAKKING AWESOOME!


tack och godnatt!

ingen speciell dag idag va? nää tänkte väl det!

ska iallafall snart på dejt hihihihihi
med min man <3<3<3
middag + bio, det blir nog asmys som vanigt :D

vanlig skoldag, fast vi fick chokladmums av therese (MUUUMSS!!!!)
och skrev komplimanger till varandra tihi.

jaja, kommer jag sen blir jag avlivad av min man....
pusshej

jag och mannen

får abstinens!!!

var påväg till träningen förut... när jag typ precis kommit fram till tbanan ringer evelina och berättar att hallen blivit dubbelbokad :( Så det blev ingen träning.... BUUHUUU JAG TYP DÖÖÖR! Inte tränat sen förra onsdagen... KAOZ MANNEN!

ska väl sega resten av kvällen... kuul.
Blääääääähhhh!

Ska fan äta glass nu, ciao!


häääjjjj blåggääään

tjaatjaaa! känner inte att jag varit världsbäst på detdär med att blogga nu under helgen, men det är sånt som händer! riiight?

i fredags stanna jag hemma och tog det lugnt. Kolla filmer med mami typ...

igår drog jag ut och shoppa lite med mami, lite träningskläder bland annat. Och sen kom jag hem och fixa mig. Sen träffa jag benji vid maria torget och föra lite på något ställe. Där börja vi prata med en hemlös kvinna och det var faktiskt rätt intressant att prata med henne... trots att det var en sorglig historia hon hade + att benji drev lite med henne om att vi skulle gifta oss.. haha sen drog vi iallafall till nacka på marcels & angeliques försenade födelsedagsfest :) träffa massa jag känner som jag inte träffat på länge så det var kul! Men var fett trötta så vi drog hem runt 1 tror jag? Slockna såfort jag kom hem iallafall!

idag har jag varit helt död... chattat med folk, kollat skidor & hockey och lite sånt. Vår målare var här och satte upp min tapet också, YEEY! skypat med ida någon timme nu på kvällen också...

Yepp, det var min helg! Tack och hej :D


min tapet <3

ny design!

tröttna på den gamla överrosa/tjejiga designen. Så nu fick det bli grönt hah!
orkade inte lägga ner så mycket tid på den, så det är inte direkt världens vackraste, men skit samma! nu får det se ut såhär ett tag :)

fan vad jag vill åka skidor! NUUU


nu kör vi!

det blir utgång ikväll! Närmare bestämt i nacka, på marcels och angeliques försenade födelsedagsfest haha! Ska dra och föra med benji nu, sen drar viiiii diit! Hörs imorgon, puuuuuzz



lördag 11/2-12

Ska ut och shoppa lite med mami nu, hörs senare!


saknar min malin

a trip down memorylane del 1

Jag har så sjuuukt många bilder på min dator och det är så kul att kolla igenom alla och minnas liksom. Så jag tänkte dela med mig av några, från resor, fester, speciella dagar, helt vanliga dagar... haha aa ni fattar!






















nu har jag kollat igenom kanske en tredjedel eller så och valt fram dessa haha! Shit vad man börjar minnas grejer! Fick ju till och med med en bild från dagis, hihi. Det var tider det....

heeejjjjjjjjj

jag ska lägga mig i tid nu och få massage hiihihihi!

längsta skoldagen idag 8.30-16.00 DÖÖ! Och jag kom faktiskt i tid imorse, OMG liksom!
Men skolan gick väl ändå helt okej snabbt tycker jag!
Har varit helt död sen jag kom hem, bara legat i soffan typ. Kolla Tsatsiki, morsan & polisen nyss, SÅ MYSIG! Vet ni vad? Jag har bytt om till mjukiskläder! såå trött var jag... jag brukar annars aldrig ha mjukisar hemma typ, shiiit mannen fatta död tjej!


jak er tlött

kom i tid till skolan imorse (HAAALLELUUUJAAAH!!!!!!) haha jaja. Dagen gick typ snabbt ändå tycker jag. Vi (Jag, Ida & Justina) var alla rätt trötta typ så vi var cp.... Dessutom tycker jag att Freya får ta och bli frisk nu! KOM TILLBAKA MIN FÅLE!
jajja, sen sprang jag hem, slängde i mig mat och stack sedan för att möta Anna 17.34.... jag var där 17.30 och hon kom typ 17.45.... KUL TJEJ! Hon är fan värre än mig -.- Sen hade vi träning iallafall. Det var väl nice, dock fick jag inte vara med på fysen pga mitt halsont... efter träningen satt jag, anna & hedda kvar i omklädningsrummet i 1,5 timmar och pratade om AAAALLLTTT! haha stört mysigt! När jag kom hem fick jag BK och kollade sound of music med mami. Nu ska jag bada och sen hoppa i säng!

Lär bli kul att bada när jag stukat fingret så jag måste ha tejp på det...


shooooo bloggishen

vanlig dag, inget nytt, lalalalala.
Yes.
Fikade med Ida efter skolan, vi pluggade lite och sånt :) flumma mest men aaa haha...
Blev en riktig softarkväll/eftermiddag. Typ tv, top model sverige och sen lejonkungen med en b&j i handen, NÄJZ!
Och nu ska jag (förvånansvärt nog) gå och lägga mig. Jag vet, OMG klockan är bara kvart över 12... men jag tror jag behöver sova faktiskt!

Så tack för mig, och godnatt :)


hej / Fady

Fady säger hej.
Vi har skypat i över 2 timmar nu...
Fady godkänner detta inlägg.

Idag var jag i skolan, kom typ sent hihihihi... men som tur var fick jag komma in efter att jag och Sandra skrikit på Inger ett tag... Yes, men aa det var väl en nice dag. Fick tillbaka samhällsprovet = MVG! Vem är bäst? Jo, jag är bäst.

Varit hemma hela dagen typ... dansade som en galning i 30 min för att jag kände för det... men med inställd träning blir man lätt uttråkad.

Och nu skypar jag med Fady aka. Candy.



5 februari 2012

hejhej, död tjej här!

helgen har varit riktigt mysig faktiskt! och kul såklart, men jag menar hallå? klart det är kul när jag är med? haha :D
i fredags åt jag hemma, sen åkte jag hem till ida där vi fixa oss lite typ innan vi drog till johannes och thommy där vi kolla film halva natten hehe. Kom väl hem och somna runt 4... Vakna 10 och tog pendeln till stan. Ida skulle träna och jag hade match. Vi vann med 15-2 mot Högalid och efter matchen drog jag hem och tog det lugnt. Käka hemma och sen drog jag till Ida igen där Justina också var. Vi drog till Simon iallfall, där Johannes & Thommy också var. Det var delvis kaos och bråk och delvis mys och dans haha! När vi skulle hem missa vi sista nattbussen, missa precis tbanan och fick vänta 28 min på nästa. När den väl kom ställdes den in för att någon chaufför var sjuk... så då kom Idas papi och hämta oss. Vi kom väl hem vid halv 5 eller så och somna ganska direkt. Sov till halv 2 sen drog Justina hem. Jag och Ida chilla, åt frukost och så. Sen drog jag hem och åkte på match mot Nacka Wallenstam. Vi vann med 7-3.
Nu är jag sjukt dödstrött och ska hoppa i ett bad snart (hoppas jag inte somnar och drunknar)


haha hem till ida... igen...

haha nu ska jag hem till ida igen... ska kolla film med ida & justina. Sen får vi se vad vi hittar på haha!

hörs imorgon!




filmkväll med idipidi

idag har varit en bra dag! en lektion, lunch på taco bar med ida och sen shoppa vi liiite. Drog hem och sen iväg igen för att träffa Emma, vi fika lite och myste typ, YEAH. Nu ska jag hem till Iduz och sen ska vi kolla film. Så sover jag där. Wehååå!


mmmmh.. stäääda <3<3<3

fml måste rensa upp alla kläder i mitt rum ch lägga in dem i den riktiga garderoben :( Jag som gillade golvet...
efter skolan idag gick jag hem och somna så det var ju niice! sov i 2 timmar också hihi

imorgon har jag en lektion, SCORE sen blir det lunch på stan med Ida.

nu ska jag rensa mitt rum. Im going to die.
Bye Bye



Dööööööö!

Jag vill dööö! Eller iallafall få sova några timmar...
Missade franskan för att tbanan är dum, SL-minuter är fan inte normala.
Så nu sitter jag här och ruttnar sakna till döds. Askul!
JAG VILL HEM OCH SOVA MED MIN HUND!


1 februari 2012

skola, träning, död.
Det var min dag...
Skola - 2 prov wihoo
Träning - dubbelträning, min + damernas = 3 timmar (100 blåmärken varav ett i handflatan och ett stukat lillfinger)
död.

Nu ska jag ta tt bad och sen slänga mig i sängen!
Tack och hej
Puss


RSS 2.0