Igår var en bra dag

Hade musik och skrev en egen liten sång med Ida och Freya. Sen matte och jag fattade nästan vad vi höll på med. Efter det åt jag med Freya och sen träffade jag Adde, Eddie, Patricia och Vendela vid tbanan och så åkte vi till Kärrtorp där vi träffade Victor, Oscar, Sebbe och Erik. Sen spelade vi match mot Kärrtorps gymnasium och vann med 7-6. Riktigt fint haha! Efter det träffade jag mami vid Stadion så gick vi och hämtade ut biljetter till alla hemmamatcher som är kvar på stadion. Känns bra att ha dem! Åkte hem och åt och duschade för att sen åka till Oskar och se matchen Slovakien-Sverige. Såg första halvleken sen somnade jag typ... Och sen sov jag där. Nu är jag påväg hem för att hämta saker och byta kläder innan jag åker till skolan.

Och jag får inte glömma att säga grattis till min fina vovve som fyllde 10 år igår! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HUND!!!!!!!!! <3


Bra helg

I fredags kom Oskar hit och kollade matchen Sverige-Irland och åt här. Han åkte hem vid typ halv 1.
I lördags åkte jag och kollade första perioden av Oskars match, sen hämtade pappa mig och vi åkte till Tullinge för att spela match, det gick åt helvete. Men föräldrarna till spelarna i Tullinge sa iallafall "den enda som var bra i DIF var målvakten" så jag får väl vara nöjd när de hade toppat sitt lag genom att ta in hela sitt damlag. Efteråt åkte jag hem, duscha, åt och sen gick jag på bio med oskar :) efter den promenerade vi hem till mig. Jag gick upp till mig och han åkte hem.
På söndagen vaknade jag 07.15 och åkte hemifrån 07.45 för att spela match mot Huddinge IK. Vi vann med 7-1 och säkrade därmed förstaplatsen i DJ div 2M. SÅ JÄVLA BRA JOBBAT BRUDAR! Sen åkte vi direkt till nästa match mot Lövet IBK och vann den med 7-5, vilket gjorde att vi vunnit över alla lag i Dam div 3S minst en gång. Sen käkade vi tillsammans på Palmyra kebab (typ?), det har ju typ världens största tallrikar... jag och mami delade på en och klarade knappt halva... Sen kollade vi en match i Dam div 2, så vi vet vad som väntar nästa år. Oskar kom till den matchen och kollade med oss, sen åkte han och jag hem till mig och åt, chilla och jag somnade...

Idag är jag hemma och är lite småsjuk, men det är inte så farligt. Tror att jag kan vara med på träningen ikväll och spela matchen med skollaget imorgon. Det var nog mest det att hela min kropp var alldeles slutkörd efter att ha spelat 3 matcher på en helg.


Sjukling

Varit hemma och sjuk idag igen... Men jag MÅSTE vara frisk i helgen så det är lite förebyggande det här kan man säga. Och som grädden på moset fick jag en brutal mensvärk under dagen så det var nog dagens höjdpunkt!

Låg i badkaret en stund, sov en stund, kolla lite på tv, pluggade... Aa typ så såg min dag ut. Och nu kollar jag på innebandy, Granlo - Storvreta, kvartsfinal 4. Bra match alltså!

Har på mig världens bästa myskläder och är faktiskt rätt glad just nu. Att kolla på innebandy, ta det lugnt och veta att Oskar kommer hem ikväll är inte fy skam alltså.


Det var en onsdag

Idag/igår, beroende på hur man ser det.
Var i skolan, flummade, kollade "sagan om ändringen" med Freya... Hehe lite allmänt kul sådär bara. Efteråt gick jag hem och somnade... Vaknade, åkte till Skanstull och käka subway med Anna (som innan varje onsdagsträning), sen tränade jag och när jag kom hem skypa jag ett tag med Daniel som är på någon tråkig resa till Schweiz med sin skola haha, stackaren.

Nu är tanken att jag ska sova, så godnatt gottfolket. Men först kommer några bilder! Lite allmänt från idag, på mig och Freya, märket jag fick efter ett skott på mitt halsband, en bild jag fick på Daniel och en bild på Anna i sin nya träningsoverall!


Sjukis idag

Har varit hemma idag eftersom jag kände mig sjuk imorse. Det blev dock bättre runt 14, så då gick jag och mami ut för att handla och fixa saker på banken. Vuxenpoäng! Fortsatte ta det lugnt, sov en stund och åt innan jag drog på match DIF-Pixbo med Emma, hennes mamma och våra tränare haha. Dif vann med 7-1.

Nu är jag hemma och fortsätter ta det lugnt. Ska nog sova snart! Ha det fint vänner och stalkers.


Varför snöar det?

Dumma jäkla väder, du har missuppfattat ALLT! Det ska bli vår nu och inte någon ny istid. Fy! Gå hem, gör om och gör rätt!

Skolan idag gick snabbt men jag är så sjukt skoltrött att jag helst ville dö. Träningen var något roligare. En del styrketräning till att börja med med fokus på bål och armar, sen förflyttningsövning och tvåmål. Dessvärre lyckades jag självklart typ sträcka mig i knävecket någon gång under träningen och när jag berättade det för mina tränare blev de superoroliga och sa åt mig att gå av planen för att träningen var över för min del. Så nu har jag lindat knät och måste sova med det, samt eventuellt ha på det imorgon...
En positiv sak är iallafall att vi äntligen fått våra nya träningsställ! De var riktigt snygga faktiskt!

Godnatt gottfolk. Sov gott!


Plugg

Vad vore en av Malins pluggstunder utan ett blogginlägg?
Hur som helst pluggar jag svenska för tillfället. Väldigt spännande faktiskt! Författare, dikter, noveller, böcker, psykfall... Ja, det är en salig blandning så att säga!


Vinst

Vi vann mot Saltsjöbaden idag med 6-3. Jag spelade inte men var där ändå. Nu är jag hos Anna och väntar medan hon duschar och sjunger haha! Sen ska vi käka subway och kolla Oskars och Victors match :) näjz!


Hej där stalkers

Tänkte uppdatera er lite om mitt liv...
Veckan har gått fort. Fått veta att jag får MVG i slutbetyg i Religion A. Hade liten picknick i skolan på en håltimme. Hängt på Treat med Emma och Felicia (och Navid) i flera timmar i torsdags. Kollade damernas kvartsfinal med Anna och Oskar igår. Spelade match idag, förlust med 2-4 men jag spelade faktiskt riktigt bra. Ikväll ska jag på wrestling med Oskar haha, spännande va? Jo, det tycker jag med!

Nu ligger jag i badet och chillar. Ska snart plugga :) vi höres!


Godnatt

Så här tidigt var det längesen jag la mig! Fett stolt hihi... Godnatt världen!


Söndag

Jahopp, då var man ensam då... Vaknade typ 09.20 men låg kvar i sängen och halvsov ett tag. Sen fixade vi frukost och kollade tv. Nu har oskar gått och jag äter en andra frukost och kollar på Sunes sommar, haha näjz. Om någon timme eller så kommer oskar tillbaka och sen ska vi gå och kolla på DIF-IKSU :) sooooft daaaag!


Myskväll

Spelat match idag, vann med 9-5 mot Järfälla och har därmed säkrat spel i div 1 nästa år med, rätt soft!
Sen drog jag till Farstahallen och kollade Oskars och Victors match mot Älvsjö och de vann med 5-4.
Nu är oskar hos mig och vi kollar Lejonkungen lol hehe, kollade även melodifestivalen förut, väldigt spännande! Eller?

Haha, iallafall, imorgon ska jag kolla damernas sista hemmamatch i grundserien, ska väl bli kuuul!


Dumma blogg.se

Skrev fan en hel text till föregående inlägg men det verkar som att blogg.se enbart tyckte om mina bilder... Cp. Här kommer texten iallafall igen:

Jag har typ astråkigt, ligger och väntar på att anna ska sluta så jag kan få träffa henne!
Ikväll blir det hockey med min käraste make, Ida. Det blir jäkligt nice, speciellt om DIF vinner.

Igår efter skolan träffade jag frennis och tog en promenad med honom för att prata om allt och inget, det var mysigt! Jag är så glad över att jag har honom, allt känns så mycket klarare och bättre efter att jag pratat med honom.
Senare på kvällen rensade jag undan alla kläder från mitt rum, haha det händer inte särskilt ofta! Men det se kul att hitta alla kläder som gömt sig senaste tiden, lol.

Eftersom jag tycker att blogginlägg utan bilder ser så tråkiga och fula ut måste jag ha med en nu också...


Nejmen man kanske skulle ta och blogga lite såhär på en fredag


Här sitter jag och pluggar

Och det är så roligt att jag nästan kissar på mig! Därför måste jag ta en pause för att ta bilder på mig själv och dela med mig av hur vacker jag är. Varsågoda stalkers, här har ni något att dregla till!


Sent grattisinlägg för min häst

Det råkar faktiskt vara så att min häst fyllde år igår (4 mars) och det tänkte jag fira med att lägga upp massa konstiga bilder på henne/oss som jag har i telefonen haha, wihooo! Enjoy, people.


Sömn...

Spännande det här med sömn... Varför vill sömnen inte samarbeta med mig?
Den här kvällen kanske är ett undantag i och för sig... Tränade med herrlaget också och deras träning slutade 23.00, så jag kom hem nästan runt 00.00... Sen tänkte jag duscha och greja men jag somnade i sängen medan jag kollade tv, så det fixar jag imorgonbitti!

Det var för övrigt kul att träna med herrarna, man känner sig rätt dålig eftersom de skjuter så jäävla mycket hårdare, snabbare och bättre än mitt lag att jag knappt hänger med... Men det blir fina bollmärken och stukade lillfingrar iallafall, jovars! Trevligt värre.


Mikket bra helg, ja.

Utgången i fredag blev lyckad! Träffade Ida i tcen, åkte till Zinken och mötte upp Benjamin, Tom och Justina där. Vi förade på Charlies, sedan drog vi vidare till Tivoli där Tom dj'ade lite (så jävla bra) och vi träffade även David och Philip där. Sedan drog vi vidare mot Ace, blev en snabbis på donken på vägen. Jag, Ida och Justina stannade inte särskilt länge där utan skulle dra vidare till Victoria, fast när vi kom dit gällde inte listan längre eftersom klockan var 02.15 så vi gick till donken och åt istället. Senare kom även Tom och Benjamin dit, fett kuel.
När jag skulle hem fick jag åka gratis taxi för att jag tydligen var förföljd av 3 killar och taxichauffören ville inte att något skulle hända mig så han körde hem mig de sista kvarteren, hyggligt kan man ju tycka... Kom hem runt 4 iallafall.
Var mer eller mindre död hela lördagen, låg i badkaret ca 2 timmar och bara softade järnet! På kvällen träffade jag Justina i tcen och åkte till Slussen för att träffa hennes pojkvän och hans kompisar. Sen drog vi till MEST bar och kök och softade lite.
Sedan sov jag hos en hemlig kille, spännande va? Lol. Varit med honom hela dagen idag iallafall och det var kuuuuuul :) har pluggat största delen av kvällen, eller försökt kan man väl säga... Nu är det meningen att jag ska läsa en bok och det är ju superkul förstås!

Bjuder på lite bilder från helgen innan jag signar ut! Haha...


Myspys

Har haft ett rätt mysigt lov hittills faktiskt! När jag kom hem i onsdags gick jag ut på promenad på Djurgården med mami och Busan. Sen kom jag hem och typ kolla film eller något sånt :) somnade vid 12 och sov sedan 12 timmar haha, asskönt! Igår drog jag hem till Ludde och hängde där i typ 2 timmar eller så, vi kollade hem till midgård, family guy och snackade strunt typ :) sen åkte jag hem, åt och sen drog jag och mami till hovet för att kolla hockeeeey! Dif vann över Karlskrona med 5-2, idag ska jag ta det jävligt lugnt och ikväll blir det utgång! Tjohooo!


RSS 2.0