:'(

det jag glömde skriva i förra inlägget är att jag inte kan messa mer denna månaden! Jag har 3000 gratis sms, och nu är de slut! Jag vet inte hur jag ska överleva men på onsdag får jag smsa mer. Hoppas jag klarar mig tills dess och inte får små attacker, jag är ju som de flesta vet sms-beroende...så hoppas jag inte får damp xD
Tänkte bara berätta det och be att inte så många smsar mig eftersom jag får sådant sug att svara! Men jag lyckas hålla mig för det mesta.
Nu ska jag fortsätta kolla Sverige vs Portugal (fotboll) Så hörs vi någon annan gång.
puss

förlåt!

Tjenare.

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag är en sån dålig bloggare som jag är, men jag glömmer hela tiden bort...SORRY!

Sen vill ja passa på att "skryta" lite om att det går fett bra för mig i skolan nu för tiden, vg på spanskaprovet och mvg på hemkunskapsuppsattsen. Är verkligen superdupernöjd!

va har hänt i mitt liv den senaste veckan?
månda- va me emma
tisda- va me emy
onsda- va me anna
torsda- va hemma och typ sov
freda (igår)- va me johan<3
lörda (idag)- sovit

igårkväll när jag kom hem från johan slockna jag direkt! Så sjukt, kom hem vid elva, somna lite i soffan, sen kom jag i säng vid 12...imorse vaknade jag 13.00! Fatta att jag sov 13 timmar! Gud, detta är ett bevis på att jag sover dåligt i veckorna, måste sova bättre!
Och nu är det typ bestämt att jag ska till New York & shoppa i maj! Eftersom det var mammas muta för att jag skulle sköta skolan. Och VOILA! det har jag gjort. Ska bli kul att få träffa kusinerna som bor där. Och så kan jag samtidigt passa på att förnya min garderob och göra den fräsch och sommrig! Lovely.

Ojj....ser nu att man ska ha släckt allt, så ja sprang runt och släckte alla lampor och tv-apparater. Datorn är ett undantag (a)
Nu ska jag gå och äta. Hare bra! Pusshej leverpastej<3

beck.

Hej igen allesammans.
Jag kollar på beck som går på 4an varje söndag vid denna tid, detta är dock sista avsnittet.
Efter ett tag blev chefen på den där polisstationen skjuten, men jag tyckte det var självklart att hon skulle överleva. Men som fan heller, hon dör! Sånt borde inte få hända! Typ huvudperson ju! Nej, nej, nej, NEJ! Detta är oacceptabelt!! Fan, man börjar gråta ju!
Nej nu ska jag fortsätta kolla, och se hur det löser sig.
puss.

hej igen.

Efter en helg ute på bondvischan är det skönt att vara tillbaka, hemma i stockholm.
Men ändå är det skönt att åka bort från all civilisation ett tag och bara vara, gå runt på farmors bondgård utan smink och låta tankarna bara flyta på. Det är härligt det.
För ett par dagar sen, närmare bestämt, i måndags, hittade jag ett par underbara skor när jag och emma var på stan, så jag tvingade min mamma att gå dit för att köpa de. Till och med priset var perfekt, nedsatt från 999 kronor till 399 kronor.  Men självklart var sista dagen för alla skor i butiken i måndags. Srn slängdes de! Fan alltså...menmen, thats life lixom. Får väl hitta några andra underbara skor.
Förlåt emil, men nu orkar jag inte skriva mer (a)
puss&kram<3

sjuk=skit!

Idag är jag hemma och är sjuk, verkligen tråkigt! Jag hatar att vara sjuk och ensam hemma, det är så enormt tråkigt. Skulle till tandläkaren idag, så jag skyndade iväg vid 14.00, dum som jag är, när jag går av bussen vid hötorget inser jag att min tid är först 16.15. Så just nu sitter jag på min mammas jobb och har väldigt tråkigt. Ska snart gå iväg tror jag.
Imorrn ska jag iallafall till skolan, wippieee!
Ses imorrn
puss<3


tjenamors!

Tjatja,
dagen spenderades i skärholmens shoppingcenter md min kära moder, borde ha pluggat till No-provet imorgon men kände att jag verkligen inte orkade och behövde åka någonstans, så vi åkte dit. Jag köpte: ett halsband, några örhängen, ett armband, en väska och ett linne. Bilder kommer nog imorgon. Men nu hinner jag inte skriva särskilt mycket mer eftersom jag har en kort paus i pluggandet för att se parlamentet, ett måste varje söndagskväll. Jag är verkligen trött på alla prov och allt pluggande. Snälla ge mig lov!
Måste passa på att klaga lite på melodifestivalen, att hon kunde vinna, jävla operaskit alltså! Menmen, det var säkert bara gamlingar som röstade. Skit alltså!
Men nu ska jag återgå till mitt pluggande.
Pusshej leverpastej!<3

jaja

Hej

Nu blev jag tvungen att skriva eftersom emil tjatade xD
Så...nu skriver ja!
Igår fick vi tillbaka matteproven, jag var en halv poäng ifrån vg. Fatta jobbigt! Men igårkväll tränade jag faktiskt. Det kunde man inte tro, att malin skulle träna...frivilligt! Blev 20 min på crosstrainer. Men så var det och efteråt får man den härliga känslan av att man gjort något bra. Lovely!
Idag var jag med Emma, vi bakade. Både vaniljdrömmar och chokladbollarna. Drömmarna blev otroligt goda medans chokladbollarna misslyckades lite efterson emma tog flytande margarin istället för typ...margarin i fast form? Vet inte vad det heter man ja...iallafall. Otroligt bra dag!

Här kommer en hälsning till emil; om du skolkar mer kommer jag mörda dig (a)

Pusshej leverpastej!<3

påsklovet

Hejsan!

Idag har jag bara legat inne och halvsovit och bara vilat ut mig, riktigt skönt måste jag säga. Att bara va lixom.
+ Nu är det typ bestämt att jag ska åka till falkenberg & Malin på påsklovet, jag saknar henne varje sekund och det suger att hon bor i falkenberg och jag i stockholm! Vi ses typ bara på påskloven och sommaren, men denna gången ska jag bo hos henne, vilket jag inte gjort förut och jag längtar så himla mkt! Ska verkligen bli superkul. Som vanligt...Men nu orkar jag tyvärr inte skriva mer,
pusshej din gay<3

090307


Klänningarna...


erkänn de är grymt söta?

dagen.

Dagen blev oroligt rolig, som förväntat. Först vaknar man 7 för att åka till sigtuna, mitt ute i ingenstans! Matchen började 9, vi förorade pga att klockan strulade...Inge bra! Menmen, sak samma, de finns fler matcher :) Efter matchen åkte jag hem och sov lite till, kände att det verkligen behövdes. Nör jag väl vaknat sminkade jag mig och sedan gick jag till stureplan för att träffa Emy. Vi drog till Rigoletto för att köpa biljetter till bion "Friday the 13th" och sen vidare till Manhattan. Där provade vi lite skumma klänningar innan vi gick till Feet First och provade skor :D Jag hittade några otroligt söta!  Vill ha de menmen vi får se. Efter skoprovningen gick vi till gallerian, köpte varsin frapino (vanilj) och satte oss för att spela kort. Som vanligt dårå. När vi druckit upp våra frapinos gick vi till H&M för att prova flummiga klänningar. Sen var det bio-dags! Väl inne i salongen märker vi att vi inte har särskilt bra platser, precis framför några irriterande fjortisar som sitter och skriker innan och är allmänt jobbiga. Herregud vad jag hatar sånt! Men de tystnade när filmen började, tur de, annars hade de fått stryk! (a) Filmen var oerhört bra men ändå sjukt läskig! Emy och jag blev skakis på vägen hem^^ Men tillslut kom jag hem till mig iallafall och då stod Melodifestivalen på, Caroline af ugglas gick vidare! HERREGUD va ja inte gillar henne! Typ en kvinnlig thomas dileva? Herregud asso...

Ska snart lägga upp bilder på de skumma klänningarna vi provade...och skorna :D

pusshej<3

hej

Nu är det äntligen fredag. Men jag ska bara ta det lugnt, eftersom det är match imorgon, riktigt tidigt! Ska vara i sigtuna kl. 9.00! Måste åka hemifrån 20 i 8, då måste jag gå upp 10 över 7! På en lördagsmorgon! Det är sjukt, jag kommer inte hinna sminka mig ens ju. Men jag får åka hem och sminka mig efter och sen gå och träffa Emy. Imorgon ska bli en toppendag tror jag! Jag och Emy har otroliga planer. Ska verkligen bli kul, längtar redan. Men nu måste jag snart gå och lägga mig så gonatt allesammans!

Pusshej leverpastej.<3


torsdag...

Morsning Korsning Bloggen! (och läsare)

Kom precis hem från min kära träning :) Jag kanske inte har sagt att jag spelar innebandy? Iaf i D.I.F F94. Vi förlorar ganska mkt men det är så himla kul ändå! Idag hade jag matteprov, det gick väl hyfsat, men ändå, jag lyckas aldrig med matte. Men koppas kan man ju alltid! Efter skoltid spenderade jag dagen med min käre vän Emma. Vi snacka och åt ben&jerry's med plastgafflar. Tummen upp! Men nu ska jag nog sova. Har barit vaken för länge veckans andra kvällar.

Godnatt Partyhatt! <3

häjj

Jahaja, typ kortaste dagen i skolan idag, enbart "annorlunda" ämnen som hemkunskap, b-språk, bild & mentorstid. Riktig slappardag. Efter skolan åkte jag och Emy till Gallerian för att köpa frapino (igen) och plugga matte. Har ju prov på torsdag, gud vad jag hatar MATTE & prov! Värsta kombinationen alltså. Menmen, nu ere ju prov och det finns ingenting jag kan göra åt saken. Så det är bara att plugga på som fan. Men när Emy och jag skulle hem så unnade vi oss en brownie pga pluggandet, den var så otroligt god! Sen gick vi hem för att försöka jobba bort den, men frågan är om vi lyckas?^^ Tror inte det.

Nu har jag iallafall fåt enn paus från pluggandet för att se säsongspremiären av Desparate housewifes, de KAN man ju inte missa. Så fick jag en stund vid datorn också. De gillar vi.

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer :)
så pusshej kärleksgay<3

hellu världen.

Tjafan!

Dagen spenderades med Emy. Vi drog runt lite på stan & flumma. Först köpte jag 8 burn på T-jarlen. Jag menar, man kan ju inte motstå när de finns i 4-pack och kostar 14 kr för ett pack. Det går inte. Så jag köpte 2 stycken. Sen gick vi mot gallerian, på vägen hittade vi en butik som sålde smycken för 10 kronor styck, hela butiken hade utförsäljning. Emy köpte ett par vanliga ringar till mig som lite efterskott på födelsedagspresent. Mycket bra! Sen gick vi till gallerian och Espresso House där vi köpte varsin frapino. Helt underbara drycker, båda tog choklad. Sen satte vi oss i en ensligt hörn och spelade kort, vårt vardagsnöje. Tillslut gick vi till Åhlens city där Emy köpte någonting och sedan satte vi oss där och pratade. Mysigt värre. Sen gick vi hem.

Kul dag!

pusshej leverpastej!

bilderna.

Här kmr då de magnifika bilderna på annisen & mej

svar: ja, vi e snygga ;)

1. Ja å anna, ja ligger på golvet pga skrattattack
2,5,6,7,8. Ja å anna i backen utanför barnens after ski
3. vi somna visst (a)
4. Ja fick damp å slängde mej i en snöhög
9,10. Vi uppe i en backe :)

puss<3

RSS 2.0