30 september

alltså åååååååååååååh, JAG ORKAR INTE! jag har typ 3-4 läxor till imorgon och jag kommer på det NU, smidigt. Så, vilken ska man skippa? får bli franskan, den vill jag inte göra, den fattar jag knappt, bra val malin, då får jag göra båda samhällsläxorna istället, jomen det kan nog funka, bara läsa och hitta en debattartikel, det klarar jag! Fuck att jag ska skriva slutet på någon jääkla saga på franska, nej, det VÄGRAR jag göra, tyvärr Maria, jag vill inte göra din läxa, och jag tänker skylla på att jag glömde...
Oj, vilken monolog detdär blev då...

typ så blev det :O

iallafall, hade träning idag, för ovanlighetens skoll, höhöhö. Gick väl helt okej, hade dock GROVT ont i smalbenen under första delen, hade sprungit utan att strecha innan, OKLOKT! men jag ahde så bråttom, var sen så jag sprang ut och sprang snabbare än vanligt. Mina små sega lagkamrater var dock för långsamma, så jag sprang utan de (:
Iallafall, ska väl göra läxjäveln nu snart...FAN I HELVETET, jag vill inte....
aja
pusspusshejhej

SÖT KLASSKOMPIS!



åh, jag gillar min kappe i min klass, gullunge som säger sånt (a)

ah, love internetshopping

jo, nu är det ju så att jag införskaffat mig ytterligare ett plagg från mitt älskade internet. Denna gången ett par mjukisbyxor á la djurgårdens if, SÅ JÄÄVLA SNYGGA!

MJAO LIXOM!!! in love kan jag ju säga...

Efter skolan blev det en snabbis hem till benjamin, han skulle typ lämna väskan bara för att han är för lat för att bära runt på den och sen gick vi på en lång promenix och pratade om typ allting! Vi gick från medis till hornstull, därifrån tog jag tuben hem och hamna i soffan direkt. Prata med chrissy ett tag i telefonisen och åt kanelbulle (a) höhöhö, ska kolla klart på efterlyst och sen ska jag nog hoppa in i duschen!


this is me today ;)

puzzipuzzi

Nu drar jag till skolan, YEEHAA!

dsc00428 (MMS)

Nu drar jag till skolan, YEEHAA!


28 september

Kort skoldag, gympan inställd JIPPI! men fick stanna i skolan i 45 minuter för att Benjamin vägra flytta på sig den jäveln. Men sen kom jag och Ida iväg iallafall. Jag drog hem, chilla lite och sen träffade jag Madde för en fika på mocco.  trevligt, trevligt kan jag ju säga!
Sedan bar det av till F97's träning eftersom deras tränare vill att jag kommer dit och hjälper nya målisen bland annat, så idag hade jag 4-timmars träning, jippi! Nejmen det gick väl hyfsat, inte särskilt engagerad i 97ornas och 94ornas men ansträngde mig en del på min egna.


ibland är man sjukt het alltså!
Natti natti!
puuuuuuuss

naaail pooolish




Chockrosa - Depend
Grön - Island Girl Hawaii
Gul - Viva la diva

Jag vet att den är hyfsat lik förra, men jag hade ingen fantasi idag, comprende? BIEN!

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit i skolan, hos tandläkaren och tillslut hos Emma.
Skolan var okej, Tandläkaren sa att allt såg bra ut och det stod bra till med Emma, vi drack smooties, pluggade och pratade, med andra ord; DET VANLIGA!

Och nu tjatar min dummadumma moder på mig att jag måste gå och lägga mig så det är väl så det får bli, Godnatt allesammans!
Pusshej

26 september

IDAG GRATULERAR VI MIN SÖTA VÄN JUSTINUS SOM FYLLER 16 ÅR! SÅ ETT STORT GRATTIS TILL GULLUNGEN!!! hoppas att du haft en riktigt underbar födelsedag så ska vi se till att sjunga för dig imorgon ;)



GRATTIS FINASTE JUSTINUS!!!! <3<3<3<3

och idag har jag haft så jävla tråkigt att jag typ dog. Benjamin underhöll lite, Dennis underhöll lite, Christoffer underhöll lite, Tvn underhöll en hel del och Datorn blev också en slags räddning i min tristess. Sen kom mamma hem från bokmässan i Göteborg med massa böcker, 2 tidningar, en almanacka och en...tävla? skylt? som hon tyckte vi ska sätta på min dörr....



Ja, då har man att läsa när vi drar till sydafrika i vinter då... ;)
nu ska jag faktiskt (för första gången) göra franskaläxan :O
Puuuuuzzzzz

det blev...

7-4 till Täby, tyvärr. Även fast vi var värda  vinsten, jag citerar Oskar "deras mål var turmål, våra var kämparmål" och en stor applåd till Jesper som satte 3 baljer! och riktigt bra kämpat resten av laget, nästa gång tar vi de!

Ja, jag släppte ju då in 7 mål, men till mitt försvar rädda jag 17 skott, vilket ger mig en räddningsprocent på 70%, woho, vad jag är duktig, nä, skämt åsido... men motståndar laget var riktigt tråkiga, de uppskattade inte min otroligt underbara humor.... Lixom de blev sura när jag kalla de saker... typ "kan någon flytta på denhär saken" en av sakerna blev typ väldigt sur och fräste "JAG ÄR INTE SAK, JAG ÄR EN KILLE!!!!!" typ... hahaha
och jag tror det var samma kille som täckte sin lagkamrats skott på mål så jag var jätterolig och sa "snygg räddning" då väste han "käften", slog till mig lite löst med klubban och gick iväg, jag menar...hur tråkig är man inte om man inte tål skämt? :O boooooring!!!

aja, duschat och ätit middag nu...
Ska väl typ kolla tv ett tag och sen sova
PussCiao

25 september

Först och främst vill jag säga grattis till johan som fyller år idag! GRATTIS PÅ 16-ÅRSDAGEN!!!
Och ja, det är Johan, mitt ex, för de som undrar.


Idag har jag typ halvsovit mig igenom hela dagen och taggat inför matchen ikväll mor Täby, TAGGATAGGATAGGA!!!
Ska snart dra till hallen och förhoppningsvis går vi emot vinst!
Det var allt jag hade att säga för nu, så hörs vi efter matchen!
Puss och Kram!

trött som tusan!

Har nu somnat 2 gånger under loppet av 15 min, tar nog detta som en teckan på att jag är trött...
Tror detta beror på en blandning av hur lite jag sovit de senaste nätterna och en jobbig dag i skogen.
Hade teambuilding på lidingö idag och det var jobbigt, men riktigt kul! Fick göra massa saker som skulle lära oss samarbeta, typ balansgång på vajrar, ta sig från ena stället till andra med några plattor, svinga sig i lian, "gåskidor"... allt möjligt lixom! Det gick ändå hyfsat bra för oss tycker jag!

titta så söta klasskompisar man har! David, Daniel och Louise. Fotograf: Linnea.

Efter detta äventyret drog jag och Ida hem till Justinus och skrev SO-uppsats. Myyyspyyys!
Och nu ska jag bannemig sova! Har match imorgon, visserligen sent, men ändå, man måste vara pigg och glad för att orka :D Så jag drar mig mot sängen nu, som känns så otroligt lockande att det är sanslöst!!!

PussPuss

23 september




hemma efter träning, gick väl lite sådär, är helt död idag, vaknade vid 2 inatt och kunde inte somna om på ett bra tag... *suck* och jag vet inte, kände mig bara helt död.
Skönt att springa en liten stund idag iallafall, det går fan bara bättre och bättre (:
Fast just nu är jag riktigt sur, JAG KOMMER INTE IN PÅ FACEBOOK! VAD ÄR FELET!?!?!? VAAAARFÖÖÖÖR!? jag typ dör...
Aja, ska väl duscha snart
PussCiao

22 september

Just haft träning med 94orna och ja, jag ansträngde mig inte särskilt mycket alls... De träningarna har börjat bli tråkiga, samma sak om och om heela tiden... Mina egna, med 95orna, är såå mycket roligare, speciellt eftersom vi fått ny tränare, LOVE IT! Han tränar faktiskt mig också :O Jag har aldrig blivit tränad förr... 100% självlärd lixom (: så det är awesome!



Nu ska jag gå och duscha, sen sova, FETT SKÖNT!!!
pusspuss

21 september

Nu äter jag middag (skagentoast) och ska snart på träning, yeey! ;)
Idag hann jag TYVÄRR inte platta håret så jag ser "lite" galen ut i mitt lockiga hår, vilket är hur jag ser ut egentligen...



Hade utveckligssamtal också :O det gick bra...
puuuuuss!

nagellackslook





Ljusblå (grund): Viva la Diva
Mörkblå (rand): Depend
Silver (runt randen): Mavala

Ska hoppa in i duschen nu!
Puss & Kram

32 nagellack




Räknade ut att jag har 32 nagellack... hehe, jag tycker om att måla naglarna, hehehehehehe (a)
Ska måla om naglarna nu, men vettefan vad jag ska göra :O Hmm... krångligt, aja, vå får se!
Lägger väl upp hur det blev sen
PUUUUUUUUSSSSSS!!!!

This is how we do it på en håltimme, muffi...

dsc00417 (MMS)

This is how we do it på en håltimme, muffinsfabriken in my heart! Pussar


Sitter i taxin påväg hem nu efter valvaka ...

dsc00415 (MMS)

Sitter i taxin påväg hem nu efter valvaka hos morbror. Skönt att alliansen vann i år igen! Det firades med ett glas moet (champagne) ;) när jag kommer hem ryker sminket snabbare än någonsin, håret flätas med hög fart och tänderna borstas med rasande takt, sen blir det march i säng! Pusshej


19 september

Har just pratat med chrissy i en timme, om allt och inget. Var ett tag sen man prata med grabben så det var ju kul.

vi på balen                                                  chrissy!

Ikväll blir det valvaka hos morbror med en del av släkten, SPÄNNANDE! Kanske följa med mamma och rösta? hmm... vi får se hur det blir med det.
Ska äta upp min frukost nu och ta det lugnt nu ett tag till.

Pussisar

I'm hoooome!

Kom hem för inte så längesen efter att ha varit hos emmapemma i hennes nya lägenhet på kungsholmen, mjao! Först pratade vi politik med hennes mamma ett tag, sen drog vi ut och träffade söta Felicia :) Pratade om lite allt möjligt i någon park någonstans xD

Alltså jag är så nervös inför imorgon, valet, OMG, tänk om de Röd-gröna vinner... då går typ Sverige under? Vet några som kommer flytta om det blir så! Det kommer inte fungera, under några omständigheter, vi kommer inte utvecklas ett skit isåfall, vi som är påväg framåt nu, ska oppositionen få stoppa det? NEJ, det borde de inte! Enligt sifos nyaste mätning leder alliansen iallafall och Sverige Demokraterna ligger på 3% vilket betyder att de inte kommer med isåfall. Men man kan inte vara säker på något förens imorgon.
Sverige står vid ett vägskäl, går vi åt vänster så blir allt till det sämre, men om vi går till höger fortsätter vi förbättras! UUUUUUSSSCCCCHHHH klumpen i magen växer för varje sekund! BLÄÄÄH!



Ska nog gå och lägga mig nu, är fett trött efter match, panik, mörbultning och lite sömn natten innan!
Godnatt
Pusshej

Att vara målis i ett killag är inte alltid...

dsc00414 (MMS)

Att vara målis i ett killag är inte alltid riskfritt... Fick ett slag på handen när jag skulle fånga bollen så jag stukade 3 fingrar, toppen! Vi förlorade men spelade riktigt grymt! Är så stolt över pojkarna :) varit på fika med emma efter matchen också, trevligt! Ska träffa henne senare ikväll också, vi ska kanske bowla (a) hihi... Ska kolla tv nu och sen äta. Puss


sjuttonde september

har typ astråkigt så jag äter glass hihi.
Sitter och ritar saker på msn med kappe, haha!



tittar hur grymt jag ritar! HAHAHAHAHA!!!

när jag kom hem efter skolan somnade jag iallafall typ direkt, tihi, ASSKÖNT!

imorgon har jag min första match, TAGGA, mot Älvsjö-AIK... DERBY!
Ska väl sova snart antar jag...

Puuuuuuuuuuuzzzz


hemmamorgon

försov mig så jag skippa första lektionen, man får ju ändå inte komma in om man är sen, så det var ju lika bra att stanna hemma då. Hade ändå glömt göra franskaläxan... höhöhö.



haha, kuuuel att leka med tungan, hihihi.
Vi kans väl slänga upp en liten dagens outfit när vi ändå är igång:

Jeans: Gråa, Ed Hardy
Tjocktröja: Vit med tryck på ryggen och ett på bröstet, Ed Hardy
Linne: Vitt, Flash
And that's the outfit of the day. Mycket Ed Hardy...

Ska kolla tv nu och sen gå så småningom, börjar 10.10 nu.
Puzzizar!

detdär med läxor är inte min grej...

sitter här ännu en kväll framför datorn när jag egentligen borde göra läxor.. alltså läxor är såå tråkigt! ORKA LÄXOR!!!!! alltså åååh!

aja, var ute och sprang innan träningen, var ute i typ 40 min så jag är fett stolt över mig själv! Träningen i övrigt gick också bra tycker jag. Pojkarna är så skojiga (:
Roligast var väl när de skulle prova de gamla matchtröjorna, hahaha, astajta och korta, så jävla kul det såg ut, hah! Stackars grabbar, de får helt enkelt sluta växa ;P
och på vägen hem blev jag "uppraggad" av tre killar som satte sig vid mig så vi satt och pratade ett tag, haha, så det var ju trevligt ^^
aja, kanske dags att göra läxor nu -.- men jag vill inte... och kommer inte hinna.... FUCK IT!


pööössss

onepiece... vad är grejen?

är det bara jag som tycker att dedär onepiece-grejerna är riktigt fula? det är ju typ bara en stor kroppsstrumpa :S hur kan man tycka sånt är snygg? dessutom ser man tjock ut, oj, väldigt smickrande för ens kroppsform lixom... NOT! alltså det ser ju ut som en sparkdräkt för smååbarn som förstorats till folk som inte vill växa upp? Alltså förlåt ni som gillar det, men det är ett fritt land och detta är MIN åsikt, alla kan inte tycka samma om allt. Och just dessa saker, som verkar bli typ inne nu, är ju hemska... Visst, de är säkert jättesköna, men en såndär går man inte ut med, kanske som mysdräkt hemma men att gå ut med de, herregud. Jag förstår inte hur de kan bli populära... Samma sak med foppatofflor, det är nog bland det fulaste jag någonsin sett! I wouldn't be caught dead wearing anyone of them... *suck* så kostiga saker som blir populära, palla sånt lixom.


löss och blänniskor

jajamensan, ska läsa den nedrans boken nu, fast jag är så sjukt övertrött så vi får se hur det blir xD


HAHAHA, har askul... kollar på "utfrågning av det röd-gröna blocket" och lägger så roliga kommentarer och skrattar åt de, HAHAHAHA!!!

HAHAHAHA... kolla så ful! "vissa fick inte frukost hemma..."

HAHAHAHAHA... peddogubbe nummer 1 hahahhaa!!!

"det finns inga skriftliga omdömen i ettan" wtf, klart det finns xD pucko...

Mamma: "har de inga barn i skolan eller?"
Malin: "klart de inte har, vem vill ha barn med de?"
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Nu ska jag läsa min knasbok, haha, PUUUUUSSSSS!!!

femtonde september

OMG, vi hade skolfoto idag... och jag visste inte om det... fuck that lixom. Nu hann jag ju inte fixa ett skit -.- F-U-C-K I-T!!! Vet att jag låter som värsta utseendefixerade bimbon nu, men vadfan, det är skolfoto i ettan, alla treor och tvåor kommer kolla... PINSAMT, tror till och med att jag blundade eller något... för jag typ garvade -.-
jaja, det får väl bli som det blir...
såhär ser jag ut idag iallafall:



jag typ...halvsover känns det som... är heeelt borta!

puzz!

fjortonde september

hemma och duschad efter 3-timmars träning, woohoo! men fysatan vad passiv jag var under 94ornas, hahaha, kanske under 95ornas också xD har varit ganska trött typ hela dagen hehe... kanske ett tecken på att man borde gå och lägga sig tidigare? hmm... tåls att fundera på.
Och så spelade vi innebandy på gympan också, JIPPI!
aja, nu efter duschen hade jag lite kul med webbcamen, hihihihihihi....





HAHA, vilket konstig inlägg... x)
ska lägga mig nu
pussipussi

EMINEM!!!

Kollar på MTV's VMA (video music awards) och prisen bara ruuullar in för EMINEM, hitills (så länge jag kollat) har han vunnit Årets HipHop-video och Bästa manliga artist. Båda med "I'm not afraid", vilket är helt underbart! Är så glad över hans comeback och önskar bara att han kunde komma till Sverige någongång...
Som de flesta vet har jag älskat EMINEM vääldogt länge, sen typ 5an eller 6an tror jag, då "When I'm gone" kom ut, när jag hörde den blev jag helt fängslad och har älskat honom sen dess. He is my baby, and will always be!




MASSA PUSSAR PÅ MIN ÄLSKLING SOM ÄR SÅ DUKTIG OCH VINNER MASSA PRISER!
och ni andra kan också få varsin puss.

13 september

efter skola idag tänkte jag gå hem och sova, men nejnej, då var jocke här så det funkade ju inte... (jocke är våran hantverkare) så det blev inget sova för min del
:( men sen kom mamma hem med bk och då gick jag från :( till :D!

nu ska jag FINALLY fixa mina block och mappar och sånt inför skolan, haha, flitig tjej som gör saker i tid dethär ;) haha, nejmen ja, det är väl vad jag ska göra nu.
PussCiao

busig

höhöhö, sitter i skolan, FETT BUSIGT!
vi gör typ valkompassen...man blir ju förtusan olika partier hela tiden, palla sånt lixom... och sista tiden nu får vi surfa fritt, fett nice!
Efter detta har vi en håltimme på 2 timmar, verkligen...askul! blir väl sova eller något... idus och justinus ska göra sin tyska läxa, jippi, så jag får väl mobba det fula språket eller något ;)
orkar inte skriva mer
PussPuss!

mamma mia!

självfallet sitter jag och min mor klistrade framför tvn, det är ju mamma mia lixom. När jag var liten var jag ju typ världens största ABBA-fan, så jag kan ju alla låtar utantill, så här sitter jag och sjunger med i varenda låt som dyker upp, det har till och med blivit så illa att jag kan flera repliker utantill.
Ska återgå till filmen nu och sen kanske göra läxan...



kisses

ny design

tröttnade på den gamla, så nu kör vi på denna!
har fixat med denna typ hela dagen, blev typ aldrig nöjd så jag gjorde om typ flera gånger men nu får denna duga ett tag iallafall.
ska äta middag snart tror jag sen göra cp-NO-läxan....
Puss och Adjö!

frankrike - del 3

då kör vi väl ansiktsmaskerna xD haha, jag tror seriöst inte att man kan bli så mycket fulare än man blir när ansiktet är fastklistrat i en pose, hahaha, fyfan vad vi garvade när vi såg oss själva! Ena är jordgubb och den andra är typ lime/citron och genomskinlig. Måste bara säga att den andra var jobbigast... Den blev helt stel så man kunde inte röra sig typ hahahahaha!!!
Var redo, för ni kommer få er ett gott skratt!





HAHAHAHAHAHAHAHAHA, man kan ju inte låta bli att inte garva när man ser dessa! haha, helt sinnessjukt roliga bilder hahahahaha!!! jag dööör!

frankrike - del 2

en kväll vid poolen med självutlösare...
sinnessjukt hur snygg man kan vara!













fredagskväll med the willmans

Nu har anna och hennes familj just gått efter en mysig kräftskiva med debatter, föreläsningar och skratt, precis som vanligt! Detta har ju blivit tradition nu, varje år är det kräftskiva minsann!




söta vi var för två år sen!
kommer alltid älska min bästa vän anna. hon är mitt allt!

Nu ska jag fanimig typ lägga mig...
PussCiao

träning!





ena handen pimpad av Ida (Idus) och med världens snyggaste träningsoutfit drar jag på träning. Bye!

and the weird guys are all over me again...





vad är det för fel på sånnahär människor? och hur får de min msn? Jadu, livet är allt bra weird ibland...

8 september

målade om naglarna, randiga, tihi, vitt och mörkrosa/rött, hihihi, polkagrisar typ (a)


jag typ misslyckades ganska mycket, men till mitt försvar så hade jag bråttom!
Nu ska jag plugga, jippi!
Puss

7 september






Idag hade vi karneval, alla skulle klä ut sig, klassvis, inom temat LOVE, vi var cupido och lärarna var bröllopspar, och såklart vann vi. Vinsten var 3000 kr så det var ju nice ;)
Ska dra iväg på träning snart, ha det gött allesammans!
PussCiao

målARN









tagit en promenix med babyboy frennis nu, kort, men mysig :)
Ska duscha av mig all färg snart och sen sova
pusselipusspuss!

5 september

haha, fett skönt att vakna klockan 1 på en söndag, känns som att alla söndagar borde börja så! Men just denna gången sov jag bara 9 timmar... lixom OMG!? jag som typ ALLTID sover 10 timmar på helgerna iallafall, tur att jag sov 11 timmar igårnatt, så allt allt blir kompenserat lixom (: men anledningen till att jag somnade 4 var att jag satt uppe och pratade med benjamin. Trevlig prick dendär grabben!

Och dagens planer är att måla byråer och ta en promenad med bästa frennis ikväll.
Blir vääl treeevliigt! Älskar att måla, tihihi (a)

PussCiao!


frankrike - del 1

Nu kommer bilderna från mammas kamera, lite sent, men bättre sent än aldrig!
Enjoy, frankrike sommaren 2010 del 1!


















Thats it for now
Byebye!

reunion

haha, något sånt kanske? xD
blir fika på EH med "gamla gänget"; Emy, Emma och Madde.


PussCiao

seven eleven <3

jag ÄLSKAR att bo mittemot seven, det är så jäkla bekvämt. Till exempel nu efter träningen drog jag och brorsan dit och köpte middag, FUCKING AWESOME!

asgott också!

träningen var askul men kort. Gotta love my boys!
PussCiao

andra september






sista bilden är dagens klädsel
linne - Christian Audigier
jeans - Acne

och ja, jag är ju då nyklippt, yeey!
kortare och lite mer uppklippt blev det. Väldigt nöjd faktiskt!

och TRÄNING IDAG IGEN, couldn't be happier!
dock inte säkert hur många som kommer, de enda jag vet kommer är jesper, erik och harald, sen får vi se hur det blir med resten :)
ska äta popcorn och sen dra till liljeholmen!
PussCiao

hemma efter träning

Kom hem för inte allt så längesen och har precis duschat.
Jag är så jäkla lycklig för att träningarna satt igång igen, dock är det ju lite oseriöst nu i början, efter sommarlov och så har alla tappat lite kondis och så, men om någon vecka eller så blir det nog awesome!
ändå helt underbart att spela igen, trodde jag glömt hur man gör, men nehejdu, det har jag inte! :D
får se hur det blir med träningen imorgon, utan tränare lockar det ju inte supermycket att dra till liljeholmen lixom... men vi får se hur det blir!


söt, osminkad tjej! woho!

näe, ska jag vara en duktig flicka och lägga mig hyfsat i tid? jo, jag tror fan vi kör på det!
PussCiao

1 september

O-M-G! Året är ju typ slut snart, nästan? Ojoj, dags för en ny önskelista inför julen maybe?
Iallafall en systemkamera och en undervattenskamera.
systemkameran för att kunna fota matcher och sånt, men även för att bara ha, bra bilder är ju aldrig fel.
undervattenskamera för att kunna fota när jag dyker och sånt (:

ååååh

haha, det var en riktigt ovärd dag idag, gick till skolan, röstade och gick hem xD haha!
näe, nu drar jag ut och träffar penis, var ju ett tag sen.







PUSSPUSS!

uppe tre timmar innan jag börjar...

för att göra läxan... jippi!
och så börjar en 24-åring prata med mig, och detta är hur konversationen såg ut:

-Oggy- sa (09:52):

du är en sån tjej som vill ha barn va? :P

- m. sa (09:53):

vadfan är det för fråga?

-Oggy- sa (09:53):

undra vill bilda familj

- m. sa (09:54):

och vad har det med mig att göra?

-Oggy- säger (09:55):

 bilda med dig

- m. säger (09:56):

öööh?

-Oggy- säger (09:57):

 mm

- m. säger (09:58):

är du seriös?

-Oggy- säger (09:58):

 det är jag

- m. säger (09:58):

varför?

-Oggy- säger (09:58):

 känner att det vore så härligt!!

- m. säger (10:04):

lixom hur gammal är du ens?

-Oggy- säger (10:07):

 24 e jag

- m. säger (10:08):

ja, vet du hur gammal jag är?

-Oggy- säger (10:09):

 17?

- m. säger (10:10):

16

-Oggy- säger (10:10):

 ok

- m. säger (10:10):

och du vill bilda familj med en 16-åring?

-Oggy- säger (10:10):

 aaa

- m. säger (10:11):

är du knäpp?


och sen logga han ut, man bara what the fuck!?
knazkille!

aja, ska väl göra min läxa nu :)
PussCiao


RSS 2.0