myskväll med brudarna

sov till 2, shoppa lite med mami på stan. Hann med en fika också, sen har vi chilla och nu precis ätit.
Ska snart iväg till justina när det blir filmmys! Dresscode: Myskläder!
Pusshej


je suis fatigé!

Bonjour! Ca va? Moi, ca va bien!
haha nej shit jag skrev säkert helt fel... men VEM BRYYR SIG!?
anyway, idag var en fett bra dag!
Försov mig lite, men det var lugnt. Fick MVG på mitt spanskaprov! Vi kolla film på latinen och hade HLR på idrotten. Efteråt drog vi till stan, Buttericks närmare bestämt! För på måndag ska jag och Freya på SP3A's skiva, woopwoop! Temat är "Oj, jag har gått fel" haha.... så vi prova typ 1000000 grejer var innan vi kom fram till att hon ska vara rödluvan och jag alice i underlandet, WIHOO! haha det blir awesome!
Iallafall, sen åkte jag hem och sov i typ 2 timmar, käka lite och kolla tv, sen träffa jag Frennis och gick runt hela djurgården. HELT SJUUUUUUKT vad ont jag hade i fötterna och hur kall jag var om benen sen, haha! Men det var fett mys, vi pratade på om precis allt möjligt typ. Haha träffa honom 22.00, kom hem typ 00.20 eller något sånt (Y) har kollat lite saker jag missat i veckan på tvn sen dess och nu ska jag sova!


glad malin

Åh en sån härlig dag! Gamla, fina djurgården VANN!
Har faktiskt till och med gjort en läxa ikväll, ojojoj!
Och kollat film med mami (The change-up, bra rulle!!!!)
Tänkte faktiskt dra och lägga mig nu, typ i tid och grejer, så jävla duktig jag är!


prata inte med mig på ca 1,5 timmar...

från och med nu: 19.00 och fram tills DIF-Örebro är slut ska ingen helst överhuvudtaget försöka prata med mig. Just so you know!

Vi hörs efter! :)


här sitter jag... och hatar mitt liv lite

sov 3 timmar inatt... så efter skolan gick jag hem och kolla aladdin. Jag behövde spola tillbaka sista halvtimmen 3 ggr för att lyckas se hela utan att somna... Sen gick jag och la mig, sov några timmar sådär, kolla tv och lite sånt. Nu är det meningen att jag ska försöka plugga... men jag har fått veta en del saker och mitt liv är kaos nu... Så istället sitter jag här och lyssnar på eminem och typ.. öh... ja, tycker synd om mig själv? nä jag vet inte...
äsch, borde väl plugga antar jag.... och skypa med momme samtidigt höhö
nattinatti


SP3D's skiva!

Igår var awesome! Träffade Freya och Benjamin vid hötorget, föra lite på lion bar innan vi drog till Pure. Vi träffa massa vi kände (bland annat vår idrottslärare....), träffa massa vi inte kände haha, dansa som gaaaalningar!, shotta (blev avstängda från baren ett tag.............), skratta och hade sjukt kul! :D
Vi stanna kvar till stängning (3.00) drog till donken och sen GICK jag hem haha! Tur att ja hade med andra skor iallafall haha... Kom väl hem ruuuunt 4? halv 5? äsch jag vet inte somnade typ 5 iallafall!

Och nu kommer några bilder, tog inte såå många, men en del iallafall :D














hjälp!?!?!

Jag ska ju på skiva ikväll.... med tema svart/vitt.
Och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig!!!
Därför hoppades jag att ni, bloggläsare, kanske kunde hjälpa mig? Jag har 2 alternativ. Jag vet att ni inte brukar kommentera men snälla hjälp mig denna gången!
Här är alternativen:

Outfit nummer 1:
Vit blus med svarta detaljer och paljettleggings


Outfit nummer 2:
Klänningliknande-grej och strumpbyxor

Ni behöver bara kommentera med en siffra :)

åh en sån härlig daag, jag har inte gjort någontiiing

eller alltså, jo, klart jag har... men typ inte ändå. Äsch vad jag svamlar, lika bra att jag bara berättar!
Somnade 4 inatt, efter att ha skypat med anna och pratat lite med albin, yes!
vakna typ 12, gick upp halv 1 när städerskan kom och sen var jag i brorsans rum (med honom) tills mami kom hem runt 3 och körde iväg mig till min match. Det var slutspelsmatch i Värmdö som vi dessvärre förlorade. Vi var tre målisar där, men Frida stod hela.
Efteråt åkte jag och mami och typ storhandla mat haha, nice!
Nu har vi käkat, kollat tv och sen vid 11 satte vi igång filmen "Friends with benefits" och den var fett bra! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu... kanske sova? kanske bara sitta och göra ingenting? ärligt talat har jag absolut ingen aning.
Imorgon blir det shopping med mami och på kvällen ska jag på studentskiva! WOOPWOOP!
Så det blir nog rätt nice tror jag :D YES!

jaja, whatever, hörs imorgon!


bildbomd - miami 2011/2012

kom på att jag faktiskt inte lagt upp bilderna jag tog där så NU KÖR VI!





























ointressant egentligen

missa franskan imorse, yes! vad jag är duktig. Tror dock att det undermedvetet var med flit, men lika bra det så jag fick plugga företagsekonomi istället! Pannkakor till lunch idag också, NÄJJZZ!! Sista lektionen var prov i företagsekonomi A, kill me! Det är allt jag säger.
Sen drog jag heeeem och snacka med Danne i typ en timme, alltså min brorsa då. Mobba väl mest varandra och så haha men det var kul ändåå!
Käka lite mat och sen drog DIF-Örebro igång så då var man ju bänkad vid radion, så nu har jag blivit hes igen... Fäääkk! + att DIF förlora på straffar, åh vad aggressiv jag blev...
Försöker plugga lite nu det går ju lite sisådär, lyssnar mest på musik och chattar med Albin.... woop!
NÄ nu jävlar ska jag plugga!!!!! SÅ DET SÅ! Tagga!!!!
Undrar om vi har något gott hemma...? Hmm... värt att undersöka...
Men hur som helst, vi hörs!


helt jävla död

huvdet snurrar, halsen gör ont och hela kroppen värker... FYFAAAAN säger jag bara... snart blir det bad och sen raka vägen i säng. Tidigare än någonsin på extremt länge. Wihoooooo!

Idag då? Ledig, assoft. Vaknade 2, låg i sängen till 3, prata med Ida i telefon till typ 4, sola lite, plugga lite och sen drog jag på träning. Jag och anna var fett duktiga som fick hela laget att följa med ut och springa, hihi yeeey! Och sen var träningen rätt hård men kul ändå! Dock var det inte världens smartaste drag att träna när jag är sjuk, men slutspelet närmar sig och då är det bara att kämpa!

Thats it, tack och hej!

20 mars 2012

älskar korta skoldagar! 8.30-11.15 ASNICE! Sen promenixa jag, Freya & Justina till medis, där tog justina tbanan hem men jag och freya gick vidare till slussen. Vi var nämligen på jakt efter present till hennes kille som fyller 20 på lördag (Y) Sen åkte jag hem och hon åkte till stan.
När jag kom hem var ursprungsplanen att jag skulle gymma, meeeeen jag hade ont i halsen och huvudvärk så jag la mig och sov 2 timmar istället hihi. Knarkat lite ipren och pigglin så nu mår jag hyfsat ändå. Tur att man är ledig imorgon så jag kan plugga och krya på mig lite.

nu ska jag sova!
nattinatti




liten look of the day också

en måndag i mängden

känns som att det varit lov ett tag eller något, skönt har det varit iallafall! Började halv 2 idag (woopwoop) och hade bara 2 lektioner. När jag kom hem gjorde jag inte mycket, åt och drog på träning. And guess what? JAG OCH ANNA VAR I TID! haha its a first! nejmen träningen gick fan rätt bra ändå tycker jag! Den var rätt chill men ändå bra. Jag och Anna stanna inte alltför länge sen och sen jag kom hem har jag käkat b&j, gjort scrambled eggs och kollat tv.

Åh, älska 9gag!
The guide to friendship
Seems legit
Changing religion in 3...2...
Forever Alone Poem
Just some motivation
Thank you Disney
Man and Fish
Girls now and then
Playing FIFA...
Telepathic rape
I know that feel bro
Why do it now?!

utgången 17/3-12

Vi började på Lion Bar med lite cider/öl. Sen drog vi vidare till Entourage/Victoria i kungsan. Där shotta vi en del haha 3 st inom loppet av en halvtimme typ haha... Mest tequila, wooooop! Och så dansa vi som faaaan! Vi stanna till de stängde vid 3 och sen blev det donken en snabbis. Kom hem runt halv 5 tyyp :) Och somna direeeekt!
Kvällen var iallafall superdupermegakul! :D hahaha, men tänkte lägga ut en del bilder nu så håll i er! :D


















bra kväll!

berättar mer om kvällen senare, nu ska jag iväg på match! pusshej

igår innan jag drog ut

fika med frennis


sextonde mars tjugohundratolv

tjenixen!
kan inte påstå att jag gjort något speciellt den senaste tiden... spelat massa pokémon typ. Vi hade pardans på idrotten idag haha, men det var fan kul! Fikade med Freya & Ida efter skolan, sen gick jag hem och sov.
Har inte gjort typ något alls under kvällen, funderar på att kolla något program jag missat på tv3play eller så och sen ta ett bad. Är sjukt emo och trött så jag orkar ingenting egentligen....
Hörs imorgon eller något, vi får väl se!


14 mars 2012

Bra dag idag faktiskt.
Svenska, Engelska, Samhälle & Företagsekonomi. Drog hem efteråt och slängde i mig mat, bytte om och drog på träning. Drog ut och sprang i 10 min först hehe. Men träningen gick ganska bra tycker jag :) Den må ha varit jobbig men den var kul ändå! Stanna ett ta med Anna och sen åkte jag hem och åt. Suttit vid datorn och lyssnat på disneymusik och sjungit riktigt jäkla högt hahaha. Även spelat pokémon på mitt gameboy på sidan av (självklart). Haha aa nää men nu är det dags att sova! Nattinatti :)

ajdå

glömt dethär med att blogga. So lets catch up!

Söndag - match 08.30, förlorade. Åkte hem och sov, sen hem till mami och fixa hela mitt rum. Bott här i 1,5 år typ och först nu har jag fixat det. Nu finns inga flyttkartonger kvaaar! hihihihi :D Sen kom Ida hit för att duscha (haha) sen fixa vi oss, köpte med 7-elevenmat till tbanan och drog till Thommy och Johannes för att kolla film. Världens konstigaste film haha (Psalm 21)... Sen sov jag hos Ida. MYS!

Måndag - Vakna hos Ida, kolla tv, käka frulle, fixa oss och drog till skolan i soooolen. Vi börja halv 2 och sluta 4, NICE. Dock var sista lektionen franska = nationella, läsförståelse... KÄPPRÄTT ÅT HEEELVETET. Drog hem, käka och så och sen träning, asjobbig! Men rätt skön ändå :)

Tisdag - Skola 8.30-11.20 = HAPPINESS! Vi åt och drog hem. Jag skypa med Fady och hittade mitt gamla Gameboy med Pokémonspel, ÅÅÅH VAD GLAD JAG BLEV! Satt och spela typ en timme i sträck.. hihi. Kolla TV och så sen... Ska lägga mig och spela lite mer nu, hihihihi (a)


sovdags!

ska faktiskt sova tidigt ikväll. Imorgon är det match 08.30 i Tullinge... Samling 7.45, YES!

igår då, träffade ludde efter skolan och tog en promenad från Tcen till mariatorget haha, prata om lite allt möjligt. Och på kvällen drog jag till Ida och kolla film med henne och Justina. Det var myyyyyys! Sen drog Justina hem fast jag sov kvar hos Ida.
Imorse vakna vi vid halv 11... första gången.... gick upp typ kvart över 11 haha. Fixa oss lite och drog till Liljeholmen där hon hade träning 13.00 och jag hade samling inför match med damer B 13.00 haha, jag vet, heelt sjuuukt! Men ändå, spelade matchen och tyvärr förlora vi med 3-5. Och duktig som jag är stuka jag höger pekfinger... Har nu två stukade fingrar, wihoo! Efter det drog jag hem till mami och fixa lite i mitt rum, sen hem till papi och nu har jag kollat melodifestivalen. Kan ju säga att rätt låt vann, HELT KLART!

Nu blir det ett bad och sen hopp i säng!


filmkväll

ska dra till ida nu och kolla film med henne och tini.
Jag sover där sen och imorgon ska jag spela match med Damer B.
Pusshej


tröttast i stan

jag förstår verkligen inte hur jag överlever och på något vis ändå för det mesta är pigg och glad. För, lets be honest, jag är fan glad 98% av tiden typ... Och att jag lyckas vara det trots att jag sover så sjukt lite på nätterna är ett mirakel typ haha! Jag brukar lägga mig runt 2 på vardagarna och vaknar vid 7 tre dagar i veckan. Det är bara 5 timmar.... Och sen har jag träningar och sånt, haha jag måste vara något slags underbarn! Men det är lugnt, love my life ändåå!

Längsta skoldagen idag då, 8.30-16.00. Men det är ändå rätt chill lektioner (Franska, Latin, Engelska, Mentorstid, Matte & Företagsekonomi) och efter skolan gick jag hem, kolla tv... somna i soffan (1 timme), flytta till sängen och sov mer (1,5 timmar) hehehee... Ändå är jag fortfarande trött... YES! Funderar på att tvätta håret och somna tidigt ikväll, fast... vi får se hur det går!


jag och freya i tisdags

8 mars 2012

Ja, då var det dethär med att blogga då... Eegentligen händer inte så jäkla mycket i mitt liv just nu, men jag antar att jag alltid kan skriva NÅGOT...

Jag skrev inte igår va? Nä det gjorde jag nog inte... Hmm... vad gjorde jag igår? Jo, jag slutade typ halv 12 eller något, SJUUUUKT NICE och så köpte jag min FÖRSTA SKIVBILJETT!!! ÅÅÅH TAGGAAAA!!!!!!!!! höhö... nejmen aa vi gick runt och leta efter oscar (som jag skulle köpa biljetten av) rätt länge när vi slutat och sen fika jag och ida på muffinsfabriken hihi, prata om allt mellan himmel och jord som vanligt.

Idag var jag sjukligt övertrött och helt cp, fast det är jag ju rätt ofta hihihihihihi... jaja typ lång skoldag men den gick fooort så det var bra! Rusha hem och slängde i mig mat innan jag drog på träning. Egentligen skulle vi ut och springa en halvtimme innan träningen... MEEEEN.... jag och anna kom dit när de andra kom in höhöhö.... men det stoppade inte oss så vi drog ut en sväng och sprang lite. Träningen gick nog rätt bra ändå, trots de superjobbiga sälövningarna vi målisar tvingas göra -.- jaja jag och anna stanna som vanligt och snacka massa strunt ett bra tag. När jag kom hem fick jag SUUUSHIIII!!!! ÅÅÅH KÄÄRLEK! hehe...hehe...heh.

fan vad långt det blev...
avslutar med en bild från i söndags

heppårej!

bad update - CHECK!

nää sorry för det, men jag oorkade inte igår...
anyway, igår gick jag upp feeeeett tidigt (runt 11) för att dra och kolla på dammatch med laget. Det var obligatorisk närvaro för att vi skulle bli "hyllade" för att vi gått upp i div 1 (y) Så i andra periodpausen fick vi gå ut på plan i matchtröjor och ta emot varsin ros och lite applåder typ, haha kuuuul....
jajjjaaa, efteråt åkte jag och anna in till stan och käka lunch på tacobar, mums! Och sen gick vi runt lite på stan tills alla affärer stängde typ haha.. Och sen skypa jag med momme typ halva natten, yee-haa (somna vid halv 4)

Idag då, JAAA SKOLA! ÄÄNTLIGEN! SOM JAG SAKNAT DEN!!!!!!! Men dagen gick väl ändå hyfsat snabbt tycker jag! Sen stanna jag, ida och justina i skolan och plugga typ en timme... så duktiga såååå! Snabbt hem och åt sen iväg på träning. Glömde min magplatta så alla skott på kroppen gjorde förjävligt ont, räknade ihop till 9 röda bollmärken efteråt (y) skööööönt..... jag och anna stannade kvar ett tag efter och spela lite basket, innebandy & flumma höhö...

Bild på mig och anna igår med våra rosor.

3/3-12 = mysig dag

vaknade vid 2 idag, extremt skönt att få sova så länge :) sen låg jag i sängen i typ en timme och gjorde ingenting alls... Sen fixa jag mig och träffa Emy på stan. Vi gick mest runt och pratade om allt, som vanligt. Men det var supermysigt faktiskt! Och OMG vilket fint väder! Kunde ha på min skinnjacka hihi, och en stor halsduk såklart, men det var så skönt! På vår balkong hade vi sol vid 3-tiden och termometern stod på 20 grader.... HEEELT SJUUUKT!
Och nu kollar jag tv med mami

När jag var med EmyPemy så snacka vi typ lite minnen och så, och heeeelvete vad mycket vi gjort egentligen! alltså vi var ju med varandra typ varje dag i lite mer än 2 år och åkte till frankrike i 2 veckor tillsammans, helt sjukt! Haha ojojoj, så jag tänkte bjuda på en del bilder på oss hehe...














ja.... det blev en del......
haha

back in sthlm!

kom hem igårnatt typ.
Haha tågresan var helt sjuukt kul! Jag skratta så himla mycket! Iallafall mot slutet, när vi satt i restaurangvagen.
Men hela tågresan då: sov i någon timme, satt och läste lite tills vi gick och åt (kycklingfilé & potatisgratäng) och följde DIF-Timrå, så kom det förbi en AIK:are med 2 söner så vi snacka lite med honom, tills han gick. Dif förlorade och livet var skit typ... så kom en djurgårdare som vi snacka matchen med och sen kom hela hans familj och någon vän som var sjukligt full hahahaha men hon var så sjuuuukt kul ändå! Typ hennes beskrivning på sushi "det är ju bara typ wasabi och blad" hahaha dog... Sen somna hon på bordet i någon timme också... Sen vakna hon och hällde ut kaffe på anna, haha stackarn! Tur att det var kallt iallafall... Jaa, nejmen det var rätt kul haha.
Och idag... jaa jag vaknade typ 2... och vid 5 drog jag ut för att shoppa med mami meeeen jag hitta inget :( så jag har segat hemma, typ kollat saker som jag missat på tv och sånt. Snackat med victor i nästan en timme (hahahahaha jag dööör, den grabben är fan kul), men nu dog hans batterier...
Så nu borde jag veeerkligen sova!
Nattinatti

jag för några minuter sen, osminkad, lite småblött hår & morgonrock (SEXIGT.)

RSS 2.0