rubrik

Jahaja, igår sov jag i vår husvagn som står hos farmor och det var ju mysigt. Jag läste då ut den enda boken jag hade med mig "Shoo Bre" av Douglas Foley, den var väldigt bra och svår att slita sig ifrån när man väl kom in i den, början var dock lite seg men sen blev den jättebra.
Igår förmiddag åkte vi till Mariebergs köpcentrum där jag köpte 2 par skor & en klänning, bilder kommer nog senare. Och sen var vi på IKEA och jag verkligen älskar IKEA!!! jag köper alltid onödiga saker och det är superkul! Gosh I LOVE IKEA!!!

På dagarna kör vi hö, fikar & äter, sen åker vi och badar, lite av en rutin.
Nu ska jag fortsätta kolla på Morden i Midsummer! :D
CIAO!

söndag

Tja!
Idag var jag hos farmor som vanligt, kommer vara det varje dag tills på torsdag då jag åker hem till stockholm igen.
Idag åkte vi till något ställe och kolla fårstängslet. Vi gick runt där i typ 2 timmar, solen stekte, det var brant och högt gräs. Inte så jag helst spenderar min dag men så blev det iallafall. Farmor ramlade ett antal gånger och vi skrattade lika mycket varje gång, mirre flåsade grymt mycket i brist på vatten och Daniel palla inte så han gick till bilen efter typ en kvart. Så varmt det var alltså! Men det är ju lite bra, då blir man brun (a) Men jag har säkert fått 1000 fästingar, festligt va? höhöhöhö, kul är jag ju också.

Igårkväll var jag då med evelina, per & evelina. Vi hade jättekul runt öltältet trots att vi aldrig kom in och att vi aldrig drack något, vilket bevisar att man kan ha kul utan alkohol!
Fast det kan bli jävligt kul med alkohol också^^
Men iallafall, vi gick runt, runt, runt, och såg män som pissa överallt, fan vad kul det var, och vad vi garva! Hade med min kamera så bilder kommer när jag kommit till stockholm där jag har min vanliga dator som står hos mamma, eftersom det bara är där jag kan lägga in mina bilder. Så ni får vänta på bilder.


Nu ska jag fortsätta titta på något dåligt på tvn och chatta :)

Tjenamors!


ikväll

hej!
idag var jag hos farmor, MYSIGT! Jag är alldeles kär i hennes nya hundvalp, mirre! Så otroligt söt liten gul labrador, ca. 3 månader gammal bara.
Ikväll ska jag ut med några på något tjohej vid rast-någonting^^
Ska nog bli jättekul, kameran är med som vanligt så bilder blir det sen :)
Pussciao!

synd.

Jag måste säga att det var otroligt synd att Sverige förlorade mot England! Efter att ha vänt ett 0-3 läge till 3-3 på en enda halvlek är inte lätt och det var de värda att vinna för! Berg vad grym som vanligt och så söt så (a) han är typ nya Fredrik Ljungberg, det har ju samma nummer, 9,  lixom! Naej, synd att det blev straffar och stackars Molins, vilket dåligt samvete han borde ha! Verkligen synd om honom. Och jag hatar den där Hart (englands målis), efter Molins stolpträff såg han så otroligt självgod ut och slicka sig om munnen som vanligt, SÅÅ FULT! & äckligt med för den delen.
NEJ jag tycker att Sverige förtjänade att vinna. Otroligt synd iallafall!

Nu ska jag åka till min farmor & hennes bondgård. Jag kommer inte ha så otroligt kul så smsa med mig!

hemma

Ja...när jag varit hemma har jag ju varit med Emy och Magnus...alltså inte tillsammans alla 3 utan var för sig.

Första dagen efter jag kommit hem kom denna lilla saken över till mig och vi hade lite krig samt kolla sex and the city. Jag tog även en promenad med honom kvällen efter. Sen åkte han på sin konfa i linköping...^^ Han vill nämligen bli nya JESUS!

Resten av dagarna spenderades med min söta Emy, vi drack frapino, gick runt på stan, åt glass i solen på strandvägen och lekte i humlan. Bättre kan man nog inte ha det?
Sen pkte hon till sitt landställe och LÄMNADE MIG ENSAM!!
Så nu är jag ensam hemma och har det gaanska så tråkigt med min lillebror. Men det är väl så det blir...

Avslutar inlägget med en klassisk bild som nästan alla vänner tagit bild på. Men man måste ju bara?
Så nu ska jag lägga mig. Nog skriver för inatt!
CIAO!!

bilder, mallorca 09


vi bodde på ett hotell som hette Sea Club! Så fint!

Jag ut mot något vatten?^^

Vi åkte till ett coolt ställe där det fanns en cool strand och lite grottor.

Jag på stranden, mys!

Jag i palma.

Malin goes "leka-bikinimodell" hihi(a)

Vi på steak House där Victor jobba, jag som fick en lapp av honom. Hehe

malin schteeker på playan!

Det är något med bilden jag gillar...

Lite tuff bild faktiskt! Jag är så snygg också^^

ojski bojski!

ojojojoj! FÖRLÅT! jag som tänkte vara duktig på mallis, så bloggar jag bara i 4 dagar och ger sedan upp, jag är då hopplös! Men nu är jag tillbaka(a) Förlåt om ni saknade mig alldeles för mycket, men jag har ett liv utanför en blogg lixom. Men de sista dagarna spenderades likadant som de första, sola, bada, poolen, stranden, äta, sova, lääääsa, lyssna på min älskade ipod och gå runt lite. Sista dagen var väl den som var mest "annorlunda" om man jämför med de andra, då började dagen på playan, rikrigt nice ställe, sedan åkte vi in till palma eftersom jag hade ett shoppingbehov! Jag fick min broder att köpa liiite färggladare kläder och hann köpa 2 linnen själv. Så det räckte för tillfället. Nu i dagarna har jag varit med magnus och emy. Riktigt fina vänner detdär måste jag säga! Thankyou för dagarna.

Jag antar atta alla läääängtar efter mina "mallis-bilder" så jag ska väl ta och lägga upp några, det blir inte särskilt många eftersom jag tog typ 600 bilder orkar jag bara välja några. Annars blir det för jobbigt för lilla mig!

I helgen åker jag till laxå, mitt typ landställe för att träffa min supercoola farmor på hennes bondgård! Jag är ju en djur-älskare så den passar mig fint. Hon har ju skaffat en ny hund, en gul labrador, han heter Mirre. Vill så gärna träffa den lilla rackaren! Så det blir väl då, stannar fredag-torsdag. Och har planer på att hinna träffa Per & Evelina. Det blir nog skojj ska vi se. Och självklart har jag med min beloved kamera, går nästan ingenstans utan den! Hihi.

Men nu har jag skrivit ett långt inlägg för att vara mig, så jag ska avsluta nu.
Jag lägger upp bilderna snart också.

dag 4

Tjenare tjenare.

Idag hyrde vi bil och körde runt lite, dels uppe i bergen på den västra sidan, tror jag...men iallafall, det var väldigt fint, även fast jag inte såg särsklit mycket eftersom jag sov, som jag typ alltid gör när jag åker bil, tyvärr blev jag även åksjuk, inte bra! Så det slutade inte särskilt mysigt...men annars var det trevligt, vi åkte till ett supermysigt litet ställe, typ en strand och där fanns det tunnlar i bergen, kuuuul! och fint.

Jag kan även meddela att jag utökat mina myggbett, de är nu 11 stycken. Därför har jag slutat sitta på balkongen på kvällarna, det är för riskfullt! Så nu får jag sitta inne och svettas istället, inte lika skönt men hellre det än myggor!

Nej nu ska jag snart sova. Ha det bra allesammans!<3

dag 3

Nej, det blev inte stranden idag, blev som vanligt en slappardag vid poolen.
Upptäckte dock att jag har fått 7 myggbett på benen! Inte bra alls ju! men de försvinner nog någongång...
En annan sak som är J-O-B-B-I-G är att det bara finns klorvatten överallt! I poolen, i kranen, i duschen! Hur fan ska man bli ren egentligen? Typ tvätta håret och sen smutsa ner det igen? *suck* mitt hår kommer bli "barbiehår" som jag hade när jag var lite och simmade. Alldeles plastigt. Usch, men det är bara att stå ut...det är ju ändå bara en vecka jag är här. Sen kommer man hem och då finns vanligt vatten igen! Thank lord alltså.

Imorgon ska vi hyra bil och åka runt lite här på ön, ska nog bli kul, även fast jag kommer somna i bilen som jag alltid gör. Men what the fuck, jag gillar att sova^^
Nu har jag tyvärr inget mer att skriva. Så ni får ha de bra tills imorgon då jag kommer med ytterligare en uppdatering om mitt liv, ni får helt enkelt leva ca. 24 timmar utan mig...så får vi hoppas att ni överlever och inte saknar mig allt för mycket ;)
Ciao!<3

dag 2

Förlåt! för att jag inte skrev igår då det egentligen var "dag 2" men mitt internet är inte det bästa kan jag ju säga...så igår ville det bara att msn skulle funka och inte internetsidor...liiite mysko om jag får säga det själv. Så jag skriver om "dag 2" nu.
Igår var också en otroligt skön chilldag. Frukost, poolen, lunch, rummet & sova, gå till "stan" och tillbaka, duscha, middag, "ABBA-show" på hotellet, sova.
Och det var i princip min dag.
Igår var det också 32 grader och helt molnfritt.

Det enda jobbiga är att frukosten stänger 10.00, så man måste upp suuuupertidigt! enligt mig...jobbigt värre alltså!!

Nä nu ska jag snart bege mig mot havet&stranden :)

Ciao!<3

dag 1

Dag ett här på mallorca har varit en riktig chillardag, vakna 04.00 i kalla Stockholm, sätta sig i en taxi och dra rill Arlanda, därifrån var det bara att sätta sig på flyget, sova, och sedan var man framme, helt genialiskt! Och så otroligt bekvämt.
Väl framme var det bara att hoppa på bussen och åka till hotellet, en timme med buss är lätt att sova sig igenom det med! På hotellet fick vi vårat rum, lasta av grejer, sen bar det av till lunchen och efter det till poolen. Hitta en plats i solen på en solstol och sen somna där med xD känner att jag varit väldigt trött idag...Efter jag solat & badat några timmar gick jag och min kära familj (pappa & daniel) ner till stranden och kolla läget, ganska mycket ögongodis må jag säga^^ hehe
Imorgon blir väl typ likadan fast då ska jag inte somna i solen, ingen bra idé! Lär ju bränna sönder hela mig då...

Men nu ska jag äta lite mer chips, kanske börja läsa snart och sedan faktiskt sova, JA, jag är fortfarande trött!

Godnatt Partyhatt!<3


imorgon!

Wohooo!

Imorgon åker jag till Mallorca, fatta nice alltså!
bara ligga vid poolen, läsa och steka i solen. Eller på stranden, lösa korsord och bara sova!
Vad man än gör blir det underbart.
Gud vad jag älskar att åka utomlands, kunna gå utan smink och bara bli så brun att världen stannar, typ...?^^
Dock kommer jag sakna massa folk. Men datorn följer ju med, så man kan hålla kontakten ändå :) yey!
Nu känns det som att sommarlovet har börjat på riktigt. Nu kommer livet bara leka fram tills skolan börjar igen, då kanske jag tar självmord, vem vet? Nej nu ska vi inte tänka så. Nu ska jag leva livet och ha så kul som det bara går!

Idag var jag med johan<3 lots of mys!  hehe...

Naej, hejdå allesammans, pallar inte skriva mer nu. POK!<3

Morsning Korsning!

Godmorgon allesammans!


Har inte skrivit sen i tisdags och nu är det söndag, men what the hell. Skit samma.
Veckan har mest gått ut på att må dåligt, försöka repa sig, utan framgång, tills i torsdags faktiskt. Då vi serverade på 9ornas vårbal (superkul by the way) och vi äntligen fick prata, och egentligen mer än det. Sedan dess har jag iallafall mått bättre och ja, dagen efter upphörde mitt singelliv igen :) Även fast vi kommer ta pause under sommaren så känns det mycket bättre!

Skolan har varit otroligt slapp så det är ju super skönt!
I onsdags var det sista riktiga skoldagen, moahahaha! 
I torsdags var det Gärdesspulsen, jag och Sophia sprang/gick 6,3 km på 45 min. Sen var jag i Emmas skola och väntade på enne så jag pratade lite med navid, den trevliga pricken! Efter det var det som sagt 9ornas vårbal, kulkul, trots att jag och Emy kom sent så var det kul ändå. Och så fick man ju 100 kr för allt så det var ju bra. Även fast jag, emy, kim, agnes och emil hade det jobbigaste och otacksammaste bordet (Texas).
I fredags fick man välja bollsport i gympasalen eller bada på Eriksdalsbadet, klart man valde bada, myspys, kul med sophia, agnes, kim och johan. Och den läskiga gubben i bubbelpoolen var ju också speciell, eller vänta, det fanns en speciell gubbe i varje bubbelpool xD scaaaary! men ändå lite kul.

Igår var jag och emy på stan för att hitta presenter till Mikaela, vi slutade på BR och köpte en vattenflaska som det stod Mikaela på, en prinsesstiara och pompoms. Fin present till en 15-åring tycker jag! Så igårkväll var vi på hennes fest/middag. Jag och Emy kom nästan två timmar försent pga att vi missa vatenda tåg som gick att missa! och lite andra saker innan då...men när vi väl var där var det kul. Bilder kaaaaanske kommer...vi får se :)
Nu orkar jag inte skriva mer.
Pusshej din gay!


helvete.

Jahapp, igår tog det slut med min pojkvän, ex blir det ju. Vet verkligen inte hur jag ska klara detta men det är bara att försöka. Även fast det är lite dömt till att misslyckas måste man ju försöka.
Jag kommer ändå att se glad ut, för sån är jag, men inombords gråter jag floder.
Jag vill bara försvinna från jordens yta föralltid, mitt liv är en katastrof. Jag orkar snart inte mer...men det är bara att bita ihop till sommarlovet och hoppas att det blir bättre av att åka ifrån Sverige. Till varma dagar, svalkande poolar/hav & mysiga stränder. Om 2 veckor åker jag ju till Mallis så det bli nog bra.
Naej, nu ska jag fortsätta kolla på tv och hoppas på att jag mår bättre snart...

Är hos emy nu. Myspys!

2169ec5624aeb2aa54c1db0c0836f778.png

Kolla varifrån!

Är hos emy nu. Myspys!


RSS 2.0